no nejde ti to preto, lebo to pojde az od 18:00 do 22:00..je to proste "closed beta" v obmedzenom caseDAMON88 napísal:netusite niekto preco mi furt pise ze login eror hoci ked dam normal cez ich stranku tak ma prihlasi ? teda napise login eror a za tym ze sa neda pripojit na ich servery myslele som si ze to je tym ze ich este nespustili ale ani dnes mi to nejde a uz vcera to islo hocikomu aj na fore tak neviem...
APB (All Points Bulletin)
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: APB (All Points Bulletin)
Uz som to hral,no nezaposobilo to na mna,nic moc.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Prečo? skús nejako viac opísať
-
aviceN
Guru
je 19:12 a nejde stale 
nebude to tym ze hras za Furious Fighters a nie za Heavy Hitters ?? lebo Furious Fighters hraju zajtra od 21:00 do 23:00aviceN napísal:je 19:12 a nejde stale
-
aviceN
Guru
njn
tak je to jasne
-
DAMON88
Professional
tak to je riadna blbost NFS world online ide hrat furt 24h 7dni v tyzdni a je to closed beta a myslim ze NFS hra viac ludi ako toto 
Co ja viem ovladanie nic moc,grafika sa da na MMO ale questy nudne - este to odskusam,ale prvy dojem onicom.Keby nieco som v furious fighters - D4visJ666,ak by sme sa stretli,svet uz neviem ktory.mARILYN mANSON napísal:Prečo? skús nejako viac opísať
-
aviceN
Guru
mne sa to celkom pozdavalo, staci si zvyknut na ovladanie aut a troska keby upravili optimalizaciu, lebo rozdiel v grafike a v fps medzi low a maximum je nulovy.
-
DAMON88
Professional
asi tak mne sa hra zatail nepaci vôbec skor mi to pride ako niaka nizkorozpoctova uboha hra sak okolo vas prejde 1 auto za 10minut a je ich na ceste vazne minimum dalej su tam neskutocne bugy ako napr. ide a zrazu naskoci textura dymu predomnou zrazu FPS drop a grafiak zatial uboha ale uvidime ak osa s tym popasuju....
Ovladanie auta radsej nekomentujem dalo by sa to prirovnat takej niakej vesmirnej strielacke
aj ked nerad ale musim povedat ze je to najhorsia hra aku som kedy hral
vacsinou si kuk nem hodnotenia inych a tak teraz som sa spoliehal ze to bude ok ale som sklamaný ...
Ovladanie auta radsej nekomentujem dalo by sa to prirovnat takej niakej vesmirnej strielacke
server pre Europu je v Britanii tympadom je posun na slovensko 1hodina aksa hra od 20:00 do 22:00 podla informacii tak sa hra na slovensku od 21:00 23:00 takze tolko
-
aviceN
Guru
Dneska to idem okostovat este raz, lebo minule som nemal cas. dufam ze ten novy patch opravil dost veci ohladom ATI kariet...
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2010, 15:39)
Nenasiel by sa tu niekto, kto by ma zaucil ako to hrat? popripade tu zlozit nejaku aktivnu partu? (ganster)
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2010, 15:39)
Nenasiel by sa tu niekto, kto by ma zaucil ako to hrat? popripade tu zlozit nejaku aktivnu partu? (ganster)
Kde sa zaregistrujem do Beta?
Uz som to tu raz hodil - je to na predoslej stranke:
Kód: Vybrať všetko
http://www.apb.com/beta-application/Re: APB (All Points Bulletin)
Aj som to mal v pláne hrat ale odradili ma že sa za to bude platit, to jako po vzore WOW sa musí každá online hra platiť, neuveriteľné. Hlavne že sa tvorcovia orodovali, že to bud zadarmo a nič z toho. Darmo si poštvú hráčov.
Ta stranka nejde. Neurobila sa nova? Ak ano nenasiel som ju nikde neviete niekto o novej? A ci vobec nova je?rochedo napísal:Uz som to tu raz hodil - je to na predoslej stranke:Kód: Vybrať všetko
http://www.apb.com/beta-application/
-
aviceN
Guru
beta skoncila.
A este jedna otazka, neviete ci za hru sa zaplati len za original CD a hras alebo kupis CD a este aj bude treba kazdy mesiac platit ako napr. wow?
-
aviceN
Guru
kupis cs a zaplatis si tusim ze za 50 hodin a potom musis platit za "playtime"
dá sa to hrať online aj bez originálky?