Necita CD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
milosman1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Necita CD

Príspevok od používateľa milosman1 »

Ahoj.Mam problem so svojou DVD/CD-RW Sony CRX320EE RYK4 napalovackou.Ak do nej vlozim prazdne CD tak mi ho nenacita,ak vlozim zaplnene CD-RW alebo DVD alebo CD-R tak mi to bez problemov nacita.Firmware som si stiahol presne na moj typ,ale nic sa nedeje,stale mi nechce nacita prazdne CD,vypisuje,ze nieje v mechanike disk a pri nacitani,to nabieha a potom prestane nabiehat a tak to trva asi 1 minutu a potom uz prestane.Skusil som aj odinstalvovat mechaniku a aj vlozit ine CD,ale stale nic.

Viete niekto co stym?
juri1412
Amateur
Amateur

Re: Necita CD

Príspevok od používateľa juri1412 »

ja som mal tiež takýto problém prázdne CD nenapálilo ale už napalene prečítalo. DVD aj napalilo aj citalo. kupil som novú mechaniku. tam bude asi pokazena napalovacka ako u mna.
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

No fajne,ale tak ak by bola pokazena tak nenapali a neprecita DVD a uz by necital ani CD napalene.Robi to iba u CD-R,proste prazdne cdcko nebere.
juri1412
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juri1412 »

tak rob ako vieš ale ja som mal to isté a kúpil som napaľovačku a všetko mi napaľuje v pohode.
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Ja mam presne rovnaky problem s DVD mech. na notebooku a novymi DVD mediami. Je to sposobene zastaralym firmwarom mechaniky ako uz je spominane nadomnou, ja pouzivam radsej napalku na desktope, kt. je rychlejsia a bezproblemova lebo investovat do NB 8X je momentalne pre mna zbytocne.
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

No ano ale firmwar som aktualizoval.
Napísať odpoveď