Eurovision Song Contest 2010

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Eurovision Song Contest 2010

Príspevok od používateľa Hacket »

Včera sme mohli vidieť prve Slovenske štvrťfinálové kolo.Sledovali ste?Aký máte názor?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Eurovision Song Contest 2010

Príspevok od používateľa mirak2 »

videl som vyhlasenie, ti co vyhrali boli dost biedni...horska chata sice neviem aku tam mala skladbu, ale mohli oni postupit, radsej ako bezdeda a dalsi lacani....
aj tak vravim ze najlepsie by nas reprezentovala skupina Heľenine oči, minimalne kvoli show
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

pozeral som to včera ale boleli z toho oči aj uši.Jediné čo bolo asi počúvateľné bol ten Čanagi či ako sa volal.Zarážajuce je na tom,že veľa z tých spevákov nevie ani spievať.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

mirak2 napísal:videl som vyhlasenie, ti co vyhrali boli dost biedni...horska chata sice neviem aku tam mala skladbu, ale mohli oni postupit, radsej ako bezdeda a dalsi lacani....
aj tak vravim ze najlepsie by nas reprezentovala skupina Heľenine oči, minimalne kvoli show
jasne horska chata by mala iba preto postupit ze ich poznas no nevidel si to, mne sa ich pesnicka ani nic nepacilo a hrdza si myslim ze vyhrala zasluzene a helenine pochybujem zeby uspeli kedze by im skoro nikto nerozumel a show jak show...ne zeby som ich nemal rad ale....
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Hacket napísal:Aký máte názor?
Taký, že som zvedavý čo sa vyberie z nášho výberu "spevákov".
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

neviem ci viete ale Hrdza bola vyhodena z dovodu porusenia zakladneho a hlavneho pravidla a namiesto nej postupuje Horska Chata (btw moj favorit)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

S takou urovnou si mozme sutazit tuto na slovensku, nema zmysel sa s niecim tak ubohym trepat do eurosongu aj ked aj ten klesa.Nebolo pre mna ziadnym prekvapenim ked som videl co za spevakov a skupiny tam bolo,proste bieda.Samozrejme cest vynimkam.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

:-) no som na fore STV a som zvedavi ako sa STV zachova dneska bo na tom fore sa riesi to ze dneska ma vystupit Sulikova a ta prezentovala skladbu tiez pred terminom dakedy v lete s tym koncertovala a je to na huste sk :-D
http://hudba.huste.sk/koncerty/kat:konc ... ikova.html v dakej 31:40 :-D tak som zvedav co s tym STV zrobi lebo zatial to tam uplne ignoruje hoci vedenie bolo upozornene. Tak uvidime ci STV za daco stoji abo vedome podvadza.

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 21:01)
No sranda :-D tak nakoniec si to v pohode odspievala :-D a ludia posielaju SMS veselo a zajtra urcite STV zahlasi ze musime ju diskvalifikovat :-D trapas
Napísať odpoveď