Ako sa najlepsie bit ?
XD
a jeho kamoši vytiahnu boxera alebo nôž
a si v pi*i 
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: AChh
najlepsie je, ked dojdes za takymi, ktori ti to nazorne predvedu na tebe a ty uz potom v spitali si to mozes davat dokopy, ze jak to vlastne robilveslo121 napísal:Najlepšie je keď vyjdeš na ulicu, tam sa skamarátiš s nejakými chalanmi a oni ta to už naučiaPoznám to z vlastnej skúsenosti
-
kvazar
Amateur
Re: Ako sa najlepsie bit ?
Počujte,poradte mi ako sa mám biť s tlusťochom,kde mám udierať a kde to bude účinné.Je to frajer mojej bývalej,ktorú milujem
a strašne ma serie že ma stále otravuje a vyhrádža sa mi,tak by som mu chcel napraviť face 
Tlstého jedine do hlavy, nejaké údery či na telo sú zbytočné. Možno by ho podlomil aj taký dobre mierený low-kick tesne nad koleno, ale na to asi nemáš skill.kvazar napísal:Počujte,poradte mi ako sa mám biť s tlusťochom,kde mám udierať a kde to bude účinné.Je to frajer mojej bývalej,ktorú milujema strašne ma serie že ma stále otravuje a vyhrádža sa mi,tak by som mu chcel napraviť face
-
Grim
Darca
...aj gule má tlsté?...
Možno aj tie, ale neviem, rada "kopni ho gúl" mi príde primitívna. To je veľmi jednoduché, ako keby stačilo na ulici iba kopať do gúl a všetko by bolo vyhrané. Vyskúšal to vôbec už vôbec nejaký človek, ktorý to odporúča ?Grim-Reaperka napísal:...aj gule má tlsté?...
Chlapci ked je problem a idu na vas pouzite vsetko co mate po ruke...stolicku, palicu, flasku, ( ja uz som videl ine pripady kedy uz aj mobily boli dobre hehe
), to je jedno vsetko sa da pouzit
ale to uz len ked je zle
... nedavno kamos tez isol sa bit proti lepsim a islo ich vacej tak si zobral fernetovu flasku jednemu pleskol po hlave vytiahol mobil ten hodil po druhom
sice dostal ale nedal sa a ked mi to hovorili som s neho nemohol:D... ale fakt teraz... dojdi za nim nepytaj sa nic nehovor iba pridi k nemu daj mu jednu na face a stale do neho stale ho bi pokial nepadne lebo ak ho nehas tak uz potom on sa do teba pusti... nesmis mu nechat dychat ... a hlavne chod hned k veci ako som pisal nic nehovor nikomu nic ze ho chces vybit atd iba dojdi a naloz tod vse... nikdy do bitky neplet slova ked chces nekoho zbit len chod a zbi ho a ne 3 hodiny sa hadat a potom sa na to vykaslat
... a taktiku nebudem vypisovat hehe ale ak chces mozem aj to 
BTW: ak vytiahnu boxera alebo teleskop, noz atd to je jedno a UTEKAJ!!! zacni s Le parkourom alebo neviem co
... fakt nestoji to za to aj keby si bol skill moze sa stat ze ta uderi a nie je bohvieco mat dorezanu tvar prepichnute brucho alebo zlomene ruky, nohy atd proste mat dozivotne dosledky kvoli neakej nezmyselnej bitke
BTW: ak vytiahnu boxera alebo teleskop, noz atd to je jedno a UTEKAJ!!! zacni s Le parkourom alebo neviem co
ako sa bit resp branit, s/proti tlstochom(resp s kymkolvek) ? neferovo...naznac mu uder do hlavy a nasledne ho kopni do guly, alebo do holene, zohne sa, nasleduje bud uder pastou na nos, alebo koleno do tvare a je vybavene...
hughito: ani, je to primitivne, ale nadmieru ucinne, jedine coho by som sa pri tom bal, ze vzhladom na vseobecne povedomie u muzskej casti populacie, sa takyto kop bude velmi nepekne oplacat v buducnosti ak dotycneho este niekedy stretne, ale inak, staci jeden kop a clovek je mimo dost dlhu dobu(vlastna skusenost, aj cez suspenzor som to predychaval velmi tazko a to sa ani zdaleko nejednalo o plnu silu kopu) neviem nakolko mas s kopom do guly skusenosti, ale asi kazdy muz uz dostal, takze urcite mi das za pravdu ze to je velmi ucinne, ak si nedostal, tak ti to ani neprajem, aj ked mozno, vyskusat aspon slabo aby si zistil, ze to fakt funguje
(no offense)
edit: prispevok nadomnou mi pripomenul vseobecnu vyuzitelnost klucov, ktore vedia zanechat velmi nepekne rany a mozu byt pomerne ucinne, takysto vlemi dobre padne bud ist priamo na vec nepytat sa, ked sa citis ohrozeny, alebo hnusne a podlo zacat ukecavat odviest pozornost a plnou silou udriet ci uz na tvar, solar, gule, krk, spanok a pod, ale pozor menovane oblasti su velmi citlive, mozete tym sposobit trvale nasledky u slabsich osob hrozi poranenie s nasledkom smrti, vsetko co som napisal je pouzitelne len v ramci nutnej obrany alebo krajnej núdze(§§ 24,25 TZ).
