Postupenie leasingu
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Postupenie leasingu
Napadla ma alternativa kupit zanovne auto a nasiel som par ponuk, kde je ista ciastka v hotovosti a ostatne ako pokracovanie v leasingu. Len neviem, ako to funguje, ked chcem prebrat leasing od povodneho majitela. Je to, ako ked vybavujem uver v banke a teda ze dokladujem prijem a podobne alebo je to jednoduchsie?
Re: Postupenie leasingu
Spytaj sa majitela, kde auto leasuje, a spytaj sa v konkretnej spolocnosti......
-
Holubar
Darca
Praveze nechcem sa pustat este do nicoho konkretneho, preto sa pytam tu, ci nahodou niekto nema skusenost. Bez pravidelneho prijmu zo zamestnania je totizto nemozne vybavit uver v banke, preto hladam ine moznosti.
Pravidelny prijem je potrebny urcite, bez toho na teba leasing neprevedu......
spytaj sa rovno v nejakej lizingovke, podla mna to overovanie bude individualne.. Podla mna by ale pri prepise nemuseli tvoj prijem kontrolovat..
-
hojko
Site Admin
Myslim si, ze to bude rovnaky pripad ako keby si kupoval nove auto, takze budes potrebovat rovnake doklady ako pri novej leasingovej zmluve, teda pravidelny prijem atd... Tam su podmienky prakticky rovnake ako pri uvere v banke.
-
Holubar
Darca
Dnes som si len tak nahodou pozrel podmienky pri Tatra Leasing:
Podla toho to vyzera o dost jednoduchsie ako pri vybavovani uveru. Ved bezucelovy uver v CSOB mi trval viac ako mesiac. Momentalne pozeram po KIA Pro_Ceed, stacila by mi aj nejaka mierne ojazdena do 20tis km, tak aby som sa zmestil do 10 tis EUR, ale asi este pockam par mesiacov* Doklady o príjme v prípade finančného leasingu osobného alebo úžitkového auta predkladáte, len ak financovaný objem bez DPH prevyšuje 35.000,00 EUR (1.054.410,00 SKK)**. Financovaným objemom bez DPH rozumieme obstarávaciu cenu bez DPH mínus prvá zvýšená splátka (tzv. akontácia) bez DPH.
-
Peter_Retep
VIP
z leasingoviek odporucam VB LEASING, su asi najmaksia a kukni na ich stranku predavaju tam auta z leasingu ktore boli odobrate neplaticom. A su za celkom fajn ceny. A leasing sa postupit da ale treba na to suhlas leasingovky.