Dva monitory
Dva monitory
Neviete mi poradit takto nejaku aplikaciu ako si nastavim dva monitory tak ze v kazdom sa mi bude zobrazovat nieco ine ? napr ze v monitore jedna si spustim Film a v druhom budem napr. daco hrat. Skusal som nastavenia co su k dispozicii v drivroch od nvidie. mam grafiku NVDIA N250 GTS
-
lekoklatik
VIP
Re: Dva monitory
Tie nastavenia od nvidie by mali ísť. Proste nie duálny monitor ale roztiahnu´t na plochu. Ale myslím že ti to bude fungovať len keď budeš mať tú hru v okne, nie na fullscreene. Napr. ja mám doma zapojený televízor cez HD a na monitore hrám CS v okne. OTec zatiaľ na televízore pozerá. Avšak ja som tým pádom bez zvuku
neviem, aký OS, ale na win 7 máčknem win+P a zvolím "Rozšíriť" 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak môžem použiť túto tému...
Ja mám trochu iný problém. Mám dva monitory a chcel by som aby sa hra ktorú spúšťam vo fullscreene spustila alebo zobrazovala na obidvoch. Vždy keď som to vyskúšal tak fullscreen beží len na primárnom. Neviete mi poradiť? Ďakujem
Ja mám trochu iný problém. Mám dva monitory a chcel by som aby sa hra ktorú spúšťam vo fullscreene spustila alebo zobrazovala na obidvoch. Vždy keď som to vyskúšal tak fullscreen beží len na primárnom. Neviete mi poradiť? Ďakujem
to co ches urobit ty sa neda,94jakub napísal:Ak môžem použiť túto tému...
jedine na 3 monitoroch a krafickej karte ATi - eyefinity
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=C6ooGnBK2K0-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale Eyefinity je relatívne nová technológia. A predtým sa tiež zobrazovalo na viacerých monitoroch tak by sa to malo nejako dať nie?
No mňa ešte napadlo či to nemusí podporovať aj tá hra?
No mňa ešte napadlo či to nemusí podporovať aj tá hra?