farmarsku hru
farmarsku hru
Hladam taku hru co pestujes zelininu ovocie co najviac zo vsetkeho nieco ako podobne wine tycoon ale to je len o vine
-
WonderKakajda
Medium Expert
Re: farmarsku hru
Na FaceBooku FarmVille odporúčam 
nie dik ale ja chcem na PC
nie na internete 
nie nieco ako strategia
Tak Ti poradím The Sims 3 - tam si môžeš postaviť celú záhradu, okopávať ju a potom spracovať výsledné produkty 
to je daco s rodinou ja chcem vsetko s farmov co suvisi zvierata pestovanie a nie rodinaPilifo napísal:Tak Ti poradím The Sims 3 - tam si môžeš postaviť celú záhradu, okopávať ju a potom spracovať výsledné produkty
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moree, tak šup vonku na zahradku, a ked žiadnu nemaš tak prekopaj travnik pod blokom, a maš real strategy potom sa nam pochval ako sa ti darí... ako idu tvoje produkty na odbyt... možno budeš svojim cesnakom konkurovať aj Číne...
neviem ci vies citat alebo nosis okuliare a nemal si ich na ociachspojka13 napísal:moree, tak šup vonku na zahradku, a ked žiadnu nemaš tak prekopaj travnik pod blokom, a maš real strategy potom sa nam pochval ako sa ti darí... ako idu tvoje produkty na odbyt... možno budeš svojim cesnakom konkurovať aj Číne...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
SimFarm 
Stara klasika nehrdzavie
Stara klasika nehrdzavie
jj.. ten SimFarm doporučujem.. boli časy, keď som pri ňom trávil celé dni..
))
toto som uz mal daco ine 
Kokos, ty si vážne náročný. To si myslíš, že urobili špeciálne pre teba hru, ktorá spĺňa všetky požiadavky a nebaví nikoho okrem teba? 
Jdnoznacne si vedle jak ta jedle nechcem co chodis za postavicku ale keby ich bolo viac je to ono
-
Royalflush
Guru wannabe
uplink: Lol, ze fArmA.

k teme: Skus Landwirtschaft Simulator 2009, sice to nieje strategia, ale mozno sa ti to zapaci.
// 1600 !
k teme: Skus Landwirtschaft Simulator 2009, sice to nieje strategia, ale mozno sa ti to zapaci.
// 1600 !
taky nie chcem daco ineRoyalflush napísal:uplink: Lol, ze fArmA.![]()
![]()
// 1600 !
FarmMania
ja poznam Zahradka , je to CZ hra, trosku kratka, a nemas tam zvery, ale tak mozes skusit...
Ne ne ne a ne ani jedno neni dobre zajedno je to pre deti do 5 rokov asi premna to tak vypada