Folder Locker
Folder Locker
Potrebujem freeware program, v ktorom zvolím zložku, nastavím heslo a ked budem do tej zložky chcieť ísť, tak budem musieť najprv to heslo zadať. Nemám skúsenosti s takýmto program, preto chcem vedieť, či niekto z vás taký program používa a čo mi odporučíte
(systém je Win XP ak by bolo treba vedieť)
Re: Folder Locker
maval som HideFolder ale ten skryl adresare a nesli z neho softy.. ako keby tam neboli.. 
Ja by som potreboval tak, aby sa tam dalo dostať len na to heslo...
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
program Folder Lock pouzivam uz dlhu dobu. pri kazdom vstupe zadavas heslo, odporucam
Skusal som Folder lock, ale vadilo mi, ze dany priecinok "zmizol".
Pouzivam dirLock 1.4 maly jednoduchy program, priecinok vidis a ked ho chces otvorit, vypise ti zamietnutie pristupu.
Lock/unlock je pravy klik.
Pouzivam dirLock 1.4 maly jednoduchy program, priecinok vidis a ked ho chces otvorit, vypise ti zamietnutie pristupu.
Lock/unlock je pravy klik.
-
Runes
Addict
btw vista abo win 7 to v sebe nemaju ???
-
Dahome
Medium Star
Používam k najvyššej spokojnosti program "HandyBits EasyCrypto" - bez problémov funguje aj vo WIN7DejmiJohn napísal:Potrebujem freeware program, v ktorom zvolím zložku, nastavím heslo a ked budem do tej zložky chcieť ísť, tak budem musieť najprv to heslo zadať. Nemám skúsenosti s takýmto program, preto chcem vedieť, či niekto z vás taký program používa a čo mi odporučíte(systém je Win XP ak by bolo treba vedieť)
http://www.google.sk/search?hl=sk&sourc ... =&gs_rfai=