Ako rozchodit TV kartu Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Ako rozchodit TV kartu Asus My Cinema-P7131 Hybrid
Asus My Cinema-P7131 Hybrid tuto kartu som kupil minuly tyzden. Teraz je tomu tyzden a 22:07 vecer a nemozem ju sprovoznit. Ma s tuto kartou niekto skusenosti ? Som zufali. Vsetkym predom dakujem.
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Nainstaluj ovladac a na pozeranie skus software K!TV.
Ja som mal na mojej karte tiez problem s ich softwarom.
Je to freeware. http://www.kastortv.org/
Ja som mal na mojej karte tiez problem s ich softwarom.
Je to freeware. http://www.kastortv.org/
ja som ju rozbehal tiez len na EZVCR. tento program je kus shit a preto nechcem pri nom ostat.skusil som uz vela programov . na jednom nejde zvuk na druhom obraz. som z toho zufaly . kartu mam uz druhy den
//autoeditácia príspevku ( 13 Feb 2009, 14:31 )
odinstaloval som nero a ajtak to nede s power cinema. problem musi byt niekde inde.
//autoeditácia príspevku ( 13 Feb 2009, 14:31 )
odinstaloval som nero a ajtak to nede s power cinema. problem musi byt niekde inde.
-
rg
Amateur
Mam presne tuto istu kartu a pouzival som k nej soft PowerCinema 6.0.2221. Vsetko islo ok az sa mi raz stalo,ze pri skenovani kanalov sa mi restartlo pc a odvtedy s tou kartou nemozem pohnut. Stale vypisuje,ze nemoze inicializovat TV (alebo FM) tuner. Skusal som to aj v inom pc a vysledok rovnaky. Ak sa niekto s tym uz stretol,dajte nejaku radu. Dik.
Re: Ako rozchodit TV kartu Asus My Cinema-P7131 Hybrid
ja mam tiez problem z touto tv kartou isla mi rok, aj na zaruku som to bol zobrat no nic, teraz skusam poslednu vec ak mi to pojde tak vam poradim ze co a ako....
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 18:06)
pocuvajte, ja som mal tiez same problemi, a verte mi ze tv karta je dobra, aj dialkove aj ten program, chyba je v jednom vo windowse, ja som mal jeden a potom som vymenil a to bola ta chyba, niektore windowsi nemaju to co by mali mat pre tuto tv kartu, mam to odskusane a dialkove mi ide aj vo windowse aj vo windows media playeri... problem vyrieseny, ak mate nieco posielajte na email: [email protected]
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 18:06)
pocuvajte, ja som mal tiez same problemi, a verte mi ze tv karta je dobra, aj dialkove aj ten program, chyba je v jednom vo windowse, ja som mal jeden a potom som vymenil a to bola ta chyba, niektore windowsi nemaju to co by mali mat pre tuto tv kartu, mam to odskusane a dialkove mi ide aj vo windowse aj vo windows media playeri... problem vyrieseny, ak mate nieco posielajte na email: [email protected]
-
el_chupacabra
Medium Star
Blbosť, windowsy majú to čo majú mať len sa tam niekedy proste bijú drivre a softvér (ako napísal joyster), ja som s PowerCinemou nemal problém ani vo Viste x64, ani v XP ( v tom to používam dnes), kartu mi nenašlo len vo Win7 x64, tam som používal media Center (len na DVB-T - na rozdiel od PowerCinemy fungovala aj diakritika v EPG a teletexte).
Tá PowerCinema je strašne blbo spravená, nechápem ako za toto Cyberlink môže pýtať peniaze, 6-ka je ešte väčší des ako 5-ka...
Tá PowerCinema je strašne blbo spravená, nechápem ako za toto Cyberlink môže pýtať peniaze, 6-ka je ešte väčší des ako 5-ka...
Vo Win7 x64 mi prilozena PowerCinema 5 nenasla kartu vobec. Ked som nainstaloval PC 6 tak to uz funguje.
Nic nove pod slnkom... ta karta je sracka... ja som ju tiez mal doma a nevedel som na nej sprevadzkovat ziadny program... a tak som ju do tyzdna predal
-
typek61
Darca
heh mne to ide vo vsetkych windowsom nechapem ako vam to moze robit problem
akurat jeden windows mi blbol a to sp3 xp lebo tam hadzal svoj integrovany driver a nie z cd.vtedy nenaslo tu kartu.na xp sp 2 a win 7 64 bit mi ide v pohode aj ovladanie