rada - 3D videa
rada - 3D videa
potreboval by som poradit : sitahol som si 3D video ale ked ho chcem spustit v prehravaci ukaze iba prvy obraz a zasekne sa....netreba na to nejaky vhodny prehravac??? skusal som to vo VLCcku.....poradte pls
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: rada - 3D videa
Povieš mi čo je podľa teba 3D video? A aký to má formát?
3D video to je video ktore sa neda pozerat ked nemas 3D okuliare...nesom blby.... ma to format WMV...
3D video je video, ktoré sa nedá pozerať na slabom televízore. Ak chceš pozerať 3D video, aj obrazovka s frekvenciou 120Hz je málo a to je v dnešnej dobe vyšší štandard. Takže by som sa nebál o to, že ti ho neprehrá, kým nevieš, či to tvoj televízor vôbec zvládne prehrať 3D.
+ Ak to prehrávaš z nejakého prehrávača, môže byť problém v prepojení. Teda štandardný kábel nemusí zvládať toľko dát, koľko je potrebných na prehrávanie 3D videa.
+ Ak to prehrávaš z nejakého prehrávača, môže byť problém v prepojení. Teda štandardný kábel nemusí zvládať toľko dát, koľko je potrebných na prehrávanie 3D videa.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Vyskusaj KMPlayer, je to free a prehral som na nom vsetko co sa tyka audio/video formatov.
akoze ja nemam telku ale notebook !! .... a to video mi normalne otvori aj vsetko..ale sekavo prehrava..a stiahol som si druhe video a tamto ide v pohodee....