Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
prave som to hral 30 minut a trocha dost sklamanie, pockam si kym to vsetko nevyladia 
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
moj nick Pitbbul... nezahrame dakedy? 
no a moj nazor na hru,no cakal som ze to bude lepsie, nepaci sa mi, ze ked mame utocit tak polka timu snipuje z toho kopca...ale tak co uz...ale je to celkom dobre na BETU...predobjednam limitovanu ediciu na konci tyzdna
no a moj nazor na hru,no cakal som ze to bude lepsie, nepaci sa mi, ze ked mame utocit tak polka timu snipuje z toho kopca...ale tak co uz...ale je to celkom dobre na BETU...predobjednam limitovanu ediciu na konci tyzdna
mozme teraz ?2janci2 napísal:moj nick Pitbbul... nezahrame dakedy?
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 16:37)
//Obrazky vkladaj do priloh.
trochu cudne nemyslite ? nemalo by tam byt 20 000 ?
asi malo ale je to spravené naschvál aby si si v bete neodomkol všetky zbrane atď..rovnako je to aj s rankom..maximum je 11
http://betakeys.playzone.cz/key/7ab8d01 ... e7783a9851
nechtiac som poslal mail 2-krat,kto chce nech si ho vezme
nechtiac som poslal mail 2-krat,kto chce nech si ho vezme
pripojil som sa na server, po pár sekundách ma kickne punkbuster. ako to mám spojazdniť?
Kickne ta punkbuster? Ved na serveroch je vypnuty
Zeby ho zapli..idem skusit
no tak to je totalna hovadina 1 mesiac mam hrat tu istu mapu s len lvl 11 ... lolOpak napísal:asi malo ale je to spravené naschvál aby si si v bete neodomkol všetky zbrane atď..rovnako je to aj s rankom..maximum je 11
beta je na to aby sa vychytali a vyladili vsetky chyby - ked chces zabavu pockaj si na retail verziu. 90% ludi co hraju betu vobec nereportuju bugy.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dobre tak prosím povedz ako tie bugy reportnuť. A este jedna vec čo my dávaju tie hviezdičky čo dostávam za score, čo sú vedla zbrane alebo iného predmetu.
-
xH4wK
Pise ti to dole v tom pasiku ... mas tam forum kde sa da posielat feedback.mARILYN mANSON napísal:Dobre tak prosím povedz ako tie bugy reportnuť. A este jedna vec čo my dávaju tie hviezdičky čo dostávam za score, čo sú vedla zbrane alebo iného predmetu.
Staci citat.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Vieš je tu este jeden prblem niektzorý nevedia tak dobre po anglicky aby ten problem napísali, všetky detaili a tak.
no kedze to forum je anglicke tak ti ten link bude aj tak na nic
(a kedze nedokazes z anglickeho textu vycitat ani www adresu tak by si asi aj tak moc neprispel)
(a kedze nedokazes z anglickeho textu vycitat ani www adresu tak by si asi aj tak moc neprispel)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ako anglicky sa učím aj niečomu porozumiem, len ako popíšem ten problém lebo až tak AJ mi nejde.
ved to reportovanie neni povinne - nepisal som to kvoli tomu.... len som pisal o bete vseobecne - v kazdej bete ide o reportovanie chyb
Tak som to dnes konečne hral, ale pocit z hry oproti bc1 (hraval som na ps3) sa nejak nezmenil, sú tu nejake vylepšenia a nové prvky, ale novy comp asi koli tomu kupovat nebudem, skor to vidim na ps3 verziu ...
podla mna to je vynikajuca hra dochytaju par bugov a ta hra bude najlepsia !hezo napísal:Tak som to dnes konečne hral, ale pocit z hry oproti bc1 (hraval som na ps3) sa nejak nezmenil, sú tu nejake vylepšenia a nové prvky, ale novy comp asi koli tomu kupovat nebudem, skor to vidim na ps3 verziu ...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
JJ len som mal pocit ako keby si to niekomu vyčítal.niekedy som si myslel že je to skôr test, kde testujú reakcie alebo stabilitu servera ak je to nejaka mmorpg.rochedo napísal:ved to reportovanie neni povinne - nepisal som to kvoli tomu.... len som pisal o bete vseobecne - v kazdej bete ide o reportovanie chyb
// Inak mohol by mi proim niekdo povedať ako je to s timi kilmi u zbraní? Tam mám vedla zbrane nejake hviezdy, neviem repsne čo to je, a nieje to len u zbraní ale aj napr. shock padle alebo lekarnička
ked som to dobre pochopil tak tie hviezdy su nieco ako v call of duty tzv. challenges - napr. zabi tolko a tolko ludi s xm8 - ckou a ziskas napr 100 bodov - co sa ti pripocita do ranku - to bude zaujimave v retail verzii kedze pravdepodobne po bete kazdemu zmazu ziskany level a body. za tie body ziskavas levely postupujes stale vyssie a odomykas nove zbrane.. atd - ked nie tak ma opravte 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
mne sa zdalo že tam vypisovalo niečo z efectivyti.