eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa Gangy »

IMI napísal: Vazne mi neviete s tymto helpnut ? :S
Nechapem s cim ti treba helfnut, je jedno ako to poslali, colnici deklaruju hodnotu zasielky podla faktury ktora je v baliku alebo ktoru im ty dodas dodatocne. Na fakture je ale vzdy uvedene ktory tovar sa v nej ma nachadzat a kolko stal, co znamena ze ti urcite nedaju vyplatit DPH za 10 veci ked v baliku budu 3. Proste nechapem co riesis.
minoltt napísal:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3D1&_rdc=1

samozrejme ze to tam uz neni, ale na paypal mi ukazuje jeho nick co pouziva/pouzival na ebay: Seller's ID: wangyao2009
Pozeral som jeho feedback a vyzera ze uz ma co to za sebou. Pockal by som este par dni a potom zalozil dispute na paypale. Davaj ale pozor lebo ho mozes zalozit najneskor 1 a pol mesiaca po zaplateni.
minoltt
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa minoltt »

no tak hned to bude mesiac a pol, som rozhodnuty ze zaslem nejaku staznost,len ide o to ze neviem ako :roll:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Gangy napísal: Nechapem s cim ti treba helfnut, je jedno ako to poslali, colnici deklaruju hodnotu zasielky podla faktury ktora je v baliku alebo ktoru im ty dodas dodatocne. Na fakture je ale vzdy uvedene ktory tovar sa v nej ma nachadzat a kolko stal, co znamena ze ti urcite nedaju vyplatit DPH za 10 veci ked v baliku budu 3. Proste nechapem co riesis.

Pozeral som jeho feedback a vyzera ze uz ma co to za sebou. Pockal by som este par dni a potom zalozil dispute na paypale. Davaj ale pozor lebo ho mozes zalozit najneskor 1 a pol mesiaca po zaplateni.
Gangy vsetko fasa, lenze oni mi poslali 2 baliky a co ekd jeden pride v pondelok a druhy v utorok. Tj. pondelok pridem an colnicu dam im fakturu , lenze ta faktura a vysledna cena co bude na nej je za 2 baliky nie za 1 . A preto moja otazka znie, ze ako to mam spravit ekd baliyk dojdu v inych rozlicnych dnoch a ja mam len 1 fakturu za obe naraz ;) .
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

CUs... pocujte registroval som sa tam..,.. no a dosiel mi aj e-mail ale neviznam sa v tom :D tam nikde nevidim aktivacny kod.. pomoze mi nekdo?
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

minoltt napísal:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3D1&_rdc=1

samozrejme ze to tam uz neni, ale na paypal mi ukazuje jeho nick co pouziva/pouzival na ebay: Seller's ID: wangyao2009
- No longer a registered user. - Posli dispute hned, a ani necakaj na odpoved kedze tam uz nieje, a rovno to escaluj ... i ked neviem ako to budu teraz riesit
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

caute potrebujem poradit chcem si kupit tieto tenisky http://cgi.ebay.com/Brand-New-Classic-D ... 2903wt_958 a stoja dokopy 80 USD (59 EUR)...budem platit urcite DPH kedze je to objednavka nad 23eur ???
tak ako je to tedam poradite mi???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na 90% áno, za každé svoje tenisky objednané z usa , som clo platil...
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

na jakych 90%, sak clo sa plati az pri nejakych 150eur nee nahodu a pri tomto len DPH nie?
Filipito
Darca
Darca

nj tak dph , to je skoro to isté
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

26.2.2010 som platil za dva filtre z
Hong Kongu ale stale niesu oznacene ako poslane, mam to brat tak ze je to dalsi lenivy predajca co to neoznacuje? dnes som mu poslal aj spravu tak uvidim co odpise. po kolkych dnoch mam pripadne dat dispute?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ja len chcem povedať že včera mi prišiel tovar z hongkongu po necelych 4roch mesiacoch... kade ten lietal, to ani srnka netuší
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

este ani mne neprislo od vianoc :?
Filipito
Darca
Darca

Dunlop napísal:ja len chcem povedať že včera mi prišiel tovar z hongkongu po necelych 4roch mesiacoch... kade ten lietal, to ani srnka netuší
tovar objednany 12.decembra mi prisiel stvrtok 17.marca :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

práve som chcel zaplatiť tovar ktorý som vyhral, ale keď nahodím údaje do paypalu aby som zaplatil tak mi vypíše
We are unable to complete your checkout. There is a temporary problem with your PayPal account. To complete checkout, you can click the Continue button to resolve the issue with your account, or choose a different way to pay.
Ide o drahú vec, avšak limit na karte mám dostatočný, takisto aj peniaze... Na paypal stránke sa lognem bez problémov. Čo to môže byť za problém?

počul so že paypal má nejaký "limit" pri ktorom potom vyžaduje overenie... je možné že som už ten limit dosiahol a takto sa to správa?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Dunlop napísal:práve som chcel zaplatiť tovar ktorý som vyhral, ale keď nahodím údaje do paypalu aby som zaplatil tak mi vypíše

Ide o drahú vec, avšak limit na karte mám dostatočný, takisto aj peniaze... Na paypal stránke sa lognem bez problémov. Čo to môže byť za problém?

počul so že paypal má nejaký "limit" pri ktorom potom vyžaduje overenie... je možné že som už ten limit dosiahol a takto sa to správa?
O aku sumu sa jedna ? :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

cca 1400€
čo z toho plynie?

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 15:52)
keď sa prihlásim cez paypal.com tak tam mám hore napísané že "Status: Unverified Get verified"
čo to je? prečo niesom "overený" keď som spravil už ale desať obchodov za posledný rok?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Asi lebo nemas pridanu kartu, ked pridas kartu tak budes verified a tym by sa mal vyriesit aj ten problem s platbou.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

kartu mat pridanu moze, aj platit s nou moze, ide len o dodatocnu verifikaciu karty, ...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

jak nemam pridanu kartu? vravím že už používam paypal rok úspešne, a zrazu nejde, a netušim čo to
Wolf_SVK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wolf_SVK »

kupujem na ebay.co.uk nakoľko som aktuálne v anglicku všetko zatiaľ došlo ako bolo v opise záleží od koho kupuješ aký ma rating. Boty zo šanghaja mi došli do 14 dni to je celkom slušné. inak veci z anglicka od kvalitného ratingu tu mam stane sa že aj do 1 - 2 dní. :) ale fakt je že niekedy naozaj robí poštovné viac ako dotyčná vec ale jendoznačne ebay odporučujem
Napísať odpoveď