Nenainštaluje grafické drivery, od 196.xx, Windows 7 64bit

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Nenainštaluje grafické drivery, od 196.xx, Windows 7 64bit

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mám grafiku Asus GTX275 896MB. Problém je, že od rady 196.xx inštalácia neprebehne. Spustím setup dám accept, next atď .. začne inštalovať, príde tak do 15%, a zasekne sa. Dlho nič, potom vyskočí okno, že vyberte jazyk pre PhysX, dám english, ok a následne za chvíľu vyskočí okno Systém nebol modifikovaný .. bla bla bla, a nic sa nestane, akurát ostanú tie drivery extrahované na C-éčku. Teraz bežím na 195.62 .. všetko išlo pokiaľ som nepreinštaloval Windows, a skúsil (1x) radu 196.xx .. skúšal som spustiť ako administrátor, safe mode, odstrániť drivery cez Driver Sweeper, a nainštalovať nové.

Teraz pozerám do GPU-Z .. a je tam, že 196.21, zaujímavé, žeby sa predsalen nainštalovali no setup by napísal, že systém sa nemodifikoval?

Ďakujem za akúkoľvek radu. :)

//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 19:31)
196.21, 196.34 - nejde
196.75 - ničí grafiku (ventilátor)

Hm, tak ostávam, na 195.xx, snáď to s príchodom Fermi vyriešia. Bad point pre nVidiu.

//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 19:46)
vyriešené//

Zdravim,konecne som doriesil tu instalaciu,tohoto new ovladaca.Googlil som,ale vsetky rady mi boli na...az....:
1.Absolutne som odinstaloval vsetko co sa tykalo nVidie z PC
2.potreba restart
3.autom. vyhladavanie a nainstalovanie new ovladaca(na Viste som skusil cez Spravcu a W7 automat.nainstalovalo)
4.Nainstalovany nVidia GeForce 196.21 WHQL s funkcnym Ovladacim panelom
5.Chybajuci PhysX...manualne stiahnut a doinstalovat PhysX_9.09.1112_SystemSoftware
6.100% nainstalovany a funkčny
Prílohy
drivery.JPG
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nenainštaluje grafické drivery, od 196.xx, Windows 7 64bit

Príspevok od používateľa KoCi »

keby mal niekto dalsi problemy:
riesenie nasledovne - po spusteni instalacky stiahnutej z nvidia.com, sa najprv rozbali niekam na disk. Po rozbaleni a spusteni samotneho instalatora - vypnut.
Otvorit si miesto, kam sa to rozbalilo, najst PhysX******.exe a presunut niekam mimo.

Spustit Setup.exe, nasledne po bezproblemovom nainstalovani spustit aj samotne presunute PhysX*****.exe
Napísať odpoveď