Zdravim, nevjem sa vysomarit z jednej veci a to, aku usb sietovu kartu s antenkou kupit, aby bezala pekne pod backtrack 4 so suborom aplikacii aircrack..
Troska som sa poobzeral, ale potrebujem od vas radu, ktoru z tychto kariet kupit:
1.) TP-LINK TL-WN722N lite Chipset: atheos
2.) Edimax nMax EW-7711USn Chipset: rt2870
3.) Ovislink AirLive WL-1600USB Chipset: rtl8187
4.) Hocijaku inu, ktoru by ste mi doporucili..
Teraz mam: Edimax EW 7318ug , Chipset: Ralink RT73 , bohuzial, je bez anteny, a ten isty typ s antenkou sa uz neda zohnat..
Thx..
Sietova karta usb
Re: Sietova karta usb
si tam antenu naletuj. navod najdes na airdump.cz
som si to pozrel, a to by som nedokazal spravit.. Na to je potreba pikopajku, ja mam len obycajnu spajkovacku.. Heh, nehapem to, kupit usb kartu, ktora podporuje packet injection je dpc tazsie ako naucit sa crackovat siete... dpc, to je doba..
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Wifi karty z Atheros chipsetom by to mali zvladat.... teda, mam jednu taku integrovanu v notebooku a fici. Ked som sa o to zacal blizsie zaujimat, bolo mi divne ze to niektore nepodporuju 
S chipsetom atheos nefunguje ziadna usb wifi karta.. Ja hladam prave usb.. Po par hodinach hladania som zistil, ze existuju len 2 karty, a to jedna za cca 50 eur, vyrabana len v usa, u nas zakazana, a druha a to edimax ew-7318USg, ktora sa uz nevyraba..
Nastastie sa mi podarilo zohnat cez inzerat ten edimax, mala by dorazit koncom tohto tyzdna.. Dokupim 5dbi antenku a budem vysmiaty..