Ovladace na PC HP pavilion a6330.cs

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Errici
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ovladace na PC HP pavilion a6330.cs

Príspevok od používateľa Errici »

Ahojte potrebujem pomoct s ovladacmi na win xp pre HP pavillion a 6330.cs pred tym tam bola vista a mam problem zohnat ovladace na xp. Za pomoc dakujem.

toto je oficialna stranka je na nej program na hladanie driverov aj na xp ale pc nieje pripojeny na internet a aj ked tam nahodim xp nefunguje poriadne lan ani wifi :nono:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prod ... oc:0&cc=us

uz som raz zohanal vs drivery, trvalo mi to skoro tyzden, ale volal mi ten co som mu to robil ze mu padol opat cely system a nespusti sa mu vobec windows a on ich mal na disku a bojim sa ze pri jeho style starania sa o pc .... :x. Teraz nemam na to tolko casu tak Vas prosim o pamoc :oops:
Prílohy
inf.jpg
inf.jpg (53.32 KiB) 310 zobrazení
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Re: Ovladace na PC HP pavilion a6330.cs

Príspevok od používateľa vikko78 »

ak nemaš tolko času, tak mu vyber jeho hdd, pripoj na svoj pc a skopiruj si potrebné ovladače.....inak si myslím, že by bolo takymto ľuďom "čo sa tak dobre" starajú o svoje pc rozdeliť hdd na dve partície.....
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ved praveze som mu to rozdelil na dve particie, to robim vzdy ale neviem ci to ma systemovom disku alebo nie. :? Aj nad vybratim disku som rozmyslal ale ja mam pri sebe len notebook pc mam 200 km mimo. :(
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

tak to je pekná dialka....ale podla mojej logiky (a predpokladam, že podla každého) je dávať tieto drivre mimo systémovej partície....inak ja som si aj kvoli tomuto externý disk skladal....takže som kúpil len box a knemu hdd, pre prípad, že tam potrebujem dať iné hdd, ktoré už jednoducho napojim na svoj ntb....takže ked tak, tak skus to riešiť cez ext.box....
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Mas pravdu. Robil som mu to asi pol roka dozadu :( a odvtedy som robil dalsie 3 pc a nepamatam si kde som to dal ale asi na nesystemovy. Jemu treba pc robit kazdeho pol roka uz si budem pytat za to peniaze kamarat nekamarat vzdy ho tak zas...e, zakazdym mu to aj vysvetlim aj tak si robi po svojom :x
Ale aj tak dik :wink:

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 17:46)
Neidem zbytocne vymyslat stiahol som si windows live usb. :lol:
slavo20
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slavo20 »

Prosim vas, mam rovnaky problem, zhanam ovladace pod Win XP na PC HP pavilion a6330.cs. Strasne by mi pomohlo keby niekto ulozil tieto drivre napr. na rapid... alebo odkazal na linky odkial sa daju stiahnut. Dakujem velmi pekne. S pozdravom Slavo.
Napísať odpoveď