Reproduktory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reproduktory

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Zdravim, tak chcel by som si zaobstarat nove repro
chcem dobry vykon (hlavne bass [pocuvam techno, trance, rap...])
kedze menim celu izbu, tak to tak vychadza ze pri PC uz nebude miesto na subwoofer, takze budem volit asi stereo repro, asi nejake regalovky
Kedze nemam skusenosti s takymito repro, chcem sa poradit od vas, takze, dokazu take regalove repro vyvinut dostatocne dobry zvuk(nie som moc narocny, som jeden z tych ludi ktorym staci tuc tuc :) ), dalej, bude treba na taketo repro nejaky zosik? chcem to napojit na PC
repro nemusia byt nove, ak viete o niekom, kto ponuka taketo nieco dajte vediet...
Moja cenova predstava je 150€ viac nie, takze cim menej tym lepsie
Doteraz som bezal na genius HF5005, takze co sa vykonu tyka, tak nieco podobne vykonom

Co som len tak ockom pozeral bazar, tak som narazil na nieco taketo
1. repro
2. repro
3. repro
4. repro
5. repro tu su dokonca uz aj so zosilovacom
6. repro

Dakujem za vsetky rady

Kurnik pozeram, ze som klikol o miestnost vyssie, tak poprosim modov aby to dali do poradni pri kupe, dakujem.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Reproduktory

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

1. - nie, staval ich sám a podľa amaterčiny na predku by som čakal aj amatérčinu vnútri, nejakú blbú výhybku neodladenú pre tieto reproduktory, a navyše na výškach tiež TVM (fuj)
2. - pripadajú mi ako taký lacný made in china výrobok (aj keď je vzadu nálepka made in usa)
3. - nie, je to odpad, basáky majú magnet menší ako výškače v prípade č.1
4. - možno
5. - ak chceš lacné stlpy tak by som do toho šiel
6. - tieto sa mi páčia najviac
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no tie posledne sa aj mne najviac pozdavaju a aj cena je pekna, este zvysi na nejaky zosilnovac
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Jamo sa sice pacia, ale to je vsetko, co je na nich dobre. Asi by som bral tie Magnaty, hoci je to rocnik 87-89, ale malo by to prehrat kvalitou tie ostatne srajdy.

Take repra ako su tie Sony a Pioneer sa robia tak, aby mali cinkave vysky a velke basy, hoci aj dunie. Spravi sa to odrezanim citlivejsieho vyskaca jednym kondikom a pouzije sa lenivy basak, ktory ma na charakteristike hrb a este sa naladi na dalsi hrb. Potom to dava hustobasy na pasme okolo 70-120Hz, kde je najviac basov v muzike, co samozrejme robi sedlakwow efekt, ale pod 50-60 to neda ani prd a nad tym je tiez trochu diera.
Napísať odpoveď