Stavkovanie
Re: Stavkovanie
cele zle... trapny leverkusen ktory taha uz neviem kolky zapas bez prehry, nevie vyhrat s este trapnejsim kolinom.. clovek by povedal ze jasna zalezitost a takto zahodi do kosa 1o evro
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na futbal je pí*ovina podávať
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 21:58)
čo vy na to?
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 21:58)
čo vy na to?
Myslím, že aj tipovať NBA je dosť premenlivé - viď dnešné víťazstvo Nets proti Celtics v Bostone. Myslím, že keď Ti to vyjde, tak si mal totálne šťastie 
adameeec:vyhodene peniaze,
snaque: už to možeš zahodiť,atlanta remizovala.neveim načo davate NBA,škoda penazi tak isto ako aj pri futbale..ked futbal tak len francuzsku,2,3,4 anglicku a izrael.inač na futbal nedavam
snaque: už to možeš zahodiť,atlanta remizovala.neveim načo davate NBA,škoda penazi tak isto ako aj pri futbale..ked futbal tak len francuzsku,2,3,4 anglicku a izrael.inač na futbal nedavam
Neviem, či ste to tu spomínali, ale nepoznáte nejakú KVALITNÚ stránku s analýzami zápasov, prípadne niečo s pomerne vysokou percentuálnosťou tipov. A ešte by som sa chcel spýtať na jednu stránku. Boli tam všetky ligy, všetky vzájomné zápasy, história, pomer vyhraných zápasov vonku/doma, aktuálne formy atp... Nespomínam si na tú stránku :-/
/nemyslím http://sporttab.sme.sk
/nemyslím http://sporttab.sme.sk
Keď futbal tak len kurzy nad 2.00, lebo vo futbale kurz 1.30 neznamená žiadné víťazstvo. Či kurz 2.00 alebo 1.30 vždy rovnaká šanca. Už som sa veľakrát presvedčil, že malé kurzy na futbal sa neoplatí dávať. Ja najradšej tipujem druhé ligy (hokej) hlavne švédsku alebo slovenskú.
-
Sagittarius
Guru
majo1990: No neviem, keby si to podal, len tak zo srandy alebo pre niky, nič nepoviem.
Ale takto, jedine žeby si sledoval MHL.
si moj človek.pri futbale kde su nizke kurzy,ma favorit pravdepodobne strasne vela bodov, a moze si dovolit prehrat,a ten druhy potrebuje zas body,najviac podplacane priležitosti... a take kurzy 2 tam je to bud alebo..vcera som trafil Sporting-FC porto bol tam pekny kurz a sporting bol pre mna jasny favorit..Plasmon napísal:Keď futbal tak len kurzy nad 2.00, lebo vo futbale kurz 1.30 neznamená žiadné víťazstvo. Či kurz 2.00 alebo 1.30 vždy rovnaká šanca. Už som sa veľakrát presvedčil, že malé kurzy na futbal sa neoplatí dávať. Ja najradšej tipujem druhé ligy (hokej) hlavne švédsku alebo slovenskú.
to sa vam oplati tipovat pre tak nizku sumu ? 
Niektorí ešte nie sú zarobkovo činní, a tak si nemôžu dovoliť dávať 270 eur na jeden zápas 
niekto sa tu pytal na stranku o stavkovani ja som zaregistrovany na www.1x2tip.com velmi dobra stranka, pravidelne analyzy, mnozstvo tipov proste parada... co sa tyka malych kurzov na futbal tak to uz nikdy nebudem po tom zapase leverkusen x kolin mozem to cele okaslat
pre mna sa najlepsie tipuje izrael, belgicko, este aj francuzsko ale iba nizsie ligy, samozrejme NHL a niekedy skusime stastie aj v extralige
napr. Slov.20 x Nitra
to bol pre mna jasny zapas
dal som to za 3 € a vyhral som cca 21 €... o tych velkych sumach je to tiez na nic pretoze chalan ako ja ktory este pravidelne nezaraba nemoze si dovolit dat na 50 € ja davam od 0,60 po 5 €...mam konto na nike a takto si kazdy den dam 2-3 zapasy na tiket s kurzom min. 3 supnem za 2 € a takto vyhravam takmer kazdy den... lenze potom prijde vikend supnem par tiketov za 5 a zasa som tam kde som bol na zaciatku tyzdna 
Prosim vas nevedel som kde to zaradit ale chcem sa spytat zaregistroval sa na fortune chcem si dobit kredit len mam slovensku sporitelnu a tam je iba tatra banka a druha moznost vid obfrazok lenze som to este nerobil ma niekto skusenost s tou platbou ...
