Sluchadla k ipodu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
koston2
Amateur
Amateur

Sluchadla k ipodu

Príspevok od používateľa koston2 »

Ake sluchadla by ste mi doporucili??rozmyslal som nad Akg K330, K340 alebo K370
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Sluchadla k ipodu

Príspevok od používateľa yazoo »

Kedysi som si robil zalusk na K340-tky ale nejak som od toho upadol. Cize 330 alebo 340 je moja rada. Najvyssia rada, teda K370 mi pride uz moc predrazena a nemam sice osobne skusenosti, ale rozdiel v zvuku bude uz minimalny podla mna.
koston2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa koston2 »

Pojdem to asi skusit osobne vypocut..lebo raz som chcel kupovat stuple od Akg ale uprne prvy model mal nejake oznacenie 324 ale nie som si isty a tie neboli ziadna slava...tie 370 som nasiel za celkom dobru sumu 65 ecok a to by sa este dalo :))
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Sernnheiser CX-300 :) Velmi slusne stuple s fakt kvalitnym zvukom na tu cenu. Zvolis si len velkost stupla a hraje to krasne :) Pohybuju sa okolo 30e.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

S tym "hraje to krasne" by som narabal veľmi opatrne, ale suhlasim, za tu cenu jedna z najlepšich volieb.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Stuple budu aj tak stale len stuple a nemozes od nich ocakavat ziadne studiove posluchy. Ale hovorim, k ipodu by som asi ani nic ine nebral ako CX300, hoci mam teraz Koss The Plug, no viac ako 30e by som ja osobne viac nedal, ked hovorim o iPode.
Ryan Giggs
VIP
VIP

johny541 napísal:Stuple budu aj tak stale len stuple a nemozes od nich ocakavat ziadne studiove posluchy.
Toto nie je celkom pravda. Špičkove modely od Shure či Ultimate Ears, hraju referenčne. To sme však cenou niekde uplne inde.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Planujem sluchadla za 300e budu ficat aj na ipode, jedine co treba je vysoka kvalita hudby, samozrejme neaka mp3 sa nevyrovna flac-u ale myslim ze do ulic to v pohode staci :)
k teme: treba sa riadit rozpoctom, jedinu radu ktoru by som ti dal je len ta ze vyhni sa znacke koss a stuplom a vyhn sa znacke bose a ich lacnym stuplom, hraju nenormalne obycajne :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Koss a Bose su sluchadla? :) Jedine konkurencieschopne Kossy su Porta Pro. Ostatne stoja za... A Bose (bez ohľadu na model) su prebasovane a zahuhlane ešte viac ako všetky Kossy dokopy.

Ak nemaš problem nakupiť v zahraniči, tak za 300€ je voľba viacmenej jasna. Najlepšie hrajuce "štuple" (nielen podľa mňa, sam ich mam) su trojmeničove Ultimate Ears triple.fi 10 Pro. Vyrovnaju sa zvukovo aj špičkovym "veľkym" sluchadlam. Uživateľska recenzia: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f= ... f3b512a6be. Ale upozorňujem ťa, že s nimi minimalne polovica albumov nebude počuvateľna. Heraju tak špičkovo, že budeš počuť každu chybičku v nahravke.
Filipito
Darca
Darca

stuple za 300 eur , niesom ja hudobnik :) , mal som raz tu cest vyskusat sluchadla monster cable beats by dr.dre a bol som v nemom uzase, ja idem urcite po tych :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

mal som AKG K340, a nemam s nimi dobre skusenosti, prve sa mi pokazili po 2-3 mesiacoch? prestalo hrat lave alebo prave sluchatko, dal som ich reklamovat, dostal som novy kus, a za cca rovnaku dobu sa pokazili tiez. ten isty problem :(
Ryan Giggs
VIP
VIP

Filipito napísal:stuple za 300 eur , niesom ja hudobnik :) , mal som raz tu cest vyskusat sluchadla monster cable beats by dr.dre a bol som v nemom uzase, ja idem urcite po tych :)
A s čim akože chceš chodiť po vonku za 300 € ak nie so štuplami? Akosi nerozumiem. :? Tie monster cable som mal v uchu aj ja, ale zvukovo (aj keď nehraju zle) to za tu cenu nestoji. Tam sa plati za image.
Filipito
Darca
Darca

Nemam problem ist von aj s normalnymi kvalitnymi sluchadlami :)
tych bbdrdre je viac ja som myslel verziu studio. Imho hraju briliantne a za tu cenu to stoji ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

cx300 - stuple od sennheiseru hraju fakt dobre? No, esteze sem chodim, inak by som bol v tom, ze som kupil crep... Dnes by som siel do porta pro, alebo px100/px200 od sennheiseru, keby idem po prenosnych v akejtakej nizsej cenovej hladine.
Filipito
Darca
Darca

Koci - uprimne , ked uvidim cloveka na ulici v portach pripada mi ako cisty robot, su stylove velke sluchadla ktore ako tak vyzeraju napriklad akg a ani senhaiser nema zly design ale design koss mi pripada futuristicky.
co a tyka kvality v tej cenovej kategorii tak asi tie porty , ale...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Radsej sa po meste budem pohybovat ako "Cislo 5 zije", nez pocuvat tie pazvuky z niecoho ineho :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Filipito napísal: Imho hraju briliantne a za tu cenu to stoji ;)
Ja som myslel tiež tie. Ak ich s ničim neporovnaš, hraju veľmi dobre. Ale pokiaľ si vezmeš nejake cenovo porovnateľne AKG, Senny či Audio-technicy, tak už to taka slava nie je. A navyše, to aktivne potlačenie šumu ešte na žiadnych sluchadlach dobrotu nerobilo. Už len preto, že ak maju akekoľvek sluchadla nejake aktivne elektronicke sučiastky, tak je to na h.... a vždy to nejako ovplyvni zvuk.
Inak celkom prenosne a skladne su Audio-technica ATH-ES7: http://headphones.cz/inshop/prenosna/kl ... 7-bk-1.htm. Z prenosnych su v kvalite reprodukcie na špici, a aj izoluju tiež celkom obstojne.
Napísať odpoveď