nevyznám sa v ňom čo chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa ela »

Takže môj problém začal niekedy pred dvoma rokmi nevinne pri písaní na pokeci..veľmi sme si cez písmenká rozumeli, a preto sme si neskôr začali písať na icq..postupom času sme sa spoznávali a zisťovali, že máme čoraz viac vecí, ktoré nás spájajú, dokonca sme si v jednej sekunde dokázali napísať rovnakú vetu..niekoľkokrát počas písania mi naznačil, že by chcel, aby medzi nami bolo niečo viac, ja som to v tej dobe nechcela veľmi rozoberať..lebo na „vzťah“ cez písmená sa nedá pozerať reálne..počas nášho písania si vylieval srdce..mali sme veľa otvorených rozhovorov o bežných veciach, ale aj o dosť intímnych, čo ma miestami až prekvapovalo, pretože ja by som určite o svojom súkromí nerozprávala tak otvorene človeku, ktorého by som osobne nepoznala..lenže z jeho písmen bolo cítiť, že on ma má asi radšej ako ja jeho, resp. ja som sa snažila to nebrať tak vážne a držať si istý odstup, aby som sa nesklamala..stretli sme sa asi po 10 mesiacoch písania, všetko bolo super, sadli sme si, mali sme si neustále čo povedať, mala som pocit, že sa mu páčim..stretli sme sa v júli a aj keď som mala z toho stretnutia dobrý pocit, on mi neskôr napísal, že sa tiež cítil dobre, nechcela som to niekam posúvať, chcela som tomu dať čas, vedela som, že patrí medzi nahblivých chalanov, ale zas prišlo mi divné, že sme sa celé leto nestretli, stretli sme sa niekedy koncom augusta ešte pred školou, zas bolo všetko super a odvtedy sa takto stretávame raz za mesiac, ale mám pocit, že naša intenzita písania sa znížila, minulý mesiac sme viedli o tom otvorenú diskusiu..na čo sa ma on opýtal vetu na čo je kamarátstvo?? a dodal, že si uvedomuje, že sa to trošku utlmilo, že ho to mrzí a zamyslí sa nad sebou..ja sa v jeho správaní nevyznám, neustále ma podpichuje, provokuje, píše mi ajoj myslel som na teba a podobne, ale nikdy sa o nič viac keď sme spolu vonku nepokúsil, pôsobím na neho asi veľmi rušivo lebo som si všimla, že je neskutočne nervózny v mojej spoločnosti, vylieva z pohára, šúcha nohou o zem, hrá sa s vlasmi..možno je chyba aj vo mne, pretože keď mi ponúke, že ma odvezie domov, tak sa mu poďakujem a idem busom, asi by som mala byť menej hrdá, neviem či to mám nechať tak alebo mu mám dať nejaký náznak na posmelenie, miestami mám pocit, že ma balí, miestami je až moc chladný a neozve sa mi dlhšiu dobu, mám to nechať tak alebo urobiť nejaký krok?? Di k za rady
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa plusminus »

ma plne vajcia :D
a teraz vazne. daj mu sancu na nieco viac. ked uz nie nejake bozky, aspon nech ta moze odviest domov. pravdu povediac, tak dlho sa poznate a rozumiete a neposunuli ste sa dalej... mna by to nebavilo uz skor..
nejak podobne som sa zoznamil s mojou priatelkou tiez, avsak po 2mes. sme sa stretli a sme spolu uz 6rokov /uz spolu aj byvame/

btw, vek ?
ela
Expert
Expert

ja 20, on 22, tak mňa to už tiež prestáva baviť, na jednej strane možno robím chybu ja, ale on by sa mohol tiež pohnúť niekam
plusminus
King
King

no ak sa nevie pohnut on lebo mu nedas sancu na prvu pusu v aute /chalansky ritual, neviem preco :D / pri odprevadzani... tak sa pohni ty, naklon sa a mas... teda ak sa odsunie, dovi dopo, stracas cas
ela
Expert
Expert

fajn, nabudúce sa dám zviesť ak si na tom tak potrpíte:D ale itak si myslím, že keby dačo chcel, tak to už začne, aj keď je hanblivý, nie je to tak, že ak chalan babu chce, tak ide aj cez mŕtvoly?
plusminus
King
King

ela: ja by som siel, ale kazdy clovek je iny :D ....ale zaujimalo by ma, ci sa v tom aute chlapec pohne. Predsa je to jeho vlastne prostredie, ak je panikar, to by ho mohlo skludnit. Sa rozluc a chvilku nanho kukaj, to je jeho chvilka..

