Oslovenie neznámej vrámci FB

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dale88
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Oslovenie neznámej vrámci FB

Príspevok od používateľa Dale88 »

Ahojte,, chcel by som počuť vaše rady, prípadne skúsenosti s podobnou situáciou. Ide o to, že v piatok som bol na jednej akcií a videl som tam krásnu kočku. Cez známeho som sa dozvedel, že to nie je len obal ale aj povahou je riadne v pohode, no nepozná ju osobne, tak som nemal možnosť byť predstavený. Na osobný kontakt neprišlo lebo sa mi vytratila. Dnes som ju čistou náhodou našiel na facebooku a príde mi to blbé, ale predsa mi to nedá ju istým spôsobom osloviť - napísať jej správu. Nemáme ani spoločných známych, nič čím by som sa mohol odpichnúť v úvode a využiť určitú spojitosť. Faktom ostáva, že ma naozaj oslovila a niečo podobné som nezažil i keď som už mal dva vážne vzťahy no v takejto situácií som ešte nebol. Rád by som ju spoznal, len predstava štýlu ala pokec, neznámy písajúci.. mi nie je najpriateľskejšia, skôr osobný kontakt. Nemám čo stratiť jedine získať,, len prvý dojem je dosť dôležitý si myslím. Rád si vypočujem vaše názory.. dík!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Oslovenie neznámej vrámci FB

Príspevok od používateľa zelovoc »

normalne ju oslov, pozvi na kavu. pripadne daj link, skusim ja.)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Odpichnut sa mozes uz len od toho, ze si ju videl, ze sa Ti zapacila a pocul si na nu len chvalu (dobre referencie :D). Ako sa sam vravis - nemas co stratit.
Ked chces najst nieco spolocne, tato akcia bola Vasou spolocnou. Neviem o aky druh akcie islo, ale mozes zacat hodnotit program atd.
Drzim palce.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak vieš, že ju už osobne nestretneš, tak jej kľudne napíš na FB, že si ju videl na tej akcii a spýtaj sa jej, ako sa jej páčilo alebo niečo také. Buď sa chytí alebo nie, nemáš čo stratiť. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tiez by som rad vedel ako si ju na FB nasiel ked tam sa vyhladava podla mena :p
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SchYzo: Napriklad ju videl oznacenu na fotkach ci natrafil na jej komentar fotky alebo statusu??? A da sa vyhladavat aj podla mailu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko snad vies ako to myslim...sak pisal ze nikto zo znamych ju nepoznal...tak odkial by vzal jej mail? :D
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

na tej akcii ju nikto z mojich prítomných známych nepoznal, ale jednému chalanovi komentovala status, tak sa mi podobala podľa profilovky a bola to ona :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fuha to mas teda kliku heh....kazdopadne do toho, napis jej nieco, lebo potom by si to len zbytocne lutoval :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SchYzo: Tak vidis, otazka, ktora ti nedala spat je zodpovedana.

Dale88: Ak jej budes pisat, tak hlavne si ju nepridavaj hned medzi priatelov. Myslim, ze by sa jej to nepacilo, ved pisat sa da aj bez toho, aby ste mali potvrdene priatelstvo.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

presne tak, pisat sa da aj bez potvrdeneho priatelstva a zdielania fotiek a vsetkych moznych informacii.

k teme: staci to, ze ste boli na spolocnej akcii. spytaj sa jej ako sa jej pacilo alebo nieco co ma suvis s danou akciou. imho nema dovod neodpisat.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Ja som sa cez FB zoznamoval prakticky "na slepo" s jednou babou, ktorá je v súčastnosti moja najlepšia kamoška. Aj keď ti ide asi o niečo iné ako o kamarátstvo... Tá spoločná akcia zaváži, napíš, že si na ňu náhodou natrafil na FB (čo je vlastne aj pravda), popýtaj sa jej ako sa jej páčilo, keby si spozoroval, že možno aj prejavuje záujem, tak prakticky nemáš čo stratiť a môžeš sa jej opýtať, či by nechcela zopakovať takú akciu, akurát vo dvojici. :P Gúd lak :)
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak dalo sa to troška do pohybu a vec sa má tak, že potrebovala vedieť od koho o nej viem..k akcií jedna veta, dosť strohé odpovede a začínam si uvedomovať prečo som neregistrovaný na pokeci, s človekom čo nepoznám osobne si fakt nemám čo povedať takto a ona dáko nevyzvedá ak nerátam otázky smerované od koho mám info
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Mám podobný problém, i keď asi som na tom trochu lepšie pretože už som s ňou aj prehodil par slov.
Ale problém je v tom že na FB jej nemôžem poslať správu a nechcem byť doterný že jej po piatich vetách pošlem žiadosť.
Nejaké návrhy? :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dale88 napísal:Tak dalo sa to troška do pohybu a vec sa má tak, že potrebovala vedieť od koho o nej viem..k akcií jedna veta, dosť strohé odpovede a začínam si uvedomovať prečo som neregistrovaný na pokeci, s človekom čo nepoznám osobne si fakt nemám čo povedať takto a ona dáko nevyzvedá ak nerátam otázky smerované od koho mám info
zavisi to aj od povahy...proste tato konkretna asi len nieje moc vyrecna...
Napísať odpoveď