hughito: ani, je to primitivne, ale nadmieru ucinne, jedine coho by som sa pri tom bal, ze vzhladom na vseobecne povedomie u muzskej casti populacie, sa takyto kop bude velmi nepekne oplacat v buducnosti ak dotycneho este niekedy stretne, ale inak, staci jeden kop a clovek je mimo dost dlhu dobu(vlastna skusenost, aj cez suspenzor som to predychaval velmi tazko a to sa ani zdaleko nejednalo o plnu silu kopu) neviem nakolko mas s kopom do guly skusenosti, ale asi kazdy muz uz dostal, takze urcite mi das za pravdu ze to je velmi ucinne, ak si nedostal, tak ti to ani neprajem, aj ked mozno, vyskusat aspon slabo aby si zistil, ze to fakt funguje
edit: prispevok nadomnou mi pripomenul vseobecnu vyuzitelnost klucov, ktore vedia zanechat velmi nepekne rany a mozu byt pomerne ucinne, takysto vlemi dobre padne bud ist priamo na vec nepytat sa, ked sa citis ohrozeny, alebo hnusne a podlo zacat ukecavat odviest pozornost a plnou silou udriet ci uz na tvar, solar, gule, krk, spanok a pod, ale pozor menovane oblasti su velmi citlive, mozete tym sposobit trvale nasledky u slabsich osob hrozi poranenie s nasledkom smrti, vsetko co som napisal je pouzitelne len v ramci nutnej obrany alebo krajnej núdze(§§ 24,25 TZ).
ColdRain : Samozrejme, že sa to dá využiť, ale len v prípade, ak ten človek nečaká, že by len tak kľudne stál a ty k nemu prišiel a nakopol ho do gulí.
Ak je to niečo na spôsob férovky, tak to stráca účinnosť.
Ak je to niečo na spôsob férovky, tak to stráca účinnosť.
Hughito: tak samozrejme, ze to nie je len o tom prist a kopnut, treba sa vediet vynajst a zamaskovat ten kop, vyuzit nepozornost celkovo sa ten kop velmi blbo blokuje a aj ked prejde s omnohou mensou silou ako bezne kopy tak sposobena skoda je neporovnatelna s cimkolvek inym a v zasade plati, ze ak raz ten kop zasiahne, duel sa skoncil
no na druhej strane akakolvek ina skusenost s bojovim sportom nikdy nie je na skodu, lebo nikdy nie je iste, ze sa ten kop podari 
Chápem, čo chceš napísať, ale ja som len chcel predísť radám typu kopni ho do gúľ. Keby to bolo naozaj až také ľahké, nemusel by sa ničoho báť žiadny looser, stačilo by, aby všetkých nakopal do gulí a mal by pokoj.
Len čo by sa stalo potom, keby sa stretli v súboji dvaja borci s touto stratégiou.
Len čo by sa stalo potom, keby sa stretli v súboji dvaja borci s touto stratégiou.
tak to by bolo pomerne zaujimave na pozeranie
mozno by to dopadlo nejak takto 
ale teraz vazne, ten kop do guly je podla mna najvhodnejsi ako obrana, kedze ked niekto niekoho napadne je spravidla presvedceny o svojej prevahe a ked dojde zo strany obrancu k bleskovej obrane a ako prvy ide tento kop tak tento duel fakt konci a utocnik je ochromeny aj po psychickej stranke kedze necakal taku brutalnu reakciu aj po fyzickej lebo ztoho kopu je mimo, potom uz je na obrancovi ako by dalej postupoval ci sa rozhodne spravit zneho kasu alebo ujst a neriskovat, v nejakych "organizovanych" bitkach je ta vyuzitelnost mensia, no vzdy sa jedna o zdrvujuci uder co vyhrava
ale teraz vazne, ten kop do guly je podla mna najvhodnejsi ako obrana, kedze ked niekto niekoho napadne je spravidla presvedceny o svojej prevahe a ked dojde zo strany obrancu k bleskovej obrane a ako prvy ide tento kop tak tento duel fakt konci a utocnik je ochromeny aj po psychickej stranke kedze necakal taku brutalnu reakciu aj po fyzickej lebo ztoho kopu je mimo, potom uz je na obrancovi ako by dalej postupoval ci sa rozhodne spravit zneho kasu alebo ujst a neriskovat, v nejakych "organizovanych" bitkach je ta vyuzitelnost mensia, no vzdy sa jedna o zdrvujuci uder co vyhrava
Kamosovi sa v Prahe stalo toto:na ubytovni v izbe ho napadol opity spolubyvajuci ,kamos ho chcel kopnut do guli,ale netrafil sa a tak ho kopol tak,ze mu prekopol mocovy mechur.Chlapik lahol,kamos isel spat ,lebo si myslel ze ten opliec to rozchodi.Na druhy den rano ho zatkli a obvinili za zabitie .Dostal 8 rokov natvrdo.Takze stat sa moze vsetko a ty sa dostanes do pruseru ani nevies ako.
