Windows 7
Re: Windows 7
slaka ako ja neznasam diskusiu pomocou textu
ospravedlnujem sa
-
MIRUSKO666
Medium Expert
all ...cavko ludia neviete niekto kde a ako zozenem slovencinu do Win7profesional <<<>>???dik moc
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 16:15)
z tohoto sa neviem vytoto....
http://www.winmatrix.com/forums/index.p ... fessional/
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 16:15)
MIRUSKO666 napísal:all ...cavko ludia neviete niekto kde a ako zozenem slovencinu do Win7profesional <<<>>???dik moc
z tohoto sa neviem vytoto....
pokial viem tak jazykove mutacie podporuje len Ultimate, ostatne edicie mas take, ake si kupis
Nie nie. Dá sa slovenčina vopchať aj do professional. Brácho má po slovensky. Dúfam, že keď príde domov, konečne mi ukáže ako sa to robí 
Btw. ten návod, čo tu dal MIRUSKO666 vyzerá celkom dobre, idem vyskúšať. Brácho hovoril, že sa to robí nejako cez cmd, tak dúfam, že to nejako rozchodím
Btw. ten návod, čo tu dal MIRUSKO666 vyzerá celkom dobre, idem vyskúšať. Brácho hovoril, že sa to robí nejako cez cmd, tak dúfam, že to nejako rozchodím
-
MIRUSKO666
Medium Expert
BX napísal:Nie nie. Dá sa slovenčina vopchať aj do professional. Brácho má po slovensky. Dúfam, že keď príde domov, konečne mi ukáže ako sa to robí
cf..daj vedet co ako a po SVK nie polish
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Goten napísal:el_chupacabra: http://cs.wikipedia.org/wiki/RAM
Kód: Vybrať všetko
Polovodičové RAM jsou velmi rychlé, ale jsou dražší než jiné typy při přepočtu ceny za jeden bit. Používají se především jako operační paměti počítačů. Slouží tedy k ukládání údajů, které počítač potřebuje pro zpracovávání právě prováděné úlohy.Re: Windows 7
no inžinieri potrebujem zistiť či by som na svoj licenčný kľúč čo mám na Win 7 home premium 32 bit mohol nainštalovať aj Win 7 HP 64 bit pôjde to a bude to legálne??
-
hojko
Site Admin
14Miro14: Legalne to urcite nebude, pretoze kluc sa verzie na verziu Windowsu, ktory mas zakupeny a to je v tvojom pripade Home edicia.
hojko: ale mne stačí to home premium len chcem aby to bolo 64 bit
ked som si kupil home edition mal som tam dva disky 32 a 64 bit a mne to funguje 
K|OZZY: díky
aj ja si myslím že to funguje aj na 32 aj na 64 bit pretože keď som na Lenove skladal zostavu v cene medzi nimi rozdiel nebol
zalezi asi aku mas verziu ... klasika a upgrade su zrejme 32b aj 64b v jednom ale OEM asi nie
gwixt: PLS vysvetliť čo je OEM??
chcem sa opýtať ako sa vo win7 pridá FTPčko...v XPčku som to robil cez miesta v sieti a vytvoriť nové miesto v sieti (či jak) ale vo win7 to neviem spraviť
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Chcem sa spýtať ako nastavím podobne si plochu tak ako je na obrázku ... resp. kde to nájdem ? Nechcem nič rozjebkať 

-
Grim
Darca
...máš PC Apple? Teda presnejšie OS MAC? Myslím že to nepatrí do tejto témy...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Hej notebook, len som nechcel zakladať novu temu. 
Ešte aby som nebol uplne OT :
Jak nastavim tu lištu hore ???
Ešte aby som nebol uplne OT :
Jak nastavim tu lištu hore ???
-
Grim
Darca
...tak prečo píšeš do témy kde sa preberá Windows 7?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Sorry zle som sa vyjadril a dal zly obrazok ako priklad, myslel som to tak ako si nastavím plochu na W7 tak ako je to na tom obrazku od Apple (určite sa to dá nastaviť podobne)a potom tu lištu - ten obrazok čo som dal naposledy.