Poker
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poker
Hram par tyzdnov na bwine, chcel by som sa zucastnit neakeho freerollu, ale vzdy skor ako sa registrujem je uz plny. Mate neake finty ako sa do tych freerollov dostat?
-
profik
Light Professional
Musis byt rychly
. Na bwine som hral asi pred rokom a nepacilo sa mi to tam velmi. Ak ti mozem poradit skus http://www.pdcpoker.com . Su tam freerolly, kde je 1500 hracov a je to 50dolarovy freeroll. Tieto turnaje su kazde 4hodiny, a z toho nejake 3su texas holdem+su este 2satelity, na ktore sa tiez regnes a registrovat sa da dve hodiny pred zaciatkom turnaja a vzdy je aspon hodinu volne miesto. A je to podla mna jeden s najlepsich klientov.
-
zvonenie33
Light Professional
dik za tip, regol som sa teraz uz len pockat kedy mi odblockuju ucet
Vraj sa z mojej IP registrovalo uz vela uctov, lolovia 
-
r3mus
Medium Star
no tak som zacal.. a najskor som to hral cisto kvoli zisku na full tilte.. z 16 som sa rychlo dostal na 25, ale mal som velke oci a onedlho tam bola nulanehram poker ale chcel by som. zaujimalo by ma ci ste vy co to hrate nejak ziskovi, alebo to hrate viac-menej pre potesenie??
ptm som si precital nejake tipy pre zaciatocnikov, taktiky a tak.. zacal som to hrat 4FUN a nemozem sa odtrhnut
a niekedy ked pochopim o com poker v skutocnosti je, tak do toho mozno znova investujem realne cashe
btw nvm ci to tu us bolo, ak hej tak sry - http://hnonline.sk/sport/c1-39030890-po ... al-miliony
//lol !! za 24h som predbehol vsetkych priatelov
-
profik
Light Professional
Dnes po dlhsom case si idem zahrat do benluxu. Nejdete nahodou niekto(KE)? Je tam student 3€,buy in, rebuy addon.
btw, to na facebooku, podla mna ma od pokru dost daleko
all in pred flopom na kazdu moznu kombinaciu wtf?
mozno sit and go so vstupom 50k a 100k sa realne podobaju na poker.
btw, to na facebooku, podla mna ma od pokru dost daleko
-
profik
Light Professional
Takze vcera 7.miesto v benluxe z cca 30ludi. Brali prvi traja. Dost nestastne som vpadol na finalovom stole. Moja osudova hra: ja 35K, protihrac ktory sa dostal so mnou do hry 32K. Blindy boli 1000/2000. Na dealerovi som si raisol 3xBB s Q10 hearts dorovnal ma len hrac na SB. Flop 3hearts 289. Ja raise 4000 on re-raise 12000 ja all in on call. Ukazal cervene A a K mimo farbu. No jasne, ze na river mu dosla dalsia cerven
. Neostalo mi uz skoro nic, raz som ukradol blindy a o par hier neskor som isiel all in s OJ vo farbe dorovnal ma jeden hrac so 77 na flope sa mu otocila dalsia 7 a ja som vypadol
. Ked som rozmyslal ako by som tu hru mohol zahrat znova, tak by som len dorovnal po flope a pockal na turn, kde by mu nic nedoslo a potom by som raisol all in a on by uz mozno nedal. Ako by ste to hrali vy?
videl som to aj v Dracikovi, take tie kufriky .... alebo na nete staci pogooglit , najdes toho dost ... napr http://shop.pokermania.sk/
-
r3mus
Medium Star
dnes som zacal hrat za real na full tilte
je to trosku o inom ako za play money, priebezne citam clanky na internete a tak, ale chcel by som nejaku knizku o pokri. presiel som celu zilinu a nic 
mate nejaky tip na knihu?? dobru aj s tipmi a strategiami? nemusi byt pdf-ko, kludne si ju aj kupim
// (za dobry tip - aj s mini recenziou, v com vam pomohla
ista)
mate nejaky tip na knihu?? dobru aj s tipmi a strategiami? nemusi byt pdf-ko, kludne si ju aj kupim
// (za dobry tip - aj s mini recenziou, v com vam pomohla
-
profik
Light Professional
Cital som tu knihu od Daga Palovica a zaciatocnikom ju vrele odporucam. Ale je to len taka obsirejnesia kniha, no na zaciatok staci. Taktiet odporucam pozriet si par videii na Full Tilt poker Academy, tiez sa tam toho da sot priucit. A urcite by ste si si mal precitat Doyle Brunson- Super system-su tam strategie ako hrat ako kombinaciu a na akej pozicii, proste je tam vela situacii detailne opisanych. Ale to by som odporucil az po precitani tej knihy od Daga Palovica resp. pozreti nejakych tych videi na Full Tilt. A vobec neodporucam knihy od Phila Helmuta-nic vam to neda. V 90% percentach knih len opisuje svoje Amazing Hands/Bad beats.
Podla mna je dost v pohode kniha Harrington on holde´em aj ked toho viac casti ale je fakt superr3mus napísal:dnes som zacal hrat za real na full tilteje to trosku o inom ako za play money, priebezne citam clanky na internete a tak, ale chcel by som nejaku knizku o pokri. presiel som celu zilinu a nic
// (za dobry tip - aj s mini recenziou, v com vam pomohlaista)
Ak si ma chuť niekto zahrať freeroll s dotáciou 100 EUR úplne zadarmo, tak sa môže zúčastniť.
Odhadovaný počet hráčov je okolo 50, čo je dosť veľká šanca na výhru, keďže v bežných freerolloch hrá okolo 2000 ľudí a na výhry býva zvyčajne okolo 20 EUR.
Viac informácií o turnaji nájdete na stránke:
http://www.onlinetip.sk/index.php?page=poker
Prvý turnaj sa odohrá už 19.02.2010 s dotáciou 60 USD a druhý zhruba o týždeň s dotáciou 70 USD.
Odhadovaný počet hráčov je okolo 50, čo je dosť veľká šanca na výhru, keďže v bežných freerolloch hrá okolo 2000 ľudí a na výhry býva zvyčajne okolo 20 EUR.
Viac informácií o turnaji nájdete na stránke:
http://www.onlinetip.sk/index.php?page=poker
Prvý turnaj sa odohrá už 19.02.2010 s dotáciou 60 USD a druhý zhruba o týždeň s dotáciou 70 USD.