auto pre priatelku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: auto pre priatelku

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

autor sice nic nepisal o luxuse, ale pochybujem, ze keby som mu tu auto ponukol bez takychto zakladnych prvkov vybavy, ze by mi podakoval... proste na co sa zaoberat autom, ked za podobnu cenu alebo za malo vyssiu si mozem dopriat aj pohodlie, aj luxus, aj vykon... preto hovorim, ze tico nie je pre mna auto a ani nikdy nebolo... auto uz davno nie je len o schopnosti previezt par kusov osob z bodu A do bodu B...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...s tým samozrejme súhlasím...pre autora nepostačujúce, už som to písal niekoľkokrát...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

No idem to vsetko pocitat len v zaciatku padla otazka z cenou. Cena co ja viem taka primerana proste auto nie na dva mesiace pre babu do mesta pricom je tam velky doraz na bezpecnost zo strany jej otca. Z coho vyplyva nemusi mat 200hp ale aspon aku taku deformacnu zonu abs airbag nie moc kazove kedze ona si tak akurat koleso vymeni.... idem citat :-)

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 20:30)
hh no chrobak to je jej sen ale stary, akurat ze tam nepotoci volantom vsak sused sa tym zivi hadam aj dovaza stare chrobaky z nemecka da ich dokopi a predava a ten novy sa jej nelubi mimo toho ze je to drahe :-D teraz jej tato doniesol firemny nahradny nepouzivany Nisan Sentra daky 1994 rocnik abo take presla sa s tym asi 2km a uz nikdy vice bo popravde ja som to mal problem zaparkovat tam potocit volant uff de su tie casy ked som okupoval brachovu 120nku :-D
ten nisan dako takto vyzera len osuchanejsi http://gtcarlot.com/gallery/photo.php?id=7101582 este aj tachometer to ma v MPH.
Co sa tyka penazi co ja viem tato neni zrovna natom najlepsie teraz koli krize tak zasa nic moc drahe tak predpokladam ze max do 4000€ viac asi nenaskrabe inak by kupil fabku uz davno
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hmm, fabku za 4k myslis tu novu? podla mna by kludne stacila aj stara, je to lacne, dobre sa s tym parkuje a zenskej to bude uplne stacit... v tej jednastvorke benzine sa ani nemusis bat o nejaky zlozity alebo drahy servis... inak je to tazko takto radit, aut najdes za 4k asi trilion... skus to bud upresnit alebo daj nejakych jej favoritov po stranke dizajnu
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Sestra si kupila yaris (2000 rocnik) za 1500, viem cenu taku nikto nenajde, ale auto fakt pre holku... ona sa v nom citi super... ja ked som do toho sadol po 20 km, som musel vystupit a ponatahovat sa :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

riesim podobnu dilemu ako autor topicu, iked ja (my) uvazujem o niecom ako C1, Clio...
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

no pre babu ako stvorená bude Ford Puma. :) Ja jednu mám na predaj. Mám ju niečo vyše roka a môžem povedať, že je to úplne predvídateľné, veľmi ľahko ovládateľné a zábavné auto a navyše tiež na svoj ročník oceňované vysokou bezpečnosťou a pevnosťou. Treba pobrowsiť jednoznačne nejaké recenzie, a smelo choď do pumy, ale určite 1.7 ... 1.4 nežerie oveľa menej ako 1.7 a pri normálnej jazde sa dá aj na 6-tich litroch jazdiť. A ešte pri tvojom cenovom strope 4000€ ti ostane bohate na nejaké doplnky, prípadne preventívny servis.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no pumu som aj ja hovoril ale sa jej to nelubilo skorej opel tigra no to neviem jak je natom kvalitovo kedze co vidim to je zhrdzavene :-) ale ono to nakoniec vyzera ze to bude auris aspon ten sa tatovi lubi a picne ho na firmu sice trosku mimo rozpoctu ale buch vi.
Yaris zavrhol ze to je nebezpecne auto aj to bol jeden z jej kandidatov a co sa tyka fabiek za tu som aj ja tu staru mimo toho ze tie nove su dake divne a este aj konstrukciu maju naprd riesenu to odvodnenie
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Runes napísal:Yaris zavrhol ze to je nebezpecne auto aj to bol jeden z jej kandidatov
To čo je za volovinu "nebezpečné auto"?
http://www.euroncap.com/tests/toyota_yaris_2000/74.aspx ****, o novej ani nemá zmysel diskutovať ***** http://www.euroncap.com/tests/toyota_ya ... 5/246.aspx

