ZOH Vancouver 2010 - hokej

O športe...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej

Príspevok od používateľa adameeec »

veru, Halak az moc casto kiksoval pri rozohravke, ale inak dobry vykon. Este ma prakvapuje aj Kopecky, ktory sa snazi, bojuje a do prvej patky dobre zapadol. :)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Dakujeme hokejisti. Veľké :plus:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ľudia, ale uvedomujete si to čo dokázali? toto niesú dáke majstrovstvá kde hrajú dáky dorastenci, toto je šampionát kde hrá to nejlepšie z najlepšieho! mala krajina, a taky uspech...
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Veru veru... ale mnoho ludi si to neuvedomuje, len tak for fun si zoberte globus a porovnajte USA,Finsko, Kanadu a Slovensko, zanedbatelny rozdiel ze? :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

a to najdoležitejšie si zabudol, Rusko...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

heker: Slabucka z pohladu divaka ktory sa nato diva zavcas rana nezaujato..Slovensko hralo to co super..Nehrnulo sa do predu a cakalo, kym super spravy chybu..Nastastie Svedi boli vo vyluceniach kusok menej pozorny a tak nase 2 presilovky sme patricne vyuzili..
Slovaci museli dostat pred zapasom silne dane, nech sa nenechaju vylucovat a davaju vacsi doraz na to..Ako vidis, zvladli to nasi lepsie a naopak svedov za tie ich prehresky trestali nasi.

miso03: Je slusne vytahovat prispevok z pred zaciatku (alebo po zapase s Ceskom), nepovedz, ze aj ty si na nasich nehresil, ze co to tam vystrajali..Ja ano..Ale aj tak som si kazdy zapas zapol a dufal, ze dokazeme po tolkych rokoch opatovne nieco viac ako sa ocakava..Vacsina ludi bola skepticka, co sa tykalo nasich hokejistov a cakali dalsiu blamaz..Je to len dobre z toho hladiska, ze konecne vacsina necakala uspech a hraci boli pod mensim natlakom medii a spol..teraz samozrejme ide uz o vela a verim, ze vsetko bude hrat svoju rolu..
Kanada na Rusov v dnesnom zapase vybehla priam bleskovo v prvej tretine a obavam sa, ze ak by sme chceli hrat prvu tretinu ako u Svedov kludne, tak bohuzial sa nam to vypomsti..Bude to o silach ten zapas..
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

tak táto fotka nemá chybu :D
Prílohy
heh.jpg
Adry
Light Professional
Light Professional

Samozrejme aj rusko, len som vypisal tie najlepsie 4 na tomto turnaji :)
verim ze s kanadou to bude kvalitny hokej, ze sa nedame tak ako rusi v prvej tretine a mohli by sme aj prekvapit. Skvele je, ze slovensko ma dalsiu sancu na medailu :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

heker napísal:Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Heker neviem aký hokej si ty pozeral, keď ti naše góly pripadali ako zlepené, mne skôr prišli, že boli po pekných akciách.
Podla mňa sme hrali prvú tretinu výborne, hrali sme presne to čo sme mali, Švédov sme k ničomu nepustili a dostávali sme sa z protiútokov do šancí. Skús sa na to prestať pozerať ženským okom..

Ďakujem Filcovi
Adry
Light Professional
Light Professional

Góly urcite neboli zlepene, fakt boli po peknych akciach. Demitra to tam tiez pekne namieril, kopecky len dokoncil co ostatni zacali. Gol by si konecne zasluzil aj Handzus.
Konecne SVK sportovo rastie, aj hokejovo, aj futbalovo. Skoda ze na to "ti vyssi" kaslu a nevytvaraju dalsim talentom zazemie, taketo casy uz o par rokov nemusime zazivat :?

//len skoda, ze nemame lepsich komentatorov, pri merciakovi si ovela radsej zakricim gol, lepsie to preziva, ma super vstupy..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Inak, zlepené góly = góly rýchlo po sebe :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zabava je, ako kazdy drzi nasim hokejistom ked sa dari, ale ked prehravame, tak posiela nas tim do pekiel :-) Pekne vitazstvo, ale caka nas Kanada a tam uz treba poriadnu davku optimizmu. Kanada hra doma, niekto to moze brat ako vyhodu, ja by som to bral skor naopak, su pod tlakom a ocakava sa od nich ze vyhraju nad tabulkovo slabsim superom. Navyse po tom ako sme sa dnes ukazali proti svedom by mohli trosku znervozniet. Bohuzial hokej nie je len o psychike :-) Kazdopadne ma potesilo hlavne to, ze sme sa dostali dalej ako nasi zapadni susedia. Pevne vsak verim, ze si z Kanady odnesieme nejaku medailu.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Predsa ked uz sme to takto daleko dotiahli ja uz verim ze to moze byt aj ZLATO :wink: ..Ten Dzurila na prilbe brankara ma svoje caro
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

