McDonalds

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Matisek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

ja ked tam idem tak si kupim akurat tak chees, je to chutne , lenze by ich clovek musel zjest 10 aby sa najedol :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Matisek napísal:ja ked tam idem tak si kupim akurat tak chees, je to chutne , lenze by ich clovek musel zjest 10 aby sa najedol :)
stacia 3 aj ked si neviem aky jedak mam to vyskusane
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Moj rekord je 8 naraz, chceli sme sa s kamosom otravit, aby sme tam uz viac neprisli - nevyslo :D Mali ste vidiet face tej baby, ked sme v McDrive zadreli 16 cheesov :lol: A bol som z toho najedeny ako z vacsej pizze...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

uff kibo, tak ty musis inak "zrat" :D
Ja som daval max 4x cheese, ked bol za 49 Sk 2x. Ale piaty by uz som do seba nedal ani za nic.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

To som bol mlady a sprosty, ale dokazem to spucovat aj teraz. Tiez bola vedy akcia 2 za 49sk. Mozno by som este dakde nasiel aj fotku z tej "akcie" :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ak sa chce niekdo v MCdonalde normalne najest a nechce mat namiesto burgera jednohubku, staci si objednat Big Tasty Bacon. Jediny realny burger co tam predavaju.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Kamos zjedol maximalne 14 chessov (skoncilo to grcanim na zastavke ked sme cakali na bus).Moj je nejak 6 :D...z Mcdonaldu sa neda najest.Ak sa chcete dobre a rychlo najest tak si kupte 2x fazulu s chilli za 78 centov :D 3rohliky 18 centov suma sumarum 96 centov.To si spravite doma a ste najedeny na 3/4 dna :D.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...chodím tam, len keď mám cestu okolo (nebývam v meste s MC Donaldom)...vždy si dám 2x chickenburger, malé hranolky a veľkú Colu a som najedený tak akurát...tie jedlá sú strašne sýte a ťažké na žalúdok...pamätám si že som sa tam s kamošom raz tak najedol že som ešte večer nemal na nič chuť a celú cestu domov ma bolelo brucho jak som bol plný...ale už si nepamätám čo som to tam vtedy pojedol...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

PAuLi3 napísal:za euro si radsej kupim zemle + sekanu a mam toho viac a aj sa z toho najem
súhlasím... ...a nie to taký bordel ako to v McDonalde ... možno je to chutné ale nejde to do mňa
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

JohnFrusciante napísal:súhlasím... ...a nie to taký bordel ako to v McDonalde ... možno je to chutné ale nejde to do mňa
koki do sekanej ti de pomaly cela krava aj so zvoncom a s hovnami na kopytach, takze tu kludne vsadim na Mc ;) ale ja radsej to ich kvazikuracie :D

jeden kolega dnes napisal zabavnu vetu z USA :) "Vazna haluz je ked Vam v americkom mekaci barbecue omacka pripomina domov."
DomCZo
Light Star
Light Star

Re: McDonalds

Príspevok od používateľa DomCZo »

Stále sa čudujem, že v MC majú tak plno, keď menu stojí až 4 eura, pritom obsahuje len hamburger+hranolky+pitie. Namiesto toho, ak sa ľudia už rozhodnú ísť najesť niekde von, mali by sa radšej rozhodnúť pre dobrú reštauráciu, v ktorej by nechali 6-8 eur, a najedli sa kvalitne a do sýta v podobnom množstve jedla. Problém je len, že na Slovensku je málo dobrých reštaurácií, čo je škoda. Ale ak človek chce, nájde. A ak človek ide jesť cez obed, radšej by mal vyhľadať obedné menu(polievka+jedlo+pitie), ktoré stojí 4 max 6 eur (v centre Bratislavy aj okolí), čo je vždy výhodnejšie, ako MC.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

teraz maju chicken burger za ojro, cize ak si dam 4 + 3dcl coly tak zaplatim ako napr za stredne big tasty menu a nazerie sa teda poriadne, chickenburgeeeer je ppci, ta sladkopikantna omacka v tom, uhm :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Keby som nebol celiak s laktózovou intoleranciou, tiež tam chalujem, aj keď je to nezdravé. McDonald má tú výhodu že má chutné žemľe, hranolky a syry...teda aspoň pred pár rokmi mal, čo som tam naposledy jedol hambáče. Teraz dávam len chicken Mc Nuggets a hranolky :?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

