Vlastenecky zákon

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vlastenecky zákon

Príspevok od používateľa beardie »

o vysokych skolach som samozrejme nehovoril, kazda bola v tomto pripade u mna kazda zakladna a stredna

neviem co mas s takymi ako som ja, vlajku mam rad, nemam potrebu sa do nej obliekat alebo ju brat domov, ty kludne mozes
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

tehla: halusky neznasam, folklor detto.. tatry milujem, ale preco musim byt koli tomu od roku 2010 vlastnenec, stale nepochopim.. :)
pripada mi to ako: sme krestanska krajina, tak kazdy musi byt od roku 2010 krestan... haluz nie ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mám obch. partnera černocha z Nórska (bol adoptovaný ako malé dieťa). Mimo obchodu o ničom inom nehovorí iba nórskej histórii vikingov, on sám sa považuje za vikinga... Mne to príde zvláštne. Nie nesympatické ale zvláštne. Predsa ak som čierny tak s vikingami nemám spoločné nič, tak ako môžem byť na to hrdý.
A tento zákon mi pripadá tak, akoby chcel spraviť vlastencov zo všetkých. Nejaký ťiňťaňko tu môže na trhu predávať aj 30 rokov je mi jasné, že je síce občan SR ale Slovákom nikdy nebude. Tento zákon ho však núti. A núti aj mňa a to sa mi nepáči. I keď by bola sranda na pondelňajšej porade užšieho vedenia spievať hymnu v zasadačke :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tu tvoji kolegovia tvrdili, že ani na vysokých školách nieje znak a ty tvrdíš opak.
Nejako vás ideológovia zo SME nepoučili čo máte jednotne rozprávať! :lol:

Jedna Zástava či vlajka? na celú školu sa mi máli. Podľa mňa by takí ako ty mali nosiť vlajku každý deň až domov, aby si na ňu privykli a stotožnili sa s ňou.
No tak je to asi všade iné, nie ? Ty hneď vidíš len naše "mainstreamové" názory.

U nás na škole mám zvonku veľkú slovenskú vlajku a vlajku EÚ, toho času sme mali v triede aj Slovenský znak, ten však akosi zmizol. :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito napísal: No tak je to asi všade iné, nie ? Ty hneď vidíš len naše "mainstreamové" názory.

U nás na škole mám zvonku veľkú slovenskú vlajku a vlajku EÚ, toho času sme mali v triede aj Slovenský znak, ten však akosi zmizol. :)
Aké mainstreamové názory? No a nemáte mainstreamové názory keď hlavný prúd spravodajstva sa nesie v takomto duchu hoci médiá by mali byť nezávislé a informovať nestranne?
Skôr sa zamyslime prečo tomu tak nieje. Prečo médiá vytvárajú nejaký hlavný prúd? Prečo všetko ostatné označujú konšpiráciami? Ak vedec nájde v dvojičkách nanotermit, prečo by to mala byť konšpirácia? Ale to je mimo témy.

Ja tvrdím že pokiaľ štát má pod sebou isté inštitúcie je povinný zabezpečiť v nich aj štátne symboly. A štát vôbec nemá čo zaujímať názor nejakej prikrášlenej tisícky protestujúcich ktorí sa vydávajú za celoslovenskú mládež. Ako vždy viac vidno vykrikujúcu menšinu ako mlčiacu väčšinu.

Ak niekomu vadí že si štát uzurpuje právo do vlastných inštitúcii zavádzať vlastné pravidlá a symboly nech sa odsťahuje tak ako to niekto navrhoval v téme o Maďaroch - Slovákom zo zmiešaného územia.

Ja som v médiách nevidel jeden argument či fakt ktorý by svedčil proti zavedeniu vlasteneckého zákona do praxe.
Tak ako ani tu som nezbadal jediný faktický argument, prečo je škodlivé do škôl takéto veci zavádzať.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

Myslím si, že sú aj dôležitejšie problémi ako (nútené) vlastenectvo. Napr. nezamestnanosť. Nech politici najprv riešia základné problémy a nie tie okrajové.