heker napísal:Slabucka prva tretina, dva krat dva zlepene goly, tlaky v tretej tretine. Mam pocit, ze sme boli slabsi a mozeme dakovat Halakovi, aj ked ten gol pri vyhadzovani puku ide na jeho triko. Podobnu chybu spravil este raz pred koncom.
Gaborikov a Sekerov gol boli zlepene? to porovnavas s nahodnym beckhandom a Jurcinovim nestastym vlastnencom?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

mi-chau napísal:Kanada hra doma, niekto to moze brat ako vyhodu, ja by som to bral skor naopak, su pod tlakom a ocakava sa od nich ze vyhraju nad tabulkovo slabsim superom. Navyse po tom ako sme sa dnes ukazali proti svedom by mohli trosku znervozniet. Bohuzial hokej nie je len o psychike :-) Kazdopadne ma potesilo hlavne to, ze sme sa dostali dalej ako nasi zapadni susedia. Pevne vsak verim, ze si z Kanady odnesieme nejaku medailu.
Ja si nemyslím zase, že by boli Kanaďania nervoznejší.....stavím sa, že ked im budú naši zatápať tak im pomôže pán rozhodca, kedže sú domácim mužstvom, a teraz sa len očakáva veľké americké derby Canada - USA, no ja by som striebro doprial Selannemu (sympatický chlapík :D ) a zlato by som doprial Pálffymu (ešte sympatickejší chlapík :D ). Tiež ma potešilo, že naši západní súsedia v tejto chvíli idú na letisko a smer Praha :D, miestami som si prepínal na ČT, že ako sú zaskočení tí naši odvekí rivali :D.....hovorili, že Švedské media sa zaoberali otázkou, kto bude ich semifinalový zápas, či Rusi alebo Canada a tak nas podcenili. Čo sa medaili týka..treba povedať, že opäť máme smolu, že v pavúku musíme naraziť na tými ako Švedsko, Canada....pretože súperi ako Finsko a USA mi prídu pre naše mužstvo oveľa oveľa priechodnejšie :wink:

///sa mi tu páči ako si čítam to o zlepených goloch.....ved pochopte, že to je o koncentrácii a sile toho ktorého mužstva dať dva goly za sebou, je to využitie tej eúforie mužstva, ktoré dalo gol a pridáva druhý a zaroven využitie poľavenia koncentrácie mužstva, ktoré inkasovalo dvakrát po sebe....takéto okamihy dnes rozhodujú zápasy :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mr.Henky napísal:No nech sa ukážu tí, čo vykrikovali, jak vyhoríme na Olympiáde.
Tu som! Ako som uz napisal, stvrtfinale velky uspech a takmer to tak aj ostalo. Nastastie sa z facky od Norovo poucili a zahrali vyborne.

J.O.S.E. - zaskoceni vobec neboli, naopak Dusik po odpiskani krical ako keby hrali Cesi.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Tak neviem ci som videl iny zapas, ale v tom co som pozeral ja sme sa trapili, v hre 5:5 sme si prakticky nevytvarali sance, v obrane sme hrali hovno a prakticky od stavu 2:1 sme boli cely cas pod tlakom. Efektivita strelby je sice pekna, ale za 60 minut 13 sanci? to je smiesne :) Napriek tomu sme s velkym kusom stastia vyhrali a dufam ze s kanadou predvedieme krajsi hokej.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja som naopak videl celkom solidnu obranu, ktora zacala kopit chyby az ku koncu, co ale bolo pochopitelne vzhladom ku kvalitam a tlaku Svedov. Rozhdone sme nehrali nijak skvelo, ale vyuzili sme to co sme si vypracovali a tak to ma byt - kolkokrat sme uz "umreli na krasu" ?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

zvonenie33 napísal:Tak neviem ci som videl iny zapas, ale v tom co som pozeral ja sme sa trapili, v hre 5:5 sme si prakticky nevytvarali sance, v obrane sme hrali hovno a prakticky od stavu 2:1 sme boli cely cas pod tlakom. Efektivita strelby je sice pekna, ale za 60 minut 13 sanci? to je smiesne :) Napriek tomu sme s velkym kusom stastia vyhrali a dufam ze s kanadou predvedieme krajsi hokej.
Nasi hrali nahodou velmi dobre. Neviem co chces, ked mame 40striel a dame 4goly tak to je malo(nieje to myslene priamo na teba, nechce sa mi hladat ci si nieco take napsial). A vsetci chcu vysoku efektivitu a hoovria aku maju ostatne tymy uzastnu efektivitu. Ked mame 13 striel a a dame 4 goly tak tiez nie je dobre. Tak co vlastne chete? Hokej sa nehra na krasu, Rusi sa oto pokusali a pozri ako dopadli.
Napísať odpoveď