Súrne kúpim funkčný hdd Western Digital 2000 . 200Gb Serial Ata, Model WD2000JS
Alebo kúpim funkčnú elektroniku (plošný spoj) takéhoto HDD...(totiž mne odišla elektronika a chcem zachrániť dáta...). Cena dohodou.
DPS vypada zospodu takto:(Sata) Kúpil by som i model s pata, v krajnom prípade.
no ako myslis,,ved uvidis,nechcem brat nadej,no k datam sa cez druhu dosku nedostanes.Akurat ze sa Ti budu tocit platne.Aj keby si mal 2 na chlp rovnake hdd,a prehodil by si dosky,,taktiez nepojdu,,a ked vymenis dosku napriklad z ata na sata,a prehodis ich spet,tak atu uz tiez nerozbehas,aj ked predtym sla.
vies mi povedať, technicku príčinu prečo nie je možne sa dostať k dátam ak po technickej stranke (HW = funčkný a rovnaký, hlavičky nepoškodene, driver ten istý, platne nepoškrabané) je všetko ok? jedine čo ma napada, je poškodena zavadzacia stopa, boot sektory sposobene poruchou... ale teraz s tym neurobim nič, kedže mi bios pri detekcii hdd zamrzne.
Presne tak,ako hovoris.Robil som 3 taketo disky,,no po vymene identickej dosky aspon bios detekoval hdd,ale zamrzol,,tak samozrejme sa nespustil ani win na druhom hdd.Ked sa prejumproval,win na "dobrom" hdd sa spustil,no ""opravovany"" hdd nezdetekovalo.