Rapidshare - odmeny
-
17
Light Professional
Rapidshare - odmeny
Zdravím,
chcem sa spýtať, ako to je s tými rapidshare odmenami (rewards): http://rapidshare.com/rewards.html ?
Konkrétnejšie, včera som si objednal to tričko za 50K FreePoints (nakoľko mám Collector's, nie Premium účet). Kedy to môžem očakávat, kedy to príde? Čo poštovné? Dúfam, že ho platia oni. Aké máte skúsenosti?
Ďakujem.
chcem sa spýtať, ako to je s tými rapidshare odmenami (rewards): http://rapidshare.com/rewards.html ?
Konkrétnejšie, včera som si objednal to tričko za 50K FreePoints (nakoľko mám Collector's, nie Premium účet). Kedy to môžem očakávat, kedy to príde? Čo poštovné? Dúfam, že ho platia oni. Aké máte skúsenosti?
Ďakujem.
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidshare - odmeny
Precitaj si na cvaknito.sk
-
17
Light Professional
Pokiaľ viem, na cvaknito o tom nič nie je, lebo s tým nemá takmer nič spoločné. Je to komerčný díler účtov, nie pobočka rapidshare-u na Slovensku.
-
IceHammer
Star
5. Ako zistím viac informácií o prevádzkovateľoch serveru cvaknito.sk?
Naša spoločnosť patrí medzi stabilné spoločnosti s veľmi silným postavením na trhu. Je samozrejmosťou, že na našich stránkach uvádzame všetky informácie o našej spoločnosti. Tieto informácie nájdete v sekcii Prevádzkovateľ služby.
Naša spoločnosť sa môže oprieť o oficiálne partnerstvo so spoločnosťou RapidShare AG, ktorá prevádzkuje server rapidshare.com. Naše služby sú tak priamo preverené spoločnosťou RapidShare AG. Informácie o tom, že sme oficiálny predajca serveru rapidshare.com nájdete priamo na stránkach rapidshare.com v časti Resellers.
Stále je to lepsie ako pisat priamo na rapidshare, ked povedzme nevies eng. Objednaval som si raz ucet cez rapid priamo a nevedel som co je s nim kedze sa neozvali tak som to skusil cez cvaknito a pomohli mi to vyriesit.
Naša spoločnosť patrí medzi stabilné spoločnosti s veľmi silným postavením na trhu. Je samozrejmosťou, že na našich stránkach uvádzame všetky informácie o našej spoločnosti. Tieto informácie nájdete v sekcii Prevádzkovateľ služby.
Naša spoločnosť sa môže oprieť o oficiálne partnerstvo so spoločnosťou RapidShare AG, ktorá prevádzkuje server rapidshare.com. Naše služby sú tak priamo preverené spoločnosťou RapidShare AG. Informácie o tom, že sme oficiálny predajca serveru rapidshare.com nájdete priamo na stránkach rapidshare.com v časti Resellers.
Stále je to lepsie ako pisat priamo na rapidshare, ked povedzme nevies eng. Objednaval som si raz ucet cez rapid priamo a nevedel som co je s nim kedze sa neozvali tak som to skusil cez cvaknito a pomohli mi to vyriesit.
-
PAuLi3
Darca
poplatky na dopravu platia oni, dodacia lehota 8 tyzdnov a zevraj predtym nez poslu nejaku odmenu, tak kontroluju body odkial su ziskane a si ich ziskal z nelegalnych suborov, tj. ak si uploadoval warez a oni to zistia tak ti tych 50k bodov strhnu a mas po zabave
-
17
Light Professional
Súbory mi tam zostanú?PAuLi3 napísal:poplatky na dopravu platia oni, dodacia lehota 8 tyzdnov a zevraj predtym nez poslu nejaku odmenu, tak kontroluju body odkial su ziskane a si ich ziskal z nelegalnych suborov, tj. ak si uploadoval warez a oni to zistia tak ti tych 50k bodov strhnu a mas po zabave
-
GIGABYTE
King
Možno áno, možno nie.. Len aby ti nezmazali celý acc 
-
17
Light Professional
To nehovor radšej ani len zo srandy. 
-
PAuLi3
Darca
no myslim, ze subory ti tam urcite nenechaju, ak to zistia
nerob paniku, myslis si zle
99,99999% suborov je warez, ziadne body po objednavke rewardu nestrhavaju bezdovodne, ziadne subory nemazu
mne dosiel fotak po 8 tyzdnoch, presne ako pisali, priprav sa, ze budes platit clo
//jj, dan som myslel, dik Toyo
99,99999% suborov je warez, ziadne body po objednavke rewardu nestrhavaju bezdovodne, ziadne subory nemazu
mne dosiel fotak po 8 tyzdnoch, presne ako pisali, priprav sa, ze budes platit clo
//jj, dan som myslel, dik Toyo
clo platit nebudes, len dan ak ma to tricko hodnotu viac ako 22€
-
17
Light Professional
Objednal som si toto tričko (príloha). Ako to je teda s tým CLOm?
ak na balik RS napise ze jeho cena je viac ako 22€ tak asi budes platit dan
-
17
Light Professional
Koľko?
-
17
Light Professional
Aj som si mysel. Ale nebol som si istý. No tak ok, ďakujem!