Vysoké teploty na grafickej karte

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
MaPi
Novice
Novice

Vysoké teploty na grafickej karte

Príspevok od používateľa MaPi »

No takže dnes som nainštaloval Riva Tuner nech sa pozrem na teploty mojej GeForce 6600, no čo som neskôr uvidel ma trochu prekvapilo a teploty ktoré som našiel sa mi zdajú byť zvýšené od normálnych teplôt približne o 10 C°. Pri nečinnosti grafika dosahuje teploty 61-64 C° , pri hre sa začne dvíhať na 77-80 C°. Chcel by som sa opýtať či tieto teploty sú normálne a ak áno aké najvyššie bezpečné teploty môže táto karta dosahovať?
Nečinnosť
Nečinnosť
V hre
V hre
schifo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Vysoké teploty na grafickej karte

Príspevok od používateľa schifo »

Nenapísal si či to máš grafiku v notebooku alebo v desktope. A či máš pasívny alebo aktívny chladič :?: Ale aj tak si myslím, že tieto teploty sú v norme. Ja mam Nvidiu GeForce 8600 GT a v normále mám tiež 60 stupňov..a pri hraní niekedy dosahujem až 85 stupňov. Ale je to tým že ja mám pasívny chladič. Grafika vydrží teploty až 120 stupňov v najväčšej záťaži, ale to už sa automaticky vypne grafická karta a reštartuje sa počítač aby sa ochránil hardware. 8)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

To, že tá GPU toľko vydrží, je jedna vec, ale ako dlho to vydrží, to už je niečo iné.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Podla mna vela, ja mam 48 stupnov na svojej 6600GT a do 70 aj to v lete, pri zatazi
Napísať odpoveď