do konštruktoru daj ako prvý riadok session_start(). Potom ale tento súbor s triedou musíš includovať (a vytvárať jeho inštanciu) úplne na začiatku súboru. Ak to z nejakého dôvodu nemôžeš, tak daj session_start() osobitne na začiatok každého súboru
Ešte k tomu mám otázku :
keď si pozrieš metódu skontroluj používam tam na kontrolu prihlásenia is_array($_SESSION['Uzivatel']) - dalo by sa používať kontrolovanie statickej premennej ?
Namiesto static $prihlaseny = 0; by som na začiatok iba dal static $prihlaseny; a potom by som namiesto is_array($_SESSION['Uzivatel']) kontroloval či self::$prihlaseny == 1 .. Dúfam, že som sa vyjadril správne ..
jj .. už som na to prišiel .. nenapadlo ma, že statická premenná uchováva hodnotu iba počas inštancie .. Keď prejdem na ďalšiu stránku, musím vytvoriť novú inštanciu a tým pádom aj nastaviť novú hodnotu tej statickej premennej ..
môžeš si tú inštanciu serializovať a prenášať v cookies namiesto tých ostatných hodnôt. V tvojom prípade tým moc nezískaš, ale aj takáta možnosť tu je (a tá rieši práve to čo požaduješ s tou premennou)