emulator

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
_Miso_
Novice
Novice

emulator

Príspevok od používateľa _Miso_ »

Caute, potrebujem vedet, ci ma zmysel stahovat nhl 2k10 na ps2 a potom ju emulovat na pc. Ak mate nejake skusenosti s emulatormi tak napiste, a hlavne chcem vedet ci to ma zmysel stahovat, ci mi to nebude sekat a aky emulator pouzit?
Moja zostava:
Athlon 6000+x2 (3.00Ghz)
Hd4850
4gb ram 800mhz
250gb Hdd
doska - asus m2n-e :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: emulator

Príspevok od používateľa rochedo »

nema zmysel - o ziadnom funkcnom emulatori som nepocul - neoplati sa s tym namahat - aj tak to nepojde
_Miso_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa _Miso_ »

ok, dik
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

mám jeden funkčný...ale neoplatí sa to...debilina
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Čože? :D

Toto nemyslíte vážne, úplne pohoda. Emulátor PCSX2 je plne funkčný s každou hrou! Osobné skúsenosti, mám pcsx2, s originál PS2 biosom so všetkymi plugynmi, pohráš sa troška s nastaveniami a funguje. Otestoval som už plno hier.

Dokonca WWE vs. Raw 2010 hrávam neustále, FPS okolo 85-100 plne funkčný, Crash Wrath Of Cortex taktiež, FIFA 10, WWE Shut Your Mouth atď.

Keby si chcel nejaké otázky v poho napíš, ti môžem upnúť niekde ten emulátor, ten si skopíruješ do C: , spustíš a keby písalo nejaké chyby v pohode mi napíš aké a ja ti poviem čo rob :)

Ešte doplňujem, že s tvojou zostavou pôjdu hry úplne v pohode.

btw. návod nájdeš tu : http://forums.pcsx2.net/thread-8183.html#Dev9
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tak sorry za zlu informaciu som to netusil - vsetky hry pochybujem ze by ti na tom isli ale aspon nieco uz aj to je uspech
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

PCSX2 je jediný čiastočne funkčný emulátor k dispozícii ja PS2, avšak potrebuje extrémne silný hardware [2-4 jadro] aby zvládol utiahnuť nejaké hry. Avša 100% zážitok nečakaj.
SSemteXX
Guru
Guru

No zatiaľ mi šla každá hra, mám 4Jadro od Intel, Q8200, čo si nemyslím, že je moc mega a všetko pohoda. A hry mi nešli hociaké, ročníky 2008-2010.

Uplink: Ten 100%-ný zážitok môžeš mať, máš GSDX plugin na zvolenie od typu SSE1 po SSE3 (SSE udáva typ jadra), ktorý podporuje aj DX10, čiže keď máš výkonnú grafickú, v pohode rozbeháš na HQ :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

SSemteXX sám som si zahral kopec hier cez PCSX2, viem že je fajn, ale nie každý má štvorjadro a DX10 grafickú kartu :). Viem že hry na PCSX2 vyzerajú lepšie ako na samotnej konzolke kvôli FSAA a rozlíšeniu ktoré prevyšuje niekoľko násobne rozlíšenie konzolky.
SSemteXX
Guru
Guru

To áno, ale ak nemáš kvalitnú grafickú tak ti to pobeží ale spomalene tam je ten problém. A nižšie rozlíšenie sa zase dať neoplatí, to si už rovno kúpiš ochipovaný PS2 za 100€ a máš po probléme.

Zas ale ber do úvahy, že o 3-4 roky bude nejaký PCSX3, kde ti pobežia PS3 hry a to už budeš musieť mať nejaké kvalitné 8jadro a nabúchanú dosku s 4Gb grafickou :D
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R4D0 »

SSemteXX napísal:Čože? :D

Toto nemyslíte vážne, úplne pohoda. Emulátor PCSX2 je plne funkčný s každou hrou! Osobné skúsenosti, mám pcsx2, s originál PS2 biosom so všetkymi plugynmi, pohráš sa troška s nastaveniami a funguje. Otestoval som už plno hier.

Dokonca WWE vs. Raw 2010 hrávam neustále, FPS okolo 85-100 plne funkčný, Crash Wrath Of Cortex taktiež, FIFA 10, WWE Shut Your Mouth atď.

