Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Assassin's Creed 2

Príspevok od používateľa Sphinx »

doplnene dalsie misie ...
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

myslím, že by sa oplatilo radšej počkať na normálny release, a nie blbnúť s nejakými súbormi. ten release by bol podľa mňa istejší, že tá hra bude normálne fungovať
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

ono to normalne fungje len su tam neni tie misie :D
podla mna je to takto good len nech to aktualizuju cele a moze sa to hrat doradu zatial treba cakat :D
Zebra323
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zebra323 »

Hra mi funguje, ale keď idem za takým týpkom čo ma chce naučiť uhýbacie manévri tak potvrdím a neukáže sa mi obraz. Je tam taký znak ako keď sa ukladá hra ale je v ňom výkričník. PLS HELP!!!
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Snajper2 napísal:myslím, že by sa oplatilo radšej počkať na normálny release, a nie blbnúť s nejakými súbormi. ten release by bol podľa mňa istejší, že tá hra bude normálne fungovať
nie som si isty ci nieco take bude.. ak ano tak na zaklade tohoto .. ono to ide vsetko ale postupne sa da hrat len potial pokial prisiel majitel originalu ktory poskytol odhytene data
Zebra323
Amateur
Amateur

Ktoré je odpoveĎ na moje??? Alebo neni!
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dalej sa ist neda presiel si celu databazu ktora je kompletna
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

dostal som sa az po tu registraciu, ale ked vsetko vyplnim a dam zaregistrovat tak my nacitava, ale nic nerobi a v tom vypise serveru mi vypise ERROR.prikladam screen
Prílohy
Screenshot 2010-04-02_19-53-32.jpg
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

to je nic normalne to vypni a znovu zapni AC2 a prihlas sa pod tym co si zadal pri tej registracii a ide to
Zebra323
Amateur
Amateur

:nono:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ziadna hra predtym nemala DRM ochranu takehoto ranku.. ale aj toto sa uz prekonalo :) co clovek vymysli to dokaze aj obist
Zebra323
Amateur
Amateur

A kedy to budem môcť zas prechádzať?
beqerel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa beqerel »

skuste my poradit naistaloval som AC mam ucet spustil som ten server ale ked kliknem na ikonu AC tak sa zacne pripajat ale zase vyhodi chybu ze sa nepripojil a stiahol som si aj najnovsie netFramework
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Zebra323 napísal:Čo??? To je dáka blbosť u žiadnej hry mi to nerobilo a to mám všetky skoro z netu. A kedy to bude dalej?
Zebra323 napísal:A kedy to budem môcť zas prechádzať?
ked prestanes mat sproste otazky a kupis si originalku :roll: ... akoze jedna vec je hrat cracknutu verziu a dalsia je sa este stazovat ake to je hlupe ze mas vsetky hry z netu a este sa nestalo aby si ju nemohol dohrat...hraj si s crackom ja tiez AC 2 vyskusam ale este na to pindaj noo vazne uz som ticho radsej :|
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

To teraz sa tu bude riesit len crack?
Zmazat nielen prispevky, ale rovno aj ucty, nech je klud :) .. Toto nie je Warez forum, ked vam nedovolia riesit si tieto sracky na lamkach, rieste si to trebars aj obalkami cez slovensku postu.

//Rozlisuj medzi diskusnym a warez forom - tato tema je o diskusii ku hre Assassin's Creed 2, nie na riesenie problemov s crackom (a stale stale dookola - mne toto nejde, co mam spravit, mne to hadze taku chybu, poradte mi bla bla bla). A do riti ti nelezem, nie si pre mna zaujimavy :D

///a cenim si ten podpis v karme, len nick LAMKA! nedokazem vypatrat :D
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

KoCi napísal:To teraz sa tu bude riesit len crack?
Zmazat nielen prispevky, ale rovno aj ucty, nech je klud :) .. Toto nie je Warez forum, ked vam nedovolia riesit si tieto sracky na lamkach, rieste si to trebars aj obalkami cez slovensku postu.
jaky ritolez, vies co je diskusne forum ?
Nitran95
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nitran95 »

Neo-M napísal:
jaky ritolez, vies co je diskusne forum ?

Koci ma pravdu ... :mrgreen: :mrgreen:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Diskusne nediskusne crack je zatial koncipovany tak aby to rozbehal kazdy zrucnejsi clovek. Takze pokial niesi zrucny alebo nevies anglicky tak to bud nechaj tak a daj nam s tym pokoj, alebo experimentuj. Nikdo nepotrebuje aby sa sem teraz nahrnuli stada karov a my aby sme ich kazdeho jedneho za sebou pekne za rucicku ucili ako si cracknut AC2.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

Gangy napísal:Diskusne nediskusne crack je zatial koncipovany tak aby to rozbehal kazdy zrucnejsi clovek. Takze pokial niesi zrucny alebo nevies anglicky tak to bud nechaj tak a daj nam s tym pokoj, alebo experimentuj. Nikdo nepotrebuje aby sa sem teraz nahrnuli stada karov a my aby sme ich kazdeho jedneho za sebou pekne za rucicku ucili ako si cracknut AC2.
ani to neskusam ani sa nepytam ako to cracknut.

ja som len pisal ze cakam. A nezaujima ma vyplody maniakov ktory nemaju kde davat prachy tak si kupia originalku a honia si nad nou. Takze necumte tolko do tych monitorov ale skuste vyjst aj von
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Neo-M - počuj Ty exot. Tak choď kradnúť do potravín chalku, lebo je to low kupovať si jedlo a podľa mňa sú ľudia čo nekradnú jedlo dementi, lebo za to platia a mali by ísť radšej von. Tak isto by si mohol rozbiť čašníkovi ústa namiesto zaplatenia účtu za večeru so svojou priateľkou, lebo je to low platiť v podnikoch. Tak isto by si mohol chlastať s priateľmi a potom sa vