Markíza vs JOJ
Markíza vs JOJ
Ktorá televízia je podľa Vás lepšia ?
Podľa mňa JOJ už dávno predbehla Markízu aspoň u mňa. JOJka dáva slušné filmy, seriály a OVEĽA zaujímavejšie spravodajstvo.
Markíza ma v posladnom čase nasrala keď zaradila reklamy už aj do 20 minútových seriálov.
Napr.:
Dva a pol chlapa celé to má okolo 22 minút, 20 minút to išlo potom tam nahodili 10 minútovú reklamu a pustili posledné dve minúty kde bolo dokopy 1 minúta záverečné titulky. Skoro som rozbil TV.
//GothaR: upravena posledna moznost hlasovania
Podľa mňa JOJ už dávno predbehla Markízu aspoň u mňa. JOJka dáva slušné filmy, seriály a OVEĽA zaujímavejšie spravodajstvo.
Markíza ma v posladnom čase nasrala keď zaradila reklamy už aj do 20 minútových seriálov.
Napr.:
Dva a pol chlapa celé to má okolo 22 minút, 20 minút to išlo potom tam nahodili 10 minútovú reklamu a pustili posledné dve minúty kde bolo dokopy 1 minúta záverečné titulky. Skoro som rozbil TV.
//GothaR: upravena posledna moznost hlasovania
Re: Markíza vs JOJ
Zaujimave spravodajstvo JOJ = bulvar. Nepaci sa mi ten rozmach vlastnych slovenskych serialov pochybnej kvality, u mna zatial vyhrava s najhorsimi hereckymi vykonmi, dejom a v podstate vsetkym Prve oddelenie, to je cisty omyl a televiziia co si to zaradi do vysielania je divna.
Ta 7 minutova reklama a nasledne 2 minuty koniec serialu som si vsimol aj ja 
Obe TV zacali davat reklamu 5min pred koncom. Navyse Jojka nedodrzuje vobec program, planovane relacie zacinaju aj 20min neskor ako uvadza program, otras.
Markiza
dovod ? telerano, celkom v pohode spravy a stare dobre serialy (dva a pol chlapa , krok za krokom a pod.)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
áno, bulvár je dosť zaujímavý, no spravodajstvo by malo byť objektívne. Maximálne ma vytáča keď jojka drbe do televíznych novín zvieratko na záver (neviem či to ešte robia, ale chodilo to dosť dlho), alebo správy ktoré nikoho nezaujímajú ako babka z nejakej dediny chodí na bicykli na nákupyjukel napísal:.. JOJka dáva slušné filmy, seriály a OVEĽA zaujímavejšie spravodajstvo...
ja uz nastastie televiziu nepozeram. neponuka mi nic co by ma zaujimalo. z kazdej strany sa vystavuju nejake pochybne celebrity, spravy su nekvalitne, zavadzajuce. chyba im odbornost. su pre mna pohorsujuce. nechapem aky clovek sa moze opytat matky ktorej prave zomrel syn ze ako sa citi a tlaci jej pod nos mikrofon.
tie slovenske serialy su paskvil na paskvil.
tie zaujimavosti v televiziach kt sa oznacuju reflex / crepiny mi pripominaju cisty hyenizmus televizii. prizivovanie na ludskom utrpeni. dalej rozoberaju temy ktore normalny clovek musi prepnut.
filmy ktore obe televizie davaju si radsej pozriem v originalnom zneni a bez reklamy.
ale aby som sa drzal temy tak hlasujem za: nemam TV.
tie zaujimavosti v televiziach kt sa oznacuju reflex / crepiny mi pripominaju cisty hyenizmus televizii. prizivovanie na ludskom utrpeni. dalej rozoberaju temy ktore normalny clovek musi prepnut.
filmy ktore obe televizie davaju si radsej pozriem v originalnom zneni a bez reklamy.
-
MisguidedAngel
Star
ktore spravodajstvo je objektivne na slovensku? myslim vseobecne, nielen televiziu, ale aj noviny.audiotrack napísal: áno, bulvár je dosť zaujímavý, no spravodajstvo by malo byť objektívne. Maximálne ma vytáča keď jojka drbe do televíznych novín zvieratko na záver (neviem či to ešte robia, ale chodilo to dosť dlho), alebo správy ktoré nikoho nezaujímajú ako babka z nejakej dediny chodí na bicykli na nákupy
ziadne.
a tie veci na zaver funguju aj vo svete, a su to casto zaujimave veci. bohuzial na slovensku sme asi este nedospeli a preto je to stale taky grc.
