Prvé stretko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Prvé stretko

Príspevok od používateľa Rachman »

No chcel by som sa podeliť a pozrieť si ako všeliako môže dopadnuť prvé stretko.

Mal som už veľa takýchto stretnutí, pri každom z nich som sa snažieval vyvarovať toho trapneho ticha, byť sám sebou som chcel byť a taktiež byť pohotovo vtipný a slušný.
Lenze pri mojom každom stretku s babou to bolo da sa povedat vzdy rovnake. Jasne bolo to v pohode, boli i podarene vtipy, ale boli aj take za ktore by som sa neskor iste hanbil :D Ale pri kazdej babe sa mi stalo ze sa vyskytol cas: A TERAZ ČO? neviem co povedat, len blbo sme hladeli do zeme :D ale tak nie dlho....poznáte to.

No ale minuly tyzden som mal fakt stretko ako vo sne. O ktorom vam porozpravam keď pridem zo skoly :)

Tak som teda zvedavý aké najpodarenejsie stretnutia sa vám podarili a samozrejme možeme aj o tích na ktore by sme najradsej zabudli. :oops:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prvé stretko

Príspevok od používateľa audiotrack »

juj, tak už nás nenapínaj... Kedy ti končí škola?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Tak, ako je už v nadpise témy "Prvé stretko", tak mne sa okamžite vybaví prvé stretko s bývalou.
Písalo sa leto 2009, konkrétne 3.júl cca 18:00. Ona mala rodičov niekde v kúpeloch, takže mi ešte tak šťastne hovorila, že nie je časovo obmedzovaná.To dievča prejavovalo o mňa záujem už dávnejšie, tak aspoň som mal istotu, že aj keď sa stane nejaký trapas, tak mi to v rámci "lásky" prepáči :lol: Boli sme si sadnúť do jedného parku na trávu. Super sme sa bavili, dokázali sme sa rozprávať asi tak 3-4 hodinky bez toho, aby bolo to "trápne ticho" viac ako 5 sekúnd. Len potom si zrazu dievča uvedomilo, že aha, posledný autobus do jej dedinky jej išiel 21:15 :lol: Nechcel som ju ťahať hneď na 1.rande k nám domov, nechcel som si ani len predstaviť, ako by zareagovali moji rodičia.. Tak som im zavolal, že idem spať ku kamošovi a prídem ráno. Môžte si domyslieť.. áno, ja sprostý som sa s ňou trepal peši do tej jej 8 km vzdialenej dediny :D Prišli sme k nej asi okolo 02:30. Ale bola aspoň tak milá, že mi dovolila sa u nich vyspať, škoda že nie s ňou :lol:
Ale spomínam nato celkom v dobrom, bola to taká typická nezabudnuteľná letná noc :P
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

fuha nato ze ste sa prvy krat stretli a ta nehala u nej spat bolo dost dobre co mienis dalej robit ?xD
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ale no to sa na prvom rande nerobi :D
U mna jednoznacne vyhrava prihoda tak tri ci styry roky dozadu.Mal som dohodnue stretko s jednym dievcatom, ktore som poznal len z jednej sutaze kde sme si vymenili info.Vyzerala celkom mila tak so sa na to tesil, prisiel som ju pockat pre dom.Ona vysla z domu , pozdravili sme sa a dotycna hovori " no co ideme nieco corknut v tesku ? " ja som nahodil sokovany vyraz a uz som tusil ako to skonci.Pri prvej prilezitosti som sa jej zbavil a povedal som si ze nikdy nepojdem na stretnutie s niekym neznamym.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

peterxxx napísal: " no co ideme nieco corknut v tesku ? "
:happyrespect:

to mne sa stalo ze som bol tiez na jednom prvom rande a tak sme sa pekne prechadzali rozpravali boli pekne slusne na kolu ked sme potom prechadzali okolo nejakeho pajzlu zatiahla ma tam a tam si rupla 11 karpatskych horkych a do rana som ju kriesil a vliekol domou. a tak druhe rande sa nekonalo.
keby to bolo 6 ta este v pohode ale ve dona este aj mna predbehala to za 45 minut
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

juuuj 11 karpatskych take nebicko v papuli :-) Ale vsak to neni take silne ale kazdeho to inak dorazi. No pekne sa predviedla slenca :-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No my sme mali prvé "stretko" na koncerte pod vplyvom, takže žiadne trápne tichá neboli. Ale poznali sme sa už dlho aj predtým....v podstate, keď nad tým tak rozmýšľam, som niečo ako prvé rande ani nikdy nezažil a ani mi to nechýba. :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

posledne prve stretko bolo fajn, pozval som ju na kavu, vecer o siestej, ale cely den som s ocom rubal drevo, ruky sa mi potom vecer triasli a hned som scapal pivo a potom este tri. a ked som sa potom vratil z vyletu z rumunska tak som jej priniesol take tie parohy na hlavu :D to bolo pekne.

//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 23:45)
som zvedavy na to dalsie prve stretko co vymyslim, az to raz pride.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Moje úplne prvé stretko vyzeralo takto:
Dohodli sme sa, že sa stretneme pri škole, myslím, že o druhej. Skončilo vyučko a ja som si veselo cupitala so sestrou do cukrárne. Po hodine mi dotyčný volá, že čo sa stalo, či som si to rozmyslela. Mne vtedy zaplo, že som mala mať rande. Zabudla som, stáva sa, aspoň u mňa... :D Našťastie bol trpezlivý a nevzdal to, tak prišiel za mnou do cukrárne a dokonca vznikol z toho aj vzťah. :)
Noo, a nedávno som mala tiež prvé stretko s ďalším chalanom. Bála som sa, že nebudem mať čo povedať, ale nie, nie... Kecali sme 4 hodiny takmer bez prestávky. :)
A keď mi už náhodou dôjdu slová, tak začnem trepať hocičo, čo ma napadne. Je to síce odveci, ale nie je ticho. A tak zase na druhej strane, niekedy je aj ticho fajn. :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

To mal o teba asi velky zaujem ked to len tak hodil za hlavu :D
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

peterxxx napísal:To mal o teba asi velky zaujem ked to len tak hodil za hlavu :D
Aj ja som zostala v nemom úžase, ja by som sa poslala kade ľahšie. Ale asi mám obrovské šťastie. :D Potom sme si vysvetlili, že som taká popletená osoba. :)
A k tým prvým stretnutiam ma napadla ešte jedna situácia. Istý veľmi krátky čas som sa stretávala s jedných chalanom, prvé stretko bolo v parku a potom aj všetky ostatné tam skončili. A bolo to celé trápne. Nemali sme si moc toho, čo povedať, tak sme to radšej rýchlo zabalili. :)
Napísať odpoveď