BigMac je asi najlepší buger ktorý som kedy hltal... :smt009 a keď si dám celé jeho menu, tak sa celkom aj najem a napijem. Len na trošku štve, že chladenie drinkov riešia tým, že do nich nasypú ľad... :hmm:. Inak na zjedenie je aj ChickenBurger... :cookies: .
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

uplink napísal:Keby som nebol celiak s laktózovou intoleranciou, tiež tam chalujem, aj keď je to nezdravé. McDonald má tú výhodu že má chutné žemľe, hranolky a syry...teda aspoň pred pár rokmi mal, čo som tam naposledy jedol hambáče. Teraz dávam len chicken Mc Nuggets a hranolky :?
to znamena ze nedokazes stravit laktozu ???
aby som nebol uplne OT tak ja si vzdy kupujem tie kuracie nugetky a hranolky so shakom :) chuti to vyborne ale staci mi tak raz za pol roka...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja si v posledom case kupujem 3xchees a najem sa ako nikdy :D
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pstros213 »

ja si kupujem velke big mac menu alebo 2x cheeseburger .. a nekdo tu hovori ze si kupovali 16 ... no tak minule si jeden bol kupit 70.. ale to nebolo len preneho
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

DomCZo napísal:Stále sa čudujem, že v MC majú tak plno, keď menu stojí až 4 eura, pritom obsahuje len hamburger+hranolky+pitie. Namiesto toho, ak sa ľudia už rozhodnú ísť najesť niekde von, mali by sa radšej rozhodnúť pre dobrú reštauráciu, v ktorej by nechali 6-8 eur, a najedli sa kvalitne a do sýta v podobnom množstve jedla. Problém je len, že na Slovensku je málo dobrých reštaurácií, čo je škoda. Ale ak človek chce, nájde. A ak človek ide jesť cez obed, radšej by mal vyhľadať obedné menu(polievka+jedlo+pitie), ktoré stojí 4 max 6 eur (v centre Bratislavy aj okolí), čo je vždy výhodnejšie, ako MC.
Ja sa tomu nečudujem a radšej sa pôjdem najesť počas prestávky v práci do macdonaldu ako hľadať nejaký podnik kde majú menu.
Dôvodov prečo práve mekáč je dosť -- nemusím dlho čakať a pri jedle viem, že je čerstvé /v tomto sú prísny, ´´staré´´ veci sa do predaja nedavajú. Na rozdiel od podnikov kde majú predchystaných 100 rôznych menu a len to hádžu prichystané do mikrovlnky/ Hygiena, žiadne problémy s fajčiarmi..
Nechodievam do mekacu jedávať denne, ale rovnako rád pôjdem do čínskeho fastfoodu /aj keď tam je to s hygienou horšie/ ponuka jedál je stále lepšia ako v nejakom za smiešne menu za 4 eura..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

peterxxx napísal: to znamena ze nedokazes stravit laktozu ???
aby som nebol uplne OT tak ja si vzdy kupujem tie kuracie nugetky a hranolky so shakom :) chuti to vyborne ale staci mi tak raz za pol roka...
laktózu a lepok mi poškodzuje črevá. Hmm, dnes som bol v Mc. Donalde a pýtal som sa či nebudú mať bezlepkové menu, tak že sa už viacero ľudí pýtalo, takže s tým možno niečo spravia...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno pre niektorých hovadina, alma by len zaujímalo aký je rozdiel medzi tým keď si kupujem v MC Drive s nálepkou na okne a bez nálepky. Je tam nejaká zľava? Alebo prečo to viacerí majú nalepené na autách?...
Napísať odpoveď