Zdravím vás všetkých mám problém so sekaním,lagovaním a trhaním pri hrách.
Zostava:Intel C2Duo E7400,RAM 4GB,Grafická ATI HD 4800 512MB,Doska-GIGABYTE GA-EG41MF-S2H
tuto je odkaz na screen kde sú teploty cpu....http://img704.imageshack.us/img704/4862/beznzvurn.jpg
Napríklad pri Pro Evolution Soccer 2010 kde mi predtým vôbec nič nesekalo tak teraz to seká a to mi robí pri každej hre.......vyskúšal som aj gamebooster ale ten vôbec nepomohol,práve naopak ešte viac to sekalo prosím vás pomôžte mi neviem si dať rady
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 15:29)
Máte nejaký nápad ?
a nepomohlo? .. tak jedine pozriet teploty komplexne vsetky ake mas .. prip. ake hry sekaju? nieco nove alebo aj starsie kusky? zostava nie je slaba ale podla toho na co..
aktualizujem stále...dal som to skontrolovať aj cez spyware terminator ale nenašlo tam nič čiže v tom chyba určite nebude........
takže hrám napr...Pro Evolution Soccer 2010 a už v úvodných animáciách je poznať že to trochu zadrháva,počas zápasu napríklad trafím tyčku a seká sa to ale nerobí to v nejakých pravidelných intervaloch takže to je menší príklad čo sa robí pri hraní....ale podobné zadrhávania a sekania mám aj v iných hrách....ešte raz vás prosím o pomoc ak máte niekto podobné skúsenosti tak vám budem vďačný za každú radu.
tak potom to bude asi s registrom....ked si cistil pc cez ccleaner a si pred cistenim to ulozil,tak skus otvorit jeden zo save...mozno ze to pomoze...
ked si kupil pc tak hned hry ti sekali??lebo ked ano tak aj registry mozeme vytiahnut...
a co prehrievanie grafiky?
sekanie pri vyssom vykone grafiky moze byt...
kamarat mal podobny problem v lete sa mu pri hrach prehrievala grafika v zime to vykladal do okna
skontroluj si este raz teploty pri max zatazeni grafiky