Predám tento volant.Je značky Apollo Multimedia. Má os otáčania 90°, analógové pedále, rozhranie PC aj PS2 (kável má koncovku USB aj Joyport pre PS2). Volant pracuje v rozhraní USB 2.0. Je čierno-modrého prevedenia. Tlačidlo s kontrolkou ovláda 3 funcie volantu. Vypínanie analógového módu, znefunkčnenie pedálov, a funkcia tretej možnosti sa mi zatial nepodarila zistiť. Volant má dokopy 15 tlačidiel, + pedále, a + "pedále" pre ruky na zadnej strane volantu. Na spodnej stene je prepínač medzi PC a PS2. Volant nieje potrebné ani inštalovať. Kupovaný bol v ČR (Brno) pred necelým rokom, vtedy stál 899kč.
K volantu už nemám krabicu, v podstate bola pre mňa nepodstatná, kedže záruku by som riešil cez známeho. K volantu dodám aj zopár hier (simulátorov), či už originál, alebo napálených. Cenu navrhnite vy. Možná osobka v ZV.
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 18:33)
Up
P/I: volant Apollo RW1006 - PC aj PS2
Re: P/I: volant Apollo RW1006 - PC aj PS2
aka je cena? nabrhni kedze nwm kolko stoji novy... a este - ked zatocis dolava a prudko doprava je tam citit ten stred ??
Naozaj neviem kolko stojí teraz nový, jeho dostupnosť je velmi nízka. K tomu zatočeniu, nepochopil som ťa, myslíš taký ten zásek v strede? Nie, tento volant má prechod stredom úplne plynulý, necítiš ani najmenší skok, dokonca sa niekolko cm/os na každú stranu ani nevracia.
ponukam 10€ ... co ty nato?
// ano myslel som ten zasek v strede, pretoze co som mal genius tak tam to bolo citit totalne...
// ano myslel som ten zasek v strede, pretoze co som mal genius tak tam to bolo citit totalne...