Pomalý počitač
Pomalý počitač
zdravím ... mám taký problém. Môj PC mi ide dosť pomali na to aké má súčiastky .. mám tam 4Gb RAM procesor intel quad 2,83Ghz a 1gb nvidiu gforce 9600gt grafickú .... defragmentoval som disk prečistil od vírusov a stále ide pomali občas mrzne ... nevedeli by ste mi poradiť niečo čím by som ho prebral ? thnx
Re: Pomalý počitač
skús použiť ešte čistiace programy ako ccleaner a tune up utilites 2010 oni by ti mali chod počítača ešte vylepšiť. Taktiež skús poodinštalovávať napr hry kt. nehráš, programy kt. nepoužívaš a podobne.Spomalenie môže byť aj tým že sa ti ten počítač prehrieva, skús rozobrať bedňu povysávať vetrráky a prach kt. v tej bedni je, to by malo taktiež pomôcť 
nepozeral si v spravcovi uloh, ze ci ti nieco nezatazuje ramku?
rámka je zaťažená na minimum pracuje 20% rámky ...
tuneUp máma cez neho som všekto prečistil defragmentoval disk odinštaloval programi ktoré nepoužívam všetko ... ale stým dík za radu =)
tuneUp máma cez neho som všekto prečistil defragmentoval disk odinštaloval programi ktoré nepoužívam všetko ... ale stým dík za radu =)
A procesor ti nevytazuje nejaky proces? Inak to spomalenie systemu moze byt kludne sposobene aj tym, ako dlho mas windows. Ked si napriklad vela veci instaloval, vela ondinstaloval tak ti nepomoze ziadna defragmentacia ani ziadne cistenie suborov. Pozostatky ostanu aj vo Windowse aj v Documents and settings. Uz s tym mam nejake skusenosti. Kolko mesiacov/rokov mas windows?
vyše roka ho mám už ... teda jedna z možností preinštalovať win??? hmmm
riso15 napísal:vyše roka ho mám už ... teda jedna z možností preinštalovať win??? hmmm
pokial ti to nerobi od zaciatku tak podla mna najlepsia
a ako to je s preinštaláciov ??? mám win xp home edition zakúpený ... nebudem zas museť platiť za od alebo ako?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie, ak máš nálepku s kódom, tak platiť nebudeš. Pri inštalácii len zadaj kód z nálepky a aktivuj Windows.
Ked si mal nejaky virus predtym v kompe tak to moze byt tym alebo moze ti to robit aj nejaky program
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
O tom tu už reč bola.. Každopádne odporúčam preinštalovať Windows, to by malo zabrať na 90% 
ked mas taky dobry pc tak si tam daj rovno win7. xp a nato este aj home edition nieje vhodne aj vzhladom k tvojej ramke. tipujem ze ten win ma len sp2. Na tvojom mieste by som nainstaloval win7 64bit ultimate
no hej len znova vrážať do nového win ??? zas cvakať za to ... a SP3 mámgm4n napísal:ked mas taky dobry pc tak si tam daj rovno win7. xp a nato este aj home edition nieje vhodne aj vzhladom k tvojej ramke. tipujem ze ten win ma len sp2. Na tvojom mieste by som nainstaloval win7 64bit ultimate
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 14:48)
Pred tým ale ten som odstránil ako to môže spomaľovať a ako by som sa ho mohol zbaviť .. nie je nejaký spôsob ako zistiť čo mi spomaľuje PC?anonym1234 napísal:Ked si mal nejaky virus predtym v kompe tak to moze byt tym alebo moze ti to robit aj nejaky program