zisitl som ze asi povypadavali len usb porty... lenze uplne vsetky tak som ich odinstaloval a nainstaloval...ale aj tak mi nic ani len usb kluc nebere...pocitac ma 3 mesiace...neviete v com je chyba??
Vypadli usb porty na doske, vpredu na skirnke , aj citacka
Vypadli usb porty na doske, vpredu na skirnke , aj citacka
Caute mam pc windows7 skusovnu verziu este na 12 dni a dnes sa mi stalo ze mi uplne vypadla myska medzi hardwareom ju nenajdem... pls pomozte...je tu aj taky problem ze ked pripojim mobil nereaguje tiez vobec a nezobrazi mi ani mobil ani mys v srpavcovi zariadeni...co sa s tym da robit??? ta mys na inom pocitaci ide
zisitl som ze asi povypadavali len usb porty... lenze uplne vsetky tak som ich odinstaloval a nainstaloval...ale aj tak mi nic ani len usb kluc nebere...pocitac ma 3 mesiace...neviete v com je chyba??
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypadla myska...Surne!
Nainstaluj ovladace od USB zariadeni..Pravdepodobne budu na probleme oni.
Re: Vypadla myska...Surne!
no len ci ich mm...ono to tak vyzera ked mi nic v usb nebere... existuje aj daky ovladac na stiahnutie??
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2010, 19:02)
inak v spravcovi zariadeni su vsetky usb radice v pohode... zeby som ich skusil odinstalovat a tak??
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2010, 20:01)
hm ani myska s tou druhou koncovkou mi nejde...nie len usb
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2010, 19:02)
inak v spravcovi zariadeni su vsetky usb radice v pohode... zeby som ich skusil odinstalovat a tak??
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2010, 20:01)
hm ani myska s tou druhou koncovkou mi nejde...nie len usb