Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Neviete ako sa volá pieseň čo išla ráno okolo 7:30 na exprese? Myslím že to bolo od Roxette
potrebujem skladbu,popis: na markize chodi reklama na kawasakiho ruze alebo tak nejak sa to vola...tak tu pesnicku by som chcel Karma ista.dakujem
Zdravim mam prosbu scooter ma novu pesnicku ti sento hladam to od ineho interpreta tiez styl tanecny nie starsi typ
takk surne potrebujem vediet ako sa vola tato pesnicka viem ze na zaciatku ide usher yeah ale zremixovane je to a na konci ide taka jak arabska pesnicka hahahah ale tak surne potrebujemm!!!
// a ešte potrebujem jednu pesnicku neviem kto ju spieva jedno dievca ju spievalo v mini talent show neviem to povedat ale dajak washap ci rashap neviem aahahah
// a ešte potrebujem jednu pesnicku neviem kto ju spieva jedno dievca ju spievalo v mini talent show neviem to povedat ale dajak washap ci rashap neviem aahahah
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviete niekto ako sa volá orginal pesnička kde je iba ta hudba čoo je v tejto, tie časti kde hrá ta harmonikova hudba ?
Designer: original je Eldar Mansurov - Bayatilar: , ale je tam pouzity iny nastroj ako v tom tvojom videu, no melodia je rovnaka 
Dalsie info:
Dalsie info:
Famous Azerbaijani composer Eldar Mansurov and the Romanian musician Edward Maia.
Edward Maia sang the famous song by Eldar Mansurov «Bayatılar». In his performance of the song is called «Stereo love». Recall that the song «Bayatılar» Eldar Mansurov was written in 1989. Composition Perepetui more than 60 times by musicians from around the world.
-
GIGABYTE
King
Nechcem zakladať novú tému, tak sa informujem tu.. Nepoznáte niekto (asi najlepšie nejaký zahraničný web) kde by mi našli jeden song ? Jedná sa mi konkrétne o song v prílohe, mám názov a všetko ostatné, ale neviem nikde nájsť ten song.. A to už po niekolkých hodinách hladania.. Začínam byť dosť zúfalí.. Nejde mi o šírenie warezu ani nič podobné ak by to čistou náhodou niekto mal tak poprosím SS, ďakujem 
- Prílohy
-
- 1.jpg (26.39 KiB) 1417 zobrazení
To nikto MI nepomoze s tym prvym ? 
Sak prosim potrebujem tu pesnickuuu na zaciatku ide usher yeah ale zremixovana je potom ide 50 cent tiez zremixovane a na koniec ide taka jak arabska pesnicka tak prosim pomozte
Sak prosim potrebujem tu pesnickuuu na zaciatku ide usher yeah ale zremixovana je potom ide 50 cent tiez zremixovane a na koniec ide taka jak arabska pesnicka tak prosim pomozte
-
Peter_Retep
VIP
to ccimo: myslim ze je to
viete mi niekto povedať, čo to je za song v čase od 1:55?
-
Grim
Darca
to je soundtrack z Filmu Requiem za sen...počkaj kuknem ti presný názov
//Clint Mansell - Requiem For A Dream - Remix2 (Extra)
//Clint Mansell - Requiem For A Dream - Remix2 (Extra)
mp3 z tohto videa : http://pokec.azet.sk/mucoM2/videoalbumy ... a7e5589f25
SÚRNE!!!!!
PROSIM PROSIM PROSIM PROSIM
SÚRNE!!!!!
PROSIM PROSIM PROSIM PROSIM
pls neviete nazov pesnicky dnes v panelaku tj 8.2.2010 http://televizia.joj.sk/tv-archiv/panel ... -2010.html zacina 39min 40 sek hladal som ju podla niekolkych slov z textu ale nenasiel som 
nasiel som ju je to Somewhere over the rainbow pekna piesen...
nasiel som ju je to Somewhere over the rainbow pekna piesen...
stiahni si cd best hits urcite tam bude alebo pozri na youtubeĎuri12 napísal:Neviete ako sa volá pieseň čo išla ráno okolo 7:30 na exprese? Myslím že to bolo od Roxette
Zdravím, hľadám názov pesničky/melódie, ktorá je použitá v televíznej reklame na film "Kawasakiho růže".
čo je toto prosim vas za sample? resp, z čoho je toto vysamplovane povie mi niekto? nechcem vedieť nazov skladby,to viem spievaju to francuzi,ale originalny beat je od niekoho ineho,pripadne, ten sample je z dačoho,je to zname,ale neveim,kuknite sa na to niekto
dik moc
- Prílohy
-
- 04.mp3
- (282.37 KiB) 593 stiahnutí
Lukáš Kumančík napísal:Zdravím, hľadám názov pesničky/melódie, ktorá je použitá v televíznej reklame na film "Kawasakiho růže".
je to toto aj ja som to hladal
povodny beat je zo skladby od mobb deep - hell on earthmalyivko napísal:čo je toto prosim vas za sample? resp, z čoho je toto vysamplovane povie mi niekto? nechcem vedieť nazov skladby,to viem spievaju to francuzi,ale originalny beat je od niekoho ineho,pripadne, ten sample je z dačoho,je to zname,ale neveim,kuknite sa na to niektodik moc
inac dost znama skladba... takpovediac legendarna (ako cely ten album)
-
Greece Titan
Light Star
Hladam jednu pesnicku. Najskor spieva bab potom chalan.. je to hrane na klaviri.. je to blada... sieva sa na zasiatku nieco ako with my own ale to neviem isto.. pomozete?