Tiez som vzdy zvazoval, kedy na prvu pusu :D a aj ja som mal rande ked som "vhodnu chvilu" premeskal, alebo nebola.
napada mi, zeby bol panic ? ale snad nie, no nechaj vyjadrit aj inych, to je len moj nazor..
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Presne takéto niečo sa stalo mne... Ak chalanisko ešte nevie ako celkom má na babu isť, tak to presne takto vyzerá... Ja som tiež chcel jedno dievča, ale nikdy som nevedel aké to je na druhej strane, a zbytočne som nechcel pokaziť kamarátstvo. Raz som mal pocit že je zomna blázon, inokedy odmeranosť... Preto mu dosť pomôžeš, ak mu dáš jasný a zrozumitelný náznak, ktorý pochopí... Alebo vezmi iniciatívu do vlastných rúk, a uvidíš čo spraví :)
nie je to tak, že ak chalan babu chce, tak ide aj cez mŕtvoly?
tak to je iba vtedy, keď si chalan už čo to preskáče, a pochopí že pečené holuby z neba samé odseba nepadajú :D
ela
Expert
Expert

áno ešte s nikým nechodil..je to možno jedna z vecí, čo tam zohráva rolu, ok počkám si aj ja iné názory, tak zas je pravda, že úplne zo začiatku mi neponúkal odvoz, je to čím ďalej tým lepšie :lol:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

v tom prípade je to úplne jasné... chalanisko je hanblivý, a absolútne stratený pretože ti nerozumie a nevie čo má robiť... presne nachlp toto som sám zažil... ako pisal kolega, daj mu pusu... ale čakaj že možno bude trošku šoknutý, otrasený... :D
plusminus
King
King

Dunlop: suhlas
Ela, rovno mu povedz ze by si si vedela predstavit aj castejsie stretavania a mozno aj viac... snad to pochopi..
menim menim, nenechavaj to nanho v tom aute, naklon sa prva.. ! :)
ela
Expert
Expert

nechcem pokaziť kamarátstvo a je tu možno, že sa mu hnusím a to by bol pre neho šok poriadny potom
plusminus
King
King

kamaratsvo sa vam aj tak pokazi ak nebudete chodit /kedze aspon z jeden strany tam iny zamer je a velky :D

nemas co stratit... uprimne povedane.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Kamaratstvo nepokazíš, keby dačo tak stačí potom povedať že si mala chvíľkovú slabosť...
Inak, davaj pozor aby to ten chalan nezabalil. Ja som to tak spravil, prerušil som veškerý kontakt pretože už mi znej fakt dosť hrabalo a nevedel som čo a ako dalej... dosť sebecké a detinské, ale...
plusminus
King
King

Dunlop, pravda, ja som si nasiel inu, a kontakt sa preusil nejako sam..
ela
Expert
Expert

podľa mňa by sa tým kamarátstvo pokazilo a keďže ja si to kamarátstvo vážim, tak to asi nedokážem spraviť tak narovinu, ale jedna vec mi je jasná, chlapa treba kopnúť do hlavy, aby pochopil nejaký náznak :lol: tiež mám pocit, že ho to už nejak prestáva baviť, ale tak on ani predtým veľmi nevyvíjal iniciatívu, okrem nesmelých náznakov
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

plusminus: rovnake myšlienkove pochody :D

ela: buď si istá, že ak to pôjde takto dalej, tak sa chalan odplazí... pud sebazáchovy
ela
Expert
Expert

nerozumiem prečo to robíte, tak buď tú babu chcete a snažíte sa o ňu alebo nie..on sa ani snažil nezačal, takže ja nemám na čo nadviazať..pravdepodobne vo mne vidí iba dobrú kamarátku a ja si namýšlam niečo viac
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem ako by som ti to vysvetlil... A taktiež neviem či to takto je u každého "neskúseného" na začiatku...
Proste som sa buchol do dievčaťa, dva roky sme sa stretávali, chodili na koncerty, do rovnakej školy... Taktiež sme si rovnako písali cez net, aj otvorene rozhovory. Proste všetky príznaky aké máte aj vy :D
Avšak videl som, že to dievča proste ako keby samé nevedelo čo chce, a nechápal som jej... A keď ešte aj v škole a pri zaspávaní moje myšlienkové pochody behali len okolo nej, povedal som si že to stačí...

Nebolo to tak dávno, avšak teraz by som už určite iniciatívu zobral do vlastných rúk. Ale ako sa vraví, človek sa učí sám na sebe :)
ela
Expert
Expert

ako som napísala hore, mala som s ním otvorený rozhovor o tom, že sa s ním chcem stretávať viac pretože raz za 2 mesiace nepovažujem za kamarátske, povedal, že sa to pokúsi zmeniť a zamyslí sa nad sebou
odpovede som sa ešte nedočkala, takže neviem čo mám pre to spraviť viac, nemôžem ho do toho tlačiť, tým sa mu zhnusím
plusminus
King
King

no ela, musis risknut ak je to tvoj typ :D
Napísať odpoveď