Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa chlapec10 »

mi-chau napísal:Tak ja som objednaval (prvy krat z DX) a mal som objednanych 9 itemov. Objednavku mam v sekcii invoice rozdelenu na 3 casti, 1.mam uz odoslanu z honk-kongu, na druhu nemam tracking number, aj ked mi vsetky polozky svietia ako shipped a 3tia tvori posledny item (pending).

Ak som to spravne pochopil tak to posielaju na 3 krat aby som sa nenacakal, ale dostanem aj na tie posledne dva baliky tracking number?
nie, ak mas objednavku nad 15 dolarov(tak nejak tusim) tak mas narok na 1 tracking number, ak to rozdelia prvu poslu s tracking, zvysok zvycanje nie.(zalezi od obsahu zvysnych baleni)..
PitBull_4
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PitBull_4 »

pls kde na nete si môžem sledovať tovar čo mi poslali? Objednal som si viac balíkov a chcem si to kukať na nete... dá sa to?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

PitBull_4 napísal:pls kde na nete si môžem sledovať tovar čo mi poslali? Objednal som si viac balíkov a chcem si to kukať na nete... dá sa to?
ak ti to poslali normalnou postou(ale doporucenou, s Tracking number), tak mozes sledovat len odchod z HK(cez HK postu), a az potom prichod do SR(SK posta)

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 15:31)
tak, dnes mi prisiel novy mobil z Focalprice.com, odoslany doporucene 20. Januara
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hmm ten focalprice vyzera ako dealextreme, tiez je tam freeshiping do vsetkych krajin? a nepoznas este nejake ine podobne weby? :wink:
hitman2003
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hitman2003 »

Dnes som dostal neprijemnu obalku do ruky od kosickeho vyclievacieho oddelenia, ze tam mam zasielku, asi pred tromi mesiacmi som si z dealextreme objednaval pinzetu, 10x tavne tycinky a digitalny multimeter(pridal som k tomu aj tz. Drop Shipment, odstranenie loga firmy z obalky), nemam z colnicou este ziadne skusenosti, preto vas chcem poprosit o radu co mam robit? Ci im mam poslat doklad o kupe (kde je zapocitana aj ta sluzba vymazania loga,overuju to oni nejakym sposobom?) aby s toho neboli problemy.., alebo nemam prijat tovar? Peniaze mi potom dealextreme posle naspat? Vdaka
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

webmasterr napísal:hmm ten focalprice vyzera ako dealextreme, tiez je tam freeshiping do vsetkych krajin? a nepoznas este nejake ine podobne weby? :wink:
ano je tam free shipping, ono je vela podobnych webov, ale ja pouzivam hlavne FC a DX, popripade ebay.
Pridam este ze mobil mi colnici nezastavili.
hitman2003 napísal:Dnes som dostal neprijemnu obalku do ruky od kosickeho vyclievacieho oddelenia, ze tam mam zasielku, asi pred tromi mesiacmi som si z dealextreme objednaval pinzetu, 10x tavne tycinky a digitalny multimeter(pridal som k tomu aj tz. Drop Shipment, odstranenie loga firmy z obalky), nemam z colnicou este ziadne skusenosti, preto vas chcem poprosit o radu co mam robit? Ci im mam poslat doklad o kupe (kde je zapocitana aj ta sluzba vymazania loga,overuju to oni nejakym sposobom?) aby s toho neboli problemy.., alebo nemam prijat tovar? Peniaze mi potom dealextreme posle naspat? Vdaka
prva a najdolezitejsia otazka, kolko stali dokopy veci co su v obalke
hitman2003
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

dokopy nejakych 14eur
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hitman2003 napísal:dokopy nejakych 14eur
tak potom sa nemas coho bat, vytlac fakturu/blocek a mozes im ho cely vysmiaty oplieskat o celo ked tam prides po obalku. Limit je 22 eur, a tym padom nemozu ti balik zdanit/preclit
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

alebo im ho odosli mailom, aby si necodil ako blby na colnicu :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:alebo im ho odosli mailom, aby si necodil ako blby na colnicu :)
:smt059 aj tak sa da... ale to si neuzije ako budu prskat ked mu ho budu davat bez doplatku
hitman2003
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

jo jo to som vedel ze do 22eur je to bez poplatkov, ale co povedia na tu sluzbu co je na fakture myslim to darcekove balenie, neni to v rozpore s nejakymi ich pravidlami maskovat logo na obalke,alebo nieco take?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hitman2003 napísal:jo jo to som vedel ze do 22eur je to bez poplatkov, ale co povedia na tu sluzbu co je na fakture myslim to darcekove balenie, neni to v rozpore s nejakymi ich pravidlami maskovat logo na obalke,alebo nieco take?
vobec nie, dokonca to maskovanie ani neni maskovanie, ale to je pre to, ak si predajca, a veci z DX predavas inym ludom(a priamo posielas im), tak aby tvoji zakaznici nevedeli kto je tvoj zasobovatel tovaru, a kupovali dalej od teba, a nie z DX....
Preco by to malo colnikov zaujmat?
hitman2003
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ja sa len pytam, pretoze s tym nemam skusenosti a nechcem mat problemy :) diky za vsetky vase rady idem teda odoslat ten e-mail...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hitman2003 napísal:Ja sa len pytam, pretoze s tym nemam skusenosti a nechcem mat problemy :) diky za vsetky vase rady idem teda odoslat ten e-mail...
v poho, inac pocitaj ze mozno budes cakat na na odpoved, lebo predpokladam ze tam je PC pre nich perpetum mobile, takze tam mozno aj pre istotu zajtra zavolaj ci mail prisiel :D a nie nerobim si srandu..
Filipito
Darca
Darca

a som dostal odpoved v priebehu 20 minut . o 15:00 som im napisal a 15:17 som uz mal odpoved v mailovej schranke :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:a som dostal odpoved v priebehu 20 minut . o 15:00 som im napisal a 15:17 som uz mal odpoved v mailovej schranke :)
oooo, tak to je parada, ak to uz takto fici vsade a stale tak klobuk dolu
Filipito
Darca
Darca

s colnicou som mal docinenia zatial len dvakrat (co mi zadrzali zasielky)
pre prvu sme posli ta mala hodnotu cca 400 eur, ale pri tej druhej ma az prekvapila ochota colnikov :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Takze dnes mi prisiel balik objednany 26.1. Som to tak skoro necakal...
Filipito
Darca
Darca

mne este nedosli baliky objednane v decembri :D
hitman2003
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Bol som veľmi milo prekvapeny, ked mi hned po dvoch dnoch od napisania e-mailu dosiel balik z colnice slovenskou postou...Poslal som im len fakturu z paypalu a vsetko bolo ok :) Nemusel som tam ani osobne chodit
Napísať odpoveď