-
Sagittarius
Guru
to CVV2/CVC2 by malo byť trojčíslie za číslom karty. Len tu je otázka akú máš kartu, lebo ja mám napr. Maestro a to torjčíslie tam nemám. Alebo ešte ako ďaleko bývaš od najbližšej pobočky Fortuny?
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 14:20)
Dnes pozrel na stávkarské fórum KolemDvou, či tam nebudú nejaké analýzy na dnešný hokej. Bola tam len jedna a to Eisbären-Hannover 2 alebo X2. A to sa mi veľmi nepozdávalo. Tak som sa rozhodol, že podám niečo iné a tak som tam skúsil napísať aj nejakú analýzu. A tak sa podelím s ňou aj s vami.
Dnes:
Slovenská extraliga: Skalica - Košice 2
@niké 2,27
@Fortuna 2,31
@Tipsport 2,30
Košice majú od nového roka veľmi dobrú formu. V posledných zápasoch sa im darilo okrem zápasu so Slovanom vyhrali 5 zápasov z posledných 6 zápasov. Skalici sa bez Žiga nie veľmi darilo, aj keď sa už vrátil na Slovensko, myslím, že dnes ešte hrať nebude.
Švédska Eliteserien: MoDo - Linköping 1
@niké 1,95
@Fortuna 2,00
@Tipsport 1,93
MoDu chýbajú 4 body do play-off, Linköping zase Eliteserien vedie. Avšak pri vyrovnanosti švédskej ligy bude mať podľa mňa bližšie k víťazstvu MoDo, ktoré tieto body potrebuje viac.
Rakúsko - play-off: Medveščak Záhreb - Graz 1
zápas v riadnom hracom čase:
@niké 2,43
@Fortuna 2,49
@Tipsport 2,50
víťaz zápasu:
@niké 1,88
@Fortuna 1,88
@Tipsport 1,85
V súboji medzi 1. a 8. tímom rakúskej ligy sa rysuje prekvapenie. Graz vyhrával už 2:0 na zápasy, ale Záhrebu sa podarilo otočiť a myslím, že dnes svoju otočku zavŕši víťazstvom a postupom do semifinále.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 14:20)
Dnes pozrel na stávkarské fórum KolemDvou, či tam nebudú nejaké analýzy na dnešný hokej. Bola tam len jedna a to Eisbären-Hannover 2 alebo X2. A to sa mi veľmi nepozdávalo. Tak som sa rozhodol, že podám niečo iné a tak som tam skúsil napísať aj nejakú analýzu. A tak sa podelím s ňou aj s vami.
Dnes:
Slovenská extraliga: Skalica - Košice 2
@niké 2,27
@Fortuna 2,31
@Tipsport 2,30
Košice majú od nového roka veľmi dobrú formu. V posledných zápasoch sa im darilo okrem zápasu so Slovanom vyhrali 5 zápasov z posledných 6 zápasov. Skalici sa bez Žiga nie veľmi darilo, aj keď sa už vrátil na Slovensko, myslím, že dnes ešte hrať nebude.
Švédska Eliteserien: MoDo - Linköping 1
@niké 1,95
@Fortuna 2,00
@Tipsport 1,93
MoDu chýbajú 4 body do play-off, Linköping zase Eliteserien vedie. Avšak pri vyrovnanosti švédskej ligy bude mať podľa mňa bližšie k víťazstvu MoDo, ktoré tieto body potrebuje viac.
