Dobry horor
Mne to padlo ,ako jeden z najhorších horrorov , čo som videl , vôbec som sa nebál , a ani ten nápad sám o sebe nemal moc do seba . Ale koľko ľudí , toľko chutíramaya napísal:Včera v noci som pozeral horor Houbičky ( Shrooms ) a sem tam som si musel stišovať zvuk. Asi to veľmi prežívam ...
http://www.csfd.cz/film/230421-houbicky ... ext=131519
U mňa asi víťazí Nenávisť - 1aj2 perfektné .
suhlasim na jednej strane s tym Shrooms.. bola tu uplna blbost, neviem coho si sa tam mohol bat... bol to klasicky "horor" typu rozdelme sa a uvidime kto z nas prezije... a malo to uplne priehladne dej.. uuplne som tusil ako to skonci..Talian napísal:Mne to padlo ,ako jeden z najhorších horrorov , čo som videl , vôbec som sa nebál , a ani ten nápad sám o sebe nemal moc do seba . Ale koľko ľudí , toľko chutí.
U mňa asi víťazí Nenávisť - 1aj2 perfektné .
ale na druhej strane musim povedat ze ani nenavist na mna zaposobila... videl som jednu cast ( uz neviem ktoru) a po par minutach som to vypal. lebo ma to akosy nebavilo a zdalo sa mi to smiesne ( asi preto lebo som videl nejaku cast kde hrali Japonci a take filmy ja moc nemusim )
Posledna vec co ma drzala v napati v poslednej dobe bol :
The last house on the left ( 2009 )
http://www.csfd.cz/film/239742-last-hou ... -left-the/
nebol to nejak preuzasny film ale velmi sa mi pacil, je to skor silny triler ako horor, ale su tam aj prvky hororu
Vcera sme pozreli Paranormal Activity... okej uznavam, mohlo to byt kratsie a par veci tam byt nemuselo vobec, ale ak ste to vnimali co sa tam dialo, vsetky tie veci v uplnej tme a v uplnom tichu, tak to bola poriadna pecka...
Prvu polku filmu sme dokazali komentovat Sama Fischera co ho vyhodila manzelka z domu tak hlada u nich fazule
(ked si vsimnete, tam co sa hybal ten trojuholnik na tej doske co zacala horiet, tak chlapik ked zistoval co to asi napisalo tak tam bolo Beans...), ale v druhej nam nejako dosiel dych a boli sme kvalitne posraty, a ten koniec bol tiez perfektny (az na to zastrelenie ale aj to malo svoje opodstatnenie)
Hodnotim 8,5/10 (za tie kratke a nechutne napinave momenty)
Prvu polku filmu sme dokazali komentovat Sama Fischera co ho vyhodila manzelka z domu tak hlada u nich fazule
Hodnotim 8,5/10 (za tie kratke a nechutne napinave momenty)
Re:
nic proti ale saw 4 na to ze je to uz 4 diel mohli prist na nieco lepsie. Je tam par dobrych zaberov no dam tomu max 5/10176656 napísal:SAw 4-ka bola fajn, alebo nezvratný osud 4 odporúčam.
a nezvratny osud aj ked je to uz 4 diel a podobá sa to skor na akcny film nez horor. Krvy sa tam nabazite az az
-
Wonderwall
Medium Expert
Re: Dobry horor
najlepší horor - Halloween, ten pôvodný od J. Carpentera z roku 1978, inak tie nové sú vyslovene sra*ky, postavené na nechutnostiach(česť výnimkám), napr. Texaský masaker, a nie na atmosfére.. kto chce kvalitný horor, odporúčam najmä staršie kúsky(Psycho, Halloween, Nočná mora v Elm Street a spol.)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Celkom zaujimava seria, odporucam hlavne Jenifer a Dance of the Death:
http://www.csfd.cz/film/221025-masters-of-horror/
http://www.csfd.cz/film/221025-masters-of-horror/
3,15 zomries (aj ked sa tam menia fakty, asi preto ma male hodnotenie)
Kruh (skutocne profesionalny film, NEMYLTE SI KRUH 1 s KRUH 2)
Izba 1408 (skvely americky horor, bez krvy ale hrozne strasidelny)
Tí druhí (uzasny film, pohodovy horor)
Horizont udalosti (dalsi super film, strasidelny)
Detska hra 1,2,3 (s tych starsich najlepsi)
Nezvratny osud (pohodovy hororik, ale uz zacina byt nudny)
Kruh (skutocne profesionalny film, NEMYLTE SI KRUH 1 s KRUH 2)
Izba 1408 (skvely americky horor, bez krvy ale hrozne strasidelny)
Tí druhí (uzasny film, pohodovy horor)
Horizont udalosti (dalsi super film, strasidelny)
Detska hra 1,2,3 (s tych starsich najlepsi)
Nezvratny osud (pohodovy hororik, ale uz zacina byt nudny)
A čo tak The fourth kind? Bol som na to v kine a fakt sa mi to páčilo.
Dámy a Pani odporúčam jednoznačne Stiahni ma do pekla Najlepší horror premňa jednoznačne
Najlepsi horor aky som videl bol Paranormal Entity brutal som sa normalne bal spat...
ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive

ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive
-
goldenshit
Medium Expert
to si potom zrejme nevidel vela hororov ked ta taka pi*ov*** dokazala vystrasithaman150 napísal:Najlepsi horor aky som videl bol Paranormal Entity brutal som sa normalne bal spat...
ale aj Paranormal activity nebol zly aj Exorcista ujde no ale na Paranormal entity niaky horor nema a je to aj pravdive![]()
vydel si to vobec ze tak mudrujes a vydel som skoro vsetky hovory lebo horory mam rad..