http://www.euroncap.com/tests/skoda_fabia_2000/75.aspx
http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx
Peugeotu v tomto ročníku sa vyhni oblíkom, elektronika, neskutočne zlé prevodovky, ak k tomu ešte prirátaj, že jej ženská dá zopárkrát po ušoch... Pumu taktiež neviem prečo by si bral, ak nechceš vyslovene nepraktický 3 dverák.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no bo ten yaris nema ziaden predok poriadny abo neviem co sa mu tam nelubi :-D a co sa tyka pumy tak neprakticke co ja viem ona sadne odveze vysadne nic viac ziaden kocik nakupy vylety ... ale v principe zbytocna tu by bol najlepsi smart :-D ale to je volovina a este k tomu nebezpecne uz len na pohlad
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... pozri sa, ak naozaj chces, aby sme ti poradili, nemozes nam napisat iba to, ze chces auto pre babu do 4000e ( a aj tu sumu sme z teba museli vymamit az na druhej strane)... skus predsalen trochu obsirnejsie, napis, ake auta sa jej pacia, kolko chce na tom jazdit, kde chce jazdit, proste co od toho ocakava... nahadz nam sem auta podla jej vkusu a my ti bud poradime nasho favorita alebo vyberieme nieco podobne... naozaj ma prestava bavit v kazde teme zvlast drankat od niekoho co vlastne chce... neber to zle, ale takychto tem o vybere tu uz bolo hadam aj 15 a vzdy to bolo o tom istom... jediny jeden krat si pamatam, ze autor vsetko zhrnul v hned prvom prispevku a hned sa nam lepsie vyberalo... v niektorych temach som dokonca napisal aj predlohu, ako by takato tema mala vyzerat a aby autor nemusel stale len hovorit "toto nie, toto tiez nie"... skus sa aj ty trosku viac angazovat, to auto nebude predsa pre nas :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Runes, chlapci ti dokážu poradiť, ale pokiaľ im nenapíšeš čo tvoja priateľka od auta očakáva a kde hlavne bude chodiť, prípadne aké autá sa jej páčia/nepáčia. Tak ti tu nikto nemôže poradiť, pretože ľudia do tvojej/priateľkinej hlavy nevidia.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

A čo tak VW Polo? Je to vcelku pekné auto a Tvojej priatelke by sa tiež páčilo si myslím, či? :) Bezpečnosťou je na tom dobre, výbavou detto. :) Tá 1,4 by mohla byť v pohode, prípadne tú 1,2 TSI, ktorá má slušnú spotrebu.

Dole v prílohe máš motorizácie, výbavy, ceny. :wink:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

šak ale ona chce auto do 4 000€ a nie do 11 či kolko :D:D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Jáj, áno všimol som si, chce len do 4000€. Reagoval som preto tým Pólom, lebo ho tu niekto spomenul. Sused ho pred nedávnom tiež kúpil žene a je to v pohode auto, avšak len ak by chcela do 11.000€ :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to ja radim pockat porad na ten aston martin cygnet ... avsak len ak by chcela mikro auto za viac ako 30 000 EUR :-P ...
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:no pumu som aj ja hovoril ale sa jej to nelubilo skorej opel tigra no to neviem jak je natom kvalitovo kedze co vidim to je zhrdzavene :-) ale ono to nakoniec vyzera ze to bude auris aspon ten sa tatovi lubi a picne ho na firmu sice trosku mimo rozpoctu ale buch vi.
Yaris zavrhol ze to je nebezpecne auto aj to bol jeden z jej kandidatov a co sa tyka fabiek za tu som aj ja tu staru mimo toho ze tie nove su dake divne a este aj konstrukciu maju naprd riesenu to odvodnenie

Prosím ťa, len tigru nie... Nemyslím tým, že je to zlé auto, ale s pumou to neporovnávaj... To veľa ľudí robí.... A je to obrovský rozdiel, nakoľko tigra nemá v športovej oblasti proti pume šancu v ničom. Ale ako pre babu by to bolo fajn (aspoň to neoprie tak skoro o zvodidlá). Ja pumu nemôžem vynachváliť a mne osobne sa o moc viac páči jak tigra. Apropo moja nie je vôbec hrdzavá :wink: nechcem ti ju však nejak nanucovať... Ale mal som jednu potencionálnu kupkiňu, ktorej som sa dal previezť na pumke a skoro sa urobila :wink: tak asi tak, keď sa jej ale nepáči tak budiš.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

satan77 napísal: a skoro sa urobila :wink:
och :D proste, clovece, dakujeme ti za tvoj objektivny nazor :P

puma a tigra je uplne to iste, akurat do pumy sa daval trochu vykonnejsi motor... a to je vsetko...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

specialne ma pobavilo poukazanie na tu "sportovu oblast" :-) .. puma je take dobre sporotve auto, aky som ja dobry kuchar :-D :-D ... je to nafuknuta a trosku oplacana konkurencia pre tesco tasku na pohodlne nosenie nakupov :-)
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nechajte si tie lacné reči, keď ste v tom aute nesedeli, neotvárajte si pusu :wink:
Je ROZDIEL medzi plnohodnotným športovým autom a superšportom. A puma je plnohodnotný športový voz so všetkým čo ku tomu patrí.
A tých rozdielov medzi pumou a tigrou okrem motora je podstatne viacej. Ale ako som písal, babe stačí aj Tigra.
Napísať odpoveď