-
audiotrack
VIP
on sa ale pýta na JOJ vs Markíza, a z týchto dvoch je spravodajstvo na markíze imho objektívnejšie (aj tak si ale správy pozrem radšej na TA3 alebo na internete). Každopádne JOJ je podľa mňa hanba televízie, so všetkými svojími reláciami aj personálom. Smial som sa im keď začínali, a teraz sa im smejem ešte viac
-
mr_margera
Medium Professional
100% súhlas s užívateľom kachna pár príspevkov hore
-
MisguidedAngel
Star
no neviem co je horsie ale asi mas pravdu. JOJ je velky shame, hlavne kvoli tej ich vlastnej tvorbe

jj pod kachnov prispevok sa podpisujem...
keby nebolo alternativy ako čt alebo stv2, tak si dam do obyvacky velke akvarko.
jj pod kachnov prispevok sa podpisujem...
keby nebolo alternativy ako čt alebo stv2, tak si dam do obyvacky velke akvarko.
-
Soviet
Darca
Veru JOJka zavadza a tie spravy su kadeake. Vsak vid napriklad tento clanok a x komentarov k nemu 
http://spw.blog.sme.sk/c/216051/TV-Joj- ... edali.html
http://spw.blog.sme.sk/c/216051/TV-Joj- ... edali.html
tak s týmto plne súhlasim preto ked pozerám TV jedine športkachna napísal:ja uz nastastie televiziu nepozeram. neponuka mi nic co by ma zaujimalo. z kazdej strany sa vystavuju nejake pochybne celebrity, spravy su nekvalitne, zavadzajuce. chyba im odbornost. su pre mna pohorsujuce. nechapem aky clovek sa moze opytat matky ktorej prave zomrel syn ze ako sa citi a tlaci jej pod nos mikrofon.
Neoplatí sa sledovať ani jedno z tých dvoch televízií. Samé hlúpe staré seriály, staré filmy, celý program je na nič. Nesledujem vôbec ani Markízu, ani Joj ani STV.
Dávnejšie som aj dosť veľa sledoval televízie, potom už hlavne len televízne noviny (na Markíze), ale dosť dhlú dobú už ani televízne noviny nie. Nejak ma nezaujíma koľko vážnych dopravných nehôd a vrážd bolo neviem kde s koľkými mrtvolami - každý deň. Oni s takými vecami zarábajú ale aj ľudia sú hlúpi aj to určite sledujú, ináč by nevysielali kriminoviny a podobné relácie. Ľudia radi vidia druhých ako trpia alebo čo - neviem si to vysvetliť.
Spravodajstvo si sem-tam pozriem na ta3, filmy a seriály si stiahnem z internetu.
Radšej sa oplatí sledovať také kanály, kde vysielajú stále dokumentárne filmy. Ja mám rád hlavne Viasat Histoy, Discovery Science, Spektrum - na týchto ide vždy niečo zaujímavé, prípadne nejaké hudobné stanice.
Dávnejšie som aj dosť veľa sledoval televízie, potom už hlavne len televízne noviny (na Markíze), ale dosť dhlú dobú už ani televízne noviny nie. Nejak ma nezaujíma koľko vážnych dopravných nehôd a vrážd bolo neviem kde s koľkými mrtvolami - každý deň. Oni s takými vecami zarábajú ale aj ľudia sú hlúpi aj to určite sledujú, ináč by nevysielali kriminoviny a podobné relácie. Ľudia radi vidia druhých ako trpia alebo čo - neviem si to vysvetliť.
Spravodajstvo si sem-tam pozriem na ta3, filmy a seriály si stiahnem z internetu.
Radšej sa oplatí sledovať také kanály, kde vysielajú stále dokumentárne filmy. Ja mám rád hlavne Viasat Histoy, Discovery Science, Spektrum - na týchto ide vždy niečo zaujímavé, prípadne nejaké hudobné stanice.
-
MisguidedAngel
Star
keby to tak aspon bolo ze stare filmy, tak by som bol uplne spokojny...Cesar napísal:Neoplatí sa sledovať ani jedno z tých dvoch televízií. Samé hlúpe staré seriály, staré filmy, celý program je na nič. Nesledujem vôbec ani Markízu, ani Joj ani STV.