Rakúsko - play-off: Medveščak Záhreb - Graz 1
zápas v riadnom hracom čase:
@niké 2,43
@Fortuna 2,49
@Tipsport 2,50
víťaz zápasu:
@niké 1,88
@Fortuna 1,88
@Tipsport 1,85
V súboji medzi 1. a 8. tímom rakúskej ligy sa rysuje prekvapenie. Graz vyhrával už 2:0 na zápasy, ale Záhrebu sa podarilo otočiť a myslím, že dnes svoju otočku zavŕši víťazstvom a postupom do semifinále.
-
Cenayus
Medium Professional
Sagittarius dal som na teba Kosice 2 plus som tam prihodil Servette-Biel 1
kurz 3,12
za 4e
uvidime ako zahraju kosice, STV3 live
kurz 3,12
za 4e
uvidime ako zahraju kosice, STV3 live
s tym modom a zagrebom by so msi taký istý nebol 
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 20:53)
tak čo podla teba,to modo je vyhraty zapas alebo podplateny? podla mna nieje možne že 10ty či kolky rozbija prveho 5-0..
uz som si vela krat povedal ze na tu ligu nikdy nedam,lebo su tam podplacačky..ale vzdy na to zabudnem...a skalica košice..tam vidim že to bolo podplatene z druhej strany...
to na slovensku ligu sa tipovať neda:( ked som minule počul za čo pustili hrači zapas tak som mal dosť..
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 20:53)
tak čo podla teba,to modo je vyhraty zapas alebo podplateny? podla mna nieje možne že 10ty či kolky rozbija prveho 5-0..
uz som si vela krat povedal ze na tu ligu nikdy nedam,lebo su tam podplacačky..ale vzdy na to zabudnem...a skalica košice..tam vidim že to bolo podplatene z druhej strany...
to na slovensku ligu sa tipovať neda:( ked som minule počul za čo pustili hrači zapas tak som mal dosť..
-
Sagittarius
Guru
Takže celkom dobre mi vyšla prvá analýza.

Skalica - Košice 4:1 K.O.
MoDo - Linkoping 8:0 O.K.
Záhreb - Graz 5:2 O.K.
Chcel som napísať iba toto, ale potom som si prečítal tvoj príspevok. A nemusí byť každé prekvapenie podplatené. 1. Linkoping 90 b. a 9. MoDo 64 b. a Linkoping ho mohol jednoducho iba vypustiť, prehrával a už sa nemal kam náhliť, to svoje má isté. Skalica - Košice, no neviem potom ako som ho dal, som začal nad ním váhať, či tá prehra so Slovanom neznamenala stratu formy.
Skalica - Košice 4:1 K.O.
MoDo - Linkoping 8:0 O.K.
Záhreb - Graz 5:2 O.K.
Chcel som napísať iba toto, ale potom som si prečítal tvoj príspevok. A nemusí byť každé prekvapenie podplatené. 1. Linkoping 90 b. a 9. MoDo 64 b. a Linkoping ho mohol jednoducho iba vypustiť, prehrával a už sa nemal kam náhliť, to svoje má isté. Skalica - Košice, no neviem potom ako som ho dal, som začal nad ním váhať, či tá prehra so Slovanom neznamenala stratu formy.
skoda tych kosic...necakal som ze to bude az taka prehra 
Sagittarius: nebyť mojej demencie si pozriem,ze modo potrebuje body do play off..a s tym zahrebom si sa trafil,a to som neveril vlastnym očiam..zagreb bol 7 a graz1-.. tu asi platilo že stastna sedmička:D
fakt keby si kknem tabulky tak MODO-linkoping..bola čista jednotka..linkoping nemal čo stratiť..iba modo mohol ziskať...
a tie košice prekvapili aj mna...a nevravel by som tak o strate formy,ako skor o kupenom zapase
a možno nie,možno to fakt košice neuhrali a skalica mala dobru formu
fakt keby si kknem tabulky tak MODO-linkoping..bola čista jednotka..linkoping nemal čo stratiť..iba modo mohol ziskať...
a tie košice prekvapili aj mna...a nevravel by som tak o strate formy,ako skor o kupenom zapase
a možno nie,možno to fakt košice neuhrali a skalica mala dobru formu
-
DanielDevil
Addict
košice som dal za 10
a hentie dva za euro
tak aspoň o niečo menšia strata...