Môžem sa spýtať na čo chceš aby sa ti tam registrovali ludia. Nie každého baví tá hra (alebo o čom je ten web) A ludí, ktorí chcú uživatelov len preto aby mali tiež nemusím.
Grim-Reaperka napísal:...ja ti budem robiť grafika. Požadujem platbu na faktúru do 7 dní od dodania projektu. Moje ceny sa pohybujú okolo 1c/px. Ak máš záujem napíš SS.
Kebyže to chce za peniaze, tak to poprvé napíše, a podruhé už by to miesto volné nebolo.
guN1 vysvetli mi prosím Ťa aký je presne rozdiel v tom, či si vypýtaš od niekoho aby Ti zadarmo vydlaždičkoval kúpeľňu, alebo spravil grafiku na portál. To nazaoj toľkým ľuďom príde grafika ako niečo "pohodové" a "podradné" že to môže každý robiť zadarmo!? Predstav si že grafika na Tvoj portál zožerie viac ako 10-15 hodín času, ak nemá byť z templatu a má byť aspoň trochu kvalitná. Príde Ti 10-15 hodín práce ako zanedbateľná časová položka? Sorry, ale ani v živote puberťáka čo sa prvý krát opil a skúsil čo je to sekz to nie je zanedbateľný čas. A ak chceš niekoho free, tak určite nehľadaj štýlom "hľadám skúseného grafika" lebo žiadny skúsený grafik Ti to zadarmo nespraví. Spraví Ti to maximálne tak nejaký začiatočník, alebo blázon, ktorý má moc peňazí. Veľa štastia pri hľadaní takéhoto exota..