zmazane...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lienka123456
Amateur
Amateur

zmazane...

Príspevok od používateľa lienka123456 »

zmazane
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako to povedat rodicom...

Príspevok od používateľa lollo »

hm tak lahke to urcite nebude...tak zdrba dostanes tak ci tak s tym rataj na 1000000%,ak hovoris ze tvoji rodicia sa na tom dost zakladaju taktiez mozes byt o nieco ukratena, ale ozaj uz nie je ziadna moznost aby si to nejako dala doporiadku???

add2 mozes skusit este inu skolu :/ ale zase to uz musis vediet ty sama...pol rok si uz stratila, sice to nie je vela ale dost, tak jedine potom co ti ostava je najst si nejaku pracu a o polrok skusit znova, este neviem ci sa neda teraz prestupit to si musis zistit uz sama...

add3 ako to povedat? huh nemam sancu, ja som zle veci sypal narovinu nech je co je, btw povedala si im ze si nespravila skusky?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no narovinu to bude asi najlepsie... ja som ledva preliezol 1. semester pred rokom, nezobrali to sice najlepsie, ale ok, pytali sa ma ci som si vybral dobre, ci nechcem ist inde radsej - povedal som ze nie, no ak ani o rok nedam jeden predmet, tak hold prestup bude asi jedine riesenie... tu ide o to, ze ak rodicom zalezi na tvojom vzdelani, tak ta podporia v hocijakej skole ktoru si vyberies a pochopia ze tadeto cesta neviedla...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a preco si tie skusky nespravila?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

nehovor im nic... dokonci rocnik, snaz sa pri tom urobit co najviac skusok a az potom prestup na druhu skolu
rodicom potom povedz ze ta ta skola nebavi a preto ides inde... budu na teba menej nasrati ako keby si im povedala ze ides prec lebo nezvladas ucivo
je sanca ze niektore predmety ti uznaju na novej skole (preto ich urob co najviac)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ak na tej skole doslova nechces ostat tak neni o com, povedz im to. ak ta maju radi isto ta radsej uvidia inde kde ti bude lepsie aj za cenu straty roku studia, nez stale tam a trapit sa... ;)
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Verím v pravidlo, že radšej všetko povedať na rovinu, ako keby som mal rodičov dalej a dalej klamať. Je to možno ťažké, ale aj keď nahulákajú na teba a budú mať nervy, neskôr ich poteší, že si im to nezatajila a neklamala ich. Úprimnosť, základ dobrého vzťahu..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Co tam uz budes rodicom kecat, si na vyske toto nie je ziadna ZS. Moja mamca nema ani sajnu a tak to je lepsie, ze by sa mala trapit kvoli mne... ak ide o nieco dobre, to jej poviem nech je stastna... ale opak si nehavam len pre seba. lollo z tvojich reci mam pred sebou chlapceka, co je 4x obtoceny okolo mamkinej nohy... kusa samostatnosti!
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no snáď sa lienka nepohnevá ...
zelovoc: :arrow: TU už niečo o tom písala.

/hm no každopádne nezávidenia hodná situácia :? . keby som na tom bol podobne ako ty, tak by som proste sa snažil rodičom vysvetliť, že prečo som tak učinil, a že kde vlastne bola chyba. nič iné ti vlastne ani neostáva, keďže cez SMS or e-mail sa také veci asi neriešia :wink: . myslím si, že keď to rodičom poriadne vysvetlíš, tak to podľa mňa zoberú oveľa lepšie ako si predstavuješ. imho.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Retne napísal:Co tam uz budes rodicom kecat, si na vyske toto nie je ziadna ZS. Moja mamca nema ani sajnu a tak to je lepsie, ze by sa mala trapit kvoli mne... ak ide o nieco dobre, to jej poviem nech je stastna... ale opak si nehavam len pre seba. lollo z tvojich reci mam pred sebou chlapceka, co je 4x obtoceny okolo mamkinej nohy... kusa samostatnosti!

Mozno ti to len tak pripada...prepac, ale ja na tom nevidim nic zle, ano mas pravdu trapy sa kvoli mne,ale nie vsetko sa da uhrat tak ako ty chces, to mam povedat ze sa mam super skvele a zrazu dojde papier ze vyhodeny so skoly :D vies to by nedavalo logiku...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Retne - naprosty suhlas, takisto si nechavam info o mojom stave studia pre seba a tak je to najlepsie. Z nazvu temy som dufal, ze pojde o nieco aspon trosku vazne, ale toto? To je banalita.
Napísať odpoveď