zynga poker chips cheat
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
zynga poker chips cheat
caute hladam nejaky funkcny cheat na zynga poker ... proste aby mi pridalo chips-ov kolko chcem .. bude nejaky program alebo návod .. dik ...
-
hrban
Addict
Re: zynga poker chips cheat
netusím čo je to za hru ale použi program Cheat engine tam si spravíš "cheat/trainer" na akúkoľvek hru
zynga poker je hra na FB.... pokial viem, cheat engine tam nefunguje 
-
hrban
Addict
tak potom musíš hacknúť server
, pochybujem že existujú nejaké cheaty na online hry a ak sú tak to veľmi rýchlo fixnú na nete je plno "návodov" ale to bude asi fake
existuje že ti ten program hraje sám... dá all in, call, raise, fold, check... podle toho jak mu to vyhovuje... neprohraje prostěadr0z napísal:caute hladam nejaky funkcny cheat na zynga poker ... proste aby mi pridalo chips-ov kolko chcem .. bude nejaky program alebo návod .. dik ...
btw: je to na FaceBook poker a jde to a existuje... mám ho ale nějak ho neumím zprovoznit, potřeboval bych help
to je blbost, nie? zeby bol taky bot dlhodobo ziskovy v pokri?
-
hrban
Addict
to bude na 90% fake väčšinou v "takýchto" botoch treba zadať užívateľské meno a heslo a potom keď prídete o účet tak sa nečudujte
(hovorím o botoch na online hry ako bol gladiatus, travian ale pri FB to bude asi to isté)
(hovorím o botoch na online hry ako bol gladiatus, travian ale pri FB to bude asi to isté)