Eurovision Song Contest 2010
Eurovision Song Contest 2010
Včera sme mohli vidieť prve Slovenske štvrťfinálové kolo.Sledovali ste?Aký máte názor?
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Eurovision Song Contest 2010
videl som vyhlasenie, ti co vyhrali boli dost biedni...horska chata sice neviem aku tam mala skladbu, ale mohli oni postupit, radsej ako bezdeda a dalsi lacani....
aj tak vravim ze najlepsie by nas reprezentovala skupina Heľenine oči, minimalne kvoli show
aj tak vravim ze najlepsie by nas reprezentovala skupina Heľenine oči, minimalne kvoli show
-
Georgeo88
Light Star
pozeral som to včera ale boleli z toho oči aj uši.Jediné čo bolo asi počúvateľné bol ten Čanagi či ako sa volal.Zarážajuce je na tom,že veľa z tých spevákov nevie ani spievať.
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
jasne horska chata by mala iba preto postupit ze ich poznas no nevidel si to, mne sa ich pesnicka ani nic nepacilo a hrdza si myslim ze vyhrala zasluzene a helenine pochybujem zeby uspeli kedze by im skoro nikto nerozumel a show jak show...ne zeby som ich nemal rad ale....mirak2 napísal:videl som vyhlasenie, ti co vyhrali boli dost biedni...horska chata sice neviem aku tam mala skladbu, ale mohli oni postupit, radsej ako bezdeda a dalsi lacani....
Taký, že som zvedavý čo sa vyberie z nášho výberu "spevákov".Hacket napísal:Aký máte názor?
neviem ci viete ale Hrdza bola vyhodena z dovodu porusenia zakladneho a hlavneho pravidla a namiesto nej postupuje Horska Chata (btw moj favorit)
-
peterxxx
Star
S takou urovnou si mozme sutazit tuto na slovensku, nema zmysel sa s niecim tak ubohym trepat do eurosongu aj ked aj ten klesa.Nebolo pre mna ziadnym prekvapenim ked som videl co za spevakov a skupiny tam bolo,proste bieda.Samozrejme cest vynimkam.
-
Runes
Addict
http://hudba.huste.sk/koncerty/kat:konc ... ikova.html v dakej 31:40
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 21:01)
No sranda