odvratit pozornost prides za nim ty co aky si to mal problem a len zrazu vylety ruka na nos, alebo brada (ked do nosa tazko to rozdycha, normalny clovek by sa na to vykaslal bit sa dalej s rozbitim nosom alebo do brady tipom k.o hehe:D) a ist do neho co to da a nedat mu dychat... ak si skill vyuzi nohy sila nohy je ovela ucinejsia ako ruky...
ale fakt do gul nekopte prispevok hore je priklad co sa moze stat alebo aj mnohe ine s trvalimi nasledkami a jednak b sa vam aj ostatny vysmiali ze ako sa to bijete...
ale fakt do gul nekopte prispevok hore je priklad co sa moze stat alebo aj mnohe ine s trvalimi nasledkami a jednak b sa vam aj ostatny vysmiali ze ako sa to bijete...
tak neviem aky je pravny system u nasich susedov, ale to bola jasna a primerana nutna obrana, musel velmi neschopneho pravnika ked tak dopadol...ale v principe mas pravdu, vsetky techniky na slabe partie sa mozu velmi lahko zvrtnut a su velmi nebezpecne preto ich treba pouzivat vyslovene len na obranu
-
vendo
Guru
jo takych ko*ot ktory idu okolo akoze nic a zrazu sa ti pokusia je*** kym sa nepozeras a nedavas pozor mam najradsej, inac to je aj to najsprostejsie co mozes spravit, lebo akonahle ta druhy zazaluje, je vsetka vina na tebe lebo si ho bezdovodne napadol nedajboze mu zlomis nos tak sa nedoplatisWarheart napísal:odvratit pozornost prides za nim ty co aky si to mal problem a len zrazu vylety ruka na nos, alebo brada (ked do nosa tazko to rozdycha, normalny clovek by sa na to vykaslal bit sa dalej s rozbitim nosom alebo do brady tipom k.o hehe:D) a ist do neho co to da a nedat mu dychat... ak si skill vyuzi nohy sila nohy je ovela ucinejsia ako ruky...
vendo ja mu pisem ako ho ma zbit co najlepsie pre neho lebo sa asi nevie bit ak by vedel toto by na forum NEPISALvendo napísal:jo takych ko*ot ktory idu okolo akoze nic a zrazu sa ti pokusia je*** kym sa nepozeras a nedavas pozor mam najradsej, inac to je aj to najsprostejsie co mozes spravit, lebo akonahle ta druhy zazaluje, je vsetka vina na tebe lebo si ho bezdovodne napadol nedajboze mu zlomis nos tak sa nedoplatis
K tomuto len jedno motto: "Nebojujem pre cest ale aby som vyhral"Warheart napísal:ale fakt do gul nekopte prispevok hore je priklad co sa moze stat alebo aj mnohe ine s trvalimi nasledkami a jednak b sa vam aj ostatny vysmiali ze ako sa to bijete...
K tomu problemu s tym tlstym som od niektorych uzivatelov cakal skor rady typu vykasli sa na neho a podobne kedze je ocidvne ze sa jedna o nejakych pubertakov.
je to jedno aj tak sa s nim nepobije to je jasne uz davno...
Oni mu prisili aj neposkytnutie pomoci ,pretoze kamos ho nechal lezat v bezvedomi a neposkytol mu pomoc a ani nevolal zachranku.Isiel si lahnut a rano ho uz budili kliftoniColdRain napísal:tak neviem aky je pravny system u nasich susedov, ale to bola jasna a primerana nutna obrana, musel velmi neschopneho pravnika ked tak dopadol...ale v principe mas pravdu, vsetky techniky na slabe partie sa mozu velmi lahko zvrtnut a su velmi nebezpecne preto ich treba pouzivat vyslovene len na obranu