Viete mi poradit nejaku moznost ako na notebooku sledovat televiziu? Nejaku TV kartu, resp. TV antenu? Kolko taka vecicka asi stoji? Mam notebook Toshiba Satelite A300
Sledovanie TV na notebooku
Sledovanie TV na notebooku
V pocitacoch sa velmi nevyznam, tak sa mozno nebudem vyjadrovat presne, ale dufam, ze mi poradite
Viete mi poradit nejaku moznost ako na notebooku sledovat televiziu? Nejaku TV kartu, resp. TV antenu? Kolko taka vecicka asi stoji? Mam notebook Toshiba Satelite A300
Re: Sledovanie TV na notebooku
vdaka za radu, to vyzera docela dobre. a taka blba otazka, chyta to teda digitalny signal z anteny? alebo cez net? fakt sa do toho nerozumiem... teda ze od coho zavisi, co budem moct sledovat...
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, že to chytá z antény. Žiadny internet nepotrebuješ. Jedinou podmienkou je, aby si bol v pokrytí DVB-T signálu.
oukej, dik. by som teda este potreboval zistit, ci tam, kde to chcem pouzivat je DVB-T signal
je nejaka mapa pokrytia?
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 18:58)
pokrytie som uz nasiel
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 18:58)
pokrytie som uz nasiel
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže je to DVB-T (terestrialne = pozemne), tak to nemôže isť cez net. Ak by to išlo cez net, už to nie je DVB-T ale IPTV.Ing. FijoK napísal:vdaka za radu, to vyzera docela dobre. a taka blba otazka, chyta to teda digitalny signal z anteny? alebo cez net? fakt sa do toho nerozumiem... teda ze od coho zavisi, co budem moct sledovat...
-
Dildogripak
Medium Professional
Ryan Giggs zabil

-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Choď si pustiť Rytmusa, nasaď šiltovku a nestaraj sa do toho čomu nerozumieš. Čo na tom nie je pravda?
Akurát som to včera testoval, kvalita obrazu je veľmi dobrá, avšak v súčasnosti tam máš iba STV 1,2,3, JoJ a Joj +, takže pre mňa by DVB-T nebolo rentabilné.