-
uplink
VIP
neviem akú rolu má vlastne televízia v čase boomu internetu. Správy sú lepšie, aktuálnejšie a hlavne interaktívnejšie na nete. Filmy, seriály, celkovo média sú oveľa kvalitnejšie [zatiaľ] dostupné na internete. Snáď len ten šport je v TV ešte lákavo spravený.
P.S.: Telku nepozerám už 11-12 rokov, ak nie viac...
P.S.: Telku nepozerám už 11-12 rokov, ak nie viac...
-
MisguidedAngel
Star
no nvm, vies si predstavit (realne) svoju babku jak si z warezu stahuje filmy alebo serialy?
hovoris o televizii vseobecne (teda nielen o stave na slovensku), takze televizia a hlavne verejnopravna by mala vzdelavat a sirit kulturu. cize by mala vytvarat zaujimave relacie, bohuzial stv skor inklinuje k eurovizii a pod. brainwashu namiesto programom o umeni, historii a pod.
takisto rozpravky, vecernicky - smutne je ze stv spravila tusim jeden serial kresleny za 20 rokov
cesi su na tom lepsie, nielen co sa tyka vlastnej tvorby (coavim napr. Na plovarne, Uvolnete se prosim, vela dalsich), ale CT vystupuje aj ako silny koproducent filmov, co je dalsia uloha - televizie by mali podporovat kinematografiu resp. povodnu tvorbu.
takze televizia ma neodskriepitelnu rolu v audivizualnom priestore, avsak na slovensku pokrivkava.
hovoris o televizii vseobecne (teda nielen o stave na slovensku), takze televizia a hlavne verejnopravna by mala vzdelavat a sirit kulturu. cize by mala vytvarat zaujimave relacie, bohuzial stv skor inklinuje k eurovizii a pod. brainwashu namiesto programom o umeni, historii a pod.
takisto rozpravky, vecernicky - smutne je ze stv spravila tusim jeden serial kresleny za 20 rokov
cesi su na tom lepsie, nielen co sa tyka vlastnej tvorby (coavim napr. Na plovarne, Uvolnete se prosim, vela dalsich), ale CT vystupuje aj ako silny koproducent filmov, co je dalsia uloha - televizie by mali podporovat kinematografiu resp. povodnu tvorbu.
takze televizia ma neodskriepitelnu rolu v audivizualnom priestore, avsak na slovensku pokrivkava.
-
nestik
Medium Professional
Skor markíza, ale asi len preto že majú aspoň mi to tak pripadá kratšie reklamy, menšie meškanie.
MARKÍZA - lepšie seriály (aspoň pre mňa v tomto vyhráva na plnej čiare)
JOJ - asi viac komédií a všeobecne lepšie filmy večer takmer vždy mám zapnutú JOJ
MARKÍZA - lepšie seriály (aspoň pre mňa v tomto vyhráva na plnej čiare)
JOJ - asi viac komédií a všeobecne lepšie filmy večer takmer vždy mám zapnutú JOJ
no neviem...nestik napísal:Skor markíza, ale asi len preto že majú aspoň mi to tak pripadá kratšie reklamy, menšie meškanie.
a v telke ja pozerávam pravidelne len šport na Markíze a občas ak si spomeniem, že ide niejaký lepší serál. Inak nič.
-
hojko
Site Admin
Shwollo: So Sportom je to ten lepsi pripad. Ale napriklad taky Knight Rider vcera, ktory som si pozrel len kvoli tej herecke. Tak ten bol planovany 21:45, no zacal 22:09. Pred tyzdnom to zazalo este trochu neskor, to je skoro polhodinove oneskorenie podla programu. A na JOJke ma este viac dokaze pobavit program, ktory uvadzaju cez EPG, na teletexte a v samotnych uputavkach. Niekedy sa stane, v kazdom jednom je uvedene inak, napriklad uputavka rano bola na program XXX na 12:10, teletext uvadza 12:15, EPG na 12:00 a program zacne samozrejme s oneskorenim 12:20. Podla coho sa teda riadit, ked ani uputavky, ani teletext a ani EPG neuvadzaju presny cas, dokonca co je horsi, ani sa nezhoduju tie casy, hmm???