Disabler na touchpad

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Jasty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Disabler na touchpad

Príspevok od používateľa Jasty »

Ahojte, hladam softik, ktory by bol minimalizovany v trayi a jeho jedine dve funkcie by boli zapni/vypni touchpad. Viem, ze sa to da riesit cez device managera, ale ja hladam nejaky ten softik, takze ak niekto o niecom viete, tak pls help.
Juicy
King
King

Re: Disabler na touchpad

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak ho mas spravne nainstalovany tak by si ho mal dokazat vypnut s pouzitim Fn+F*...napis aky notas mas.
Pripadne by ti mohol pomoct tento soft: Touchpad Pal 1.1 http://www.soft32.com/Download/Free/Tou ... 656-1.html
Jasty
Light Star
Light Star

Praveze som reinstaloval OS a tak nemam take tie utilitky, co sa mi o to predtym starali. Notas je Asus M51VA, ale na W7 som driver/utilitu schopnu to poriesit nenasiel. Btw ani tento soft si to nejak nedava, navyse je tam nieco ako enter the key, co je divne, kedze je to free ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Predpokladam ze predtym si tam mal iny Win...no tak zatial kym neexistuju ovladace aj pre tvoj notebook sa asi budes musiet zmierit s tym ze ten touchpad nevypnes. Poloz si na misky vah Win7 + nevypnutelny touchpad a WinXp/Vista s funkcnym touchpadom a prehodnot svoje priority :)
BTW ostatne casti notebooku idu v poriadku?
Jasty
Light Star
Light Star

Vsetko je ok :) nemam s nicim problem (predtym na Vistach mi dokonca blbli ovladace na zvuk). A teraz je vsetko ok, len mi chybaju niektore utilitky, co tam boli ako napr. vypnutie touch padu (co ma pri programovani turbo sere, lebo mi to zmeni riadok a rozbije kod ...). On ako funguje ok, len ho nejde odstavit :). A ak porovnam W7 A Vistu tak by som nikdy nemenil spat, za to mi to nestoji ... cize asi takto som na tom.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ta ista utilita co fungovala u Vista, takmer s 99% pravdepodobnostou pobezi aj pod sedmickou. Skusal si?
Jasty
Light Star
Light Star

Skusal a nic.
Napísať odpoveď