P: Notebook - Predané
P: Notebook - Predané
cawko chcel by som predať notebook ASUS F3KE AP012 tento funkčný, menené plasty okolo klávesnice, jediná chybička že kryt na jednom pánte nedrží ako by mal zalepil som ho takže drží, inak je book v poriadku cena 200eur
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Notebook
Hneď keď som videl že sa jedná o ntb Asus rady F, vedel som že budú pokazené pánty. Tu sa skrátka inak nedá. Vieš poslať aj nejaké foto?
foto som pridal ako bol na reklamácii a všetko vymenili okrem toho krytu na jeden pánt lebo ako kukol som ho zalepil a pri reklamácii povedali že som nemal lepiť že by to vymenili ale že som to lepil tak nevymenia 
Nazdar posielaš to aj na dobierku alebo UPS?
Mal by som predbežný záujem...
A ešte ako je na tom baterka
Mal by som predbežný záujem...
A ešte ako je na tom baterka
baterka približne 1hodina 20min pri zapnutom wifi a v normálnom režime takže v battery saving sa čas zvýši
a ako posielam no ak bude záujem sa dohodneme pozerám že bydlisko máš HE takže v tom by problém nebol
a ako posielam no ak bude záujem sa dohodneme pozerám že bydlisko máš HE takže v tom by problém nebol
Okis inac dalsie veci su 100% hej ?Marko033 napísal:baterka približne 1hodina 20min pri zapnutom wifi a v normálnom režime takže v battery saving sa čas zvýši
A skade si ked niekde stade okolie vedel by som osobne prist pre to
jo všetko ostatne je ok všetko funguje ako ma a som z Mi takže paru km 
Tak to je super da sa povedat ze za rohomMarko033 napísal:jo všetko ostatne je ok všetko funguje ako ma a som z Mi takže paru km
-
88_speed_88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
nic v zlom fakt , ale za moj presne taky isty typ a lespi model ponukali skoro zhodne sumy a tento za 200 poskodeny ? heh
no comment... a nereagujte na to , len mi to nedalo napisat... dovi dopo