Keby si chcel nejaké otázky v poho napíš, ti môžem upnúť niekde ten emulátor, ten si skopíruješ do C: , spustíš a keby písalo nejaké chyby v pohode mi napíš aké a ja ti poviem čo rob :)

Ešte doplňujem, že s tvojou zostavou pôjdu hry úplne v pohode.

btw. návod nájdeš tu : http://forums.pcsx2.net/thread-8183.html#Dev9

pls ak mas fakt az take dobre skusenosti s tymto emulatorom tak mi pls porad ze ako sa tam da pustit tekken 5 lebo mi tam pise ze potrebuje pamätovku mozno to robi aj na inych rach tak ak vec ze co treba s tym spravit tak pls porad :smt017

ak mas fakt take dobre skusenosti s PCSX2 tak ak si nahodou skusal teken 5 alebo ti na nejakej hre pise ze potrebuje pamätovku tak pls porad co treba spravit
SSemteXX
Guru
Guru

S pamäťovkou som ešte žiadne problémy nemal, s tým ti neviem poradiť sry. Jedine keď si to vygúliš.
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

uz si tym problem nemam ale teraz zas zacierni obrazovku ak pustim hru a nic sa nedeje
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak skusim aj ja ... chcel by som niejaku skakacku odreagovacku na PC ako bol kedysi Crash Bandicoot, Jak And Daxter, Ratchent and Clank(ci jak sa pise), Rayman nooo myslim ze nic take na Pc neni aspon ja som nenasiel (ak by niekto nieco na ten styl pre PC poznal dajte mi typ) .... noo a tak ma vlastne napadlo nieco z PS2 tak ked mas s tym emulatorom dobre skusenosti chcem sa spytat ci ti na nom slapal na PC Jack And Daxter The Lost Frontier ???
mam intel i5 ,4GB ram , HD 5770 ..takze by to mohlo slapat harwdarovo si myslim
...
SSemteXX
Guru
Guru

RADO : Musíš si vybrať iný graphic driver v Options, najlepší je GDSX 890 (SS2). Hlavne si to dobre nastav, daj si Windowed Mode, zvol Shader Model 3.0, dole si prepíš rozlíšenie na 1024x768. Zvuk si daj PEOPS, a mechaniku si zvol CDDA Mod 0.6

Slavo120: Pohoda, išlo by ti to :wink: Jack & Dexter som ešte nehral, ale mne v pohode beží Rayman a aj Crash Wrath Of Cortex, sestra to hráva celé dni takže tak, a to mám HD3650 512 MB a mám vždy nad 85Fps, čo je pohoda. Na tvojej gigovej Ati-ne by to fičalo v pohode, Ramka tiež takže nevidím zábrany, keby si mal problém so spúštaním napíš sem. Ti v pohode poradím :wink:

Tu máš presný návod : http://forums.pcsx2.net/thread-8183.html#Dev9

A tu je Compatibility List, tam hore podla abecedy si môžeš prelistovať ktoré hry boli otestované a fungujú na 100 % : http://pcsx2.net/compat.php?c=key
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

ok thx zatial som to len pustil ale potom sa mi to vyhodi ci system configuration alebo browser ak dam system configuration tak tam su nejake blbosti ak browser tak mi ukaze 2 pamatovky a na obidvoch mi pise ze no data a co ja teraz ?
SSemteXX
Guru
Guru

Čo ti hodí? Máš určite zle ponastavované veci. Tu máš screen ako to má byť.
Prílohy
untitled.JPG
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

ja to nemam tak nastavene lebo tam take veci ani nemam :?
Prílohy
asddsa.png
asdasddas.png
SSemteXX
Guru
Guru

No vidím chybu u teba. Máš vložený Image do Daemon Tools-u? Na nejakú mechaniku napr. E: ?

V tom CDVD Null driver, máš tam nastavený boot na mechaniku kde máš ten image vložený? :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

AA vyzeraju tie hry na PC ked sa preklikam tymi nastaveniami na PC aj lepsie jak na PS2 ?? rozlisenie vysoke , AA a take prkotiny sa tam daju v pohode nastavit?
Napísať odpoveď