Indikator zaradenej rychlosti
-
Bo55
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Indikator zaradenej rychlosti
čavte, nemáte niekto schému ale neviete kde sa to dá kúpiť? Rád by som si to dal do auta. Vyzerá to neako takto
-
Grim
Darca
Re: Indikator zaradenej rychlosti
na youtube máš link...stačí čítať
-
Bo55
Medium Expert
ale to je na motorku, ja potrebujem na auto...neco taketo ale nie na páke lebo to stojí 155€, Ja to chcem na palubovku.
-
Bo55
Medium Expert
JA som to našiel....ale to bol len príklad čo chcem...ja to chcem dať do palubovky nie na riadiacu páku to zobrazenie. Neako takto proste len malá kocka ako som to dal v prvom linku.
-
RATZINGER666
Darca
hmmm, mozem sa spytat, k comu je to dobre?
-
Bo55
Medium Expert
Na imidž a aby si vedel akú máš zaradenú rychlosť.
to aku rychlost mas zaradenu, budes vnimat uz podla zvuku motora, podla reakcie, otacok, rychlosti atd.. Staci, ze si trochu na to auto zvyknes.
A co sa imidzu tyka - auto sa da zhovadit aj lacnejsie
A co sa imidzu tyka - auto sa da zhovadit aj lacnejsie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty kraso to je dobra zhovadilost ... predovsetkym to na tej pake ... to by som utrhol a vyhodil z okna, aby mi este viac veci v noci svietilo do drzky
inak ak nevies aky kvalt mas zaradeny, tak vrat vodicak
... chapem to na sekvencnej prevodovke (moto, rallye) aby si vedel kolko krat mas do toho pichnut aby si bol na N, ale inak je to hodne stupidne

inak ak nevies aky kvalt mas zaradeny, tak vrat vodicak
-
mato951
Star
Podla tychto prispevkou nadomnou sa mi zda že zakladatel temy je ešte neskuseny vodič a ešte nevie dobre hadzat rychlosti
-
tuto ho chcem_D
Expert
tak ako pise nordkapp_pb, v beznej premavke mi unika zmysel pouzitia tejto ficury, pouziva sa to hlavne v spojeni so sekvenciou
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, na sekvencii je to este pochopitelne, ak ma niekto dostatoche uchylny vkus, tak pochopim, ked to ma kvoli tuzingu, ale dovod, ze to tam ma kvoli tomu, aby vedel, aky ma zaradeny kvalt??
ako uz bolo spomenute, da sa predpokladat, ze autor prispevku je este neskuseny ( vodic pochopitelne
), ale mozem ho ubezpecit, ze po par kilometroch to uz pojde samo, ani nad tym nebudes premyslat...
inak si presne neviem predstavit tu situaciu, kedy by som nevedel, ktory tam mam kvalt... situacia: idem, rychlost x, kvalt y, motor sa mi zda vytoceny... teraz sa pozriem na otackomer, mam tam 3krpm, pozriem na display, precitam, ze tam mam za 3, takze si v hlave predstavim kulisu, presnejesie umiestnenie trojky v nej, uchopim paku, pokracujem v predstavovani si, kde je kvalt 4 a aka je najjednoduchsia cesta, aby som ho tam zaradil, a potom ju tam kopnem? hmm, zaujimave
ako uz bolo spomenute, da sa predpokladat, ze autor prispevku je este neskuseny ( vodic pochopitelne
inak si presne neviem predstavit tu situaciu, kedy by som nevedel, ktory tam mam kvalt... situacia: idem, rychlost x, kvalt y, motor sa mi zda vytoceny... teraz sa pozriem na otackomer, mam tam 3krpm, pozriem na display, precitam, ze tam mam za 3, takze si v hlave predstavim kulisu, presnejesie umiestnenie trojky v nej, uchopim paku, pokracujem v predstavovani si, kde je kvalt 4 a aka je najjednoduchsia cesta, aby som ho tam zaradil, a potom ju tam kopnem? hmm, zaujimave
-
mato951
Star
Ked sa na to budeš pozerat v meste tak to nedopadne podla mna dobre
-
RATZINGER666
Darca
autorovi by som skor odporucil, aby si v meste nechaval ruku na saltri, skor si zvykne na kvalty, a aby kukal hlavne pred seba 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vies co ... patnastky nezvlhnu z toho ze on bude mat ruku na saltri ... display z numerom to odvedie lepsie 
-
RATZINGER666
Darca
na to, aby mu tie patnastky zvhli v daewe nexii v spravnych partiach, by si mal zohnat vyhrievane sedacky...
-
Bo55
Medium Expert
... rýchlosti hádzať VIEM, CHCEL SOM TO LEN PRETO...lebo som to videl vo WRC autách a motorkách a páčilo sa mi to ako TUNING doplnok.....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
kup si nejaky sekvencny Hewland a dostanes to spolu s nim a aj to k niecomu bude

-
Point
Professional
http://www.bikesecurity.net/bikesecurit ... cts_id=123 ak mas elektronicky tachometer a otackomer nemoze byt problem to dat aj do auta.. aj ked podla mna velky pridavny otackomer s 7 farbami podsvietenia + super diodou ktoru nastavis aby zasvietila v momente najlepsieho preradenia by mal na holky vacsi efekt
Dievcatam tie blikacky aj tak nic nehovoria, ked chcete urobit dojem, tak odporucam nahodit obrovske zrkadla - ako do slnecnej clony, tak miesto spatakov (mozne pouzit z nejakej avie). Ak do priehradky u spolujazdca integrujete sminky so sirokou skalou odtienov, tak sa vas bude drzat, kym auto nerozbijete na srot.