merac sily? vazne? ten diskotekovy co?Povedzte mi preco dava jeden znamy vacse supy do meraca sily nez 110 kg chlap (ktory cvici) a pritom ma presne 60 kg!! tu je skovana ta vybusnost rychlost a presnost uderu!!!
tak znova, ak si myslis ze posilovanie je len dvihanie tych najvacsich ciniek, si na omyle, a takisto ak si myslis ze aj to dvihanie tazkych vah ta zazracne pripravi o rychlost si zase na omyleVendo: to ratas za posilnovanie? nevies citat? vravim ze sa posilnuje z nizsimi vahami !!! to je jasne ale tazkymi vahami na ruky a celkovo na svaly ktore pouzivas pri danich uderoch a taktikach si nicis rychlost a ta je dolezita pri Boj. umeni...
vazne? ty si myslis ze ty co boxuju na olypmiade su lepsi? zamyslel si sa preco?a nepozerajte profesionalny box, k1 atd kua to je cele onicom tam sa len udieraju nic v tom neni pomale to je, nezaujimave zato nizsie vahy hlavne olympijsky to je neco ine tam samy uder same uhnutie necakane rany atd a to je prave ono...Oympijske u lepse maju menej kol a je to fakt naplno cely zapas ne 15 kol a udera sa raz za 1 minutu....
ty si myslis ze ten kto "posilnuje" automaticky bude nabuchany vyzerat jak arnold?ja som si nevsimol ze by v tazkej vahe a celkovo boli fightery nabuchany... vy ano? napr bob sapp ... velke hovado vysoky jak hovado a mirko cro cop ho dal ako nic a pritom je o dost nizsi o dost lahsi tensi a neni nabuchany ....
pripada mi jak keby si zacal cvicit pred tyzdnom a strasne hrrr brrr tu ides rozdavat rozumy