No a počul som Slotov výrok, ktorý hovorí, že "Maďari trénujú prechod cez Dunaj..."
On je z nich asi pokakaný či čo. Bolo by lepšie, keby ich upokojoval než dráždil a provokoval (nie len vlasteneckým zákonom, ale aj rečami).
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Tymi fotkami atd. som nesmeroval len k tomu vlasteneckemu zakonu, ale hlavne k celkovemu pristupu ľudi k tejto krajine aj samych k sebe. Inak nechapem ako môže niekto neznašať halušky, ved to je uplne fantasticke jedlo
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

jo jo, ja mám rád halušky, mňam. No hovorí sa, že koľko ľudí, toľko chutí, takže sa nájde niekto komu halušky nechutia.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No a? Ja ich síce zbožňujem ale koľkým ľudom to musí vadiť napr. už len ten bryndzový smrad/vôňa.
Ako to je? Lepší žid bez brady ako brada bez žida...? Tak lepší vlastenec bez halušiek ako halušky bez vlastenca :D
plusminus
King
King

tehla: halusky mi smrdia. nemozem za to. tak isto olivy alebo ten smradlavy plesnivy syr :D. Nikdy som nejedol spagety..
inak som celkom normalny clovek :D s nadychom vlastenca.. :) :) :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Viete, že maďari nepoznajú/nejedia knedľu? :D
plusminus
King
King

fakt ? toto pocujem prvy krat :D
no ani google toho na hu strankach moc nenaslo :D zaujimave..
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Normalny clovek sa nad vlastenectvom ake prezentujete vy, fanusikovia tohto zakona, ani nepozastavuje a nerozmysla o tom, kym nevidi v mediach slovenskych vlasteneckych suhajov. Je to len sposob sebarealizacie a orgazmy z vyvolavania konfliktov sympatizantov janka a kotlebku.
plusminus
King
King

podla mna chceli tymto len nieco prekryt /emisie, skytool/, odtiahnut pozornost niekam inam..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

plusminus napísal:tehla: halusky neznasam, folklor detto.. tatry milujem, ale preco musim byt koli tomu od roku 2010 vlastnenec, stale nepochopim..
Aby sme sa mali lepsie a zabezepcili co najstastnejsi zivot tomuto narodu :wink:
plusminus
King
King

lepsie koli vlasteneckemu narodu ? kolkata vlada tu je a stale sa nemame lepsie. a vlada ma vacsie pravomoci ako vlastenecky zakon..
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

plusminus napísal:podla mna chceli tymto len nieco prekryt /emisie, skytool/, odtiahnut pozornost niekam inam..
nielen podla teba, ved idu volby. Tento tyzden bola niekde v spravach reportaz o podozrivych bankovych prevodoch zo svajcu aj s emisiami tam splietali a ked dali Slotovi otazku na telo ohladom emisii, tak jedine co zo seba vyplul je ze: Vas trapia nejake emisie zatial co naokolo mame madarov?-nieco v tomto zneni uz si to presne napamatam, ale nepotrebuje to komentar.
kali520 ty mas zaujimavy recept na stastie. No nielen ja si myslim, ze vsetkeho prilis vela skodi a po pravde to vlastnectvo niektorym poriadne lezie na mozog. Mozno keby sa ludia-narody trosku viac respektovali, tak by bolo menej zbytocnych konfliktov. Mozno keby SNS za nieco stala, tak by sa nemuseli riesit podobne zbytocne zakony
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

begbeee napísal:Tak lepší vlastenec bez halušiek ako halušky bez vlastenca :D
Hej, to sedi, aj keď Slovak, čo nežere halušky je sakra podozrivý :lol:
plusminus napísal:tehla: halusky mi smrdia. nemozem za to. tak isto olivy alebo ten smradlavy plesnivy syr :D . Nikdy som nejedol spagety..
nevieš, čo je dobre :)
plusminus napísal:inak som celkom normalny clovek s nadychom vlastenca..
ten nadych je len taky veľmi jemny, čo? :wink:
plusminus
King
King

tehla: jemny nejeamny, kazdy rok chodim do tatier, je to tam uzasne :D
asspisino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa asspisino »

vlastenecky zakon presiel velmi hladko ani sa necudujem to bolo pretoze smer- zobral sns ministerstvo a nejak im to musel ficko vykompenzovat,a slota sa boji madarov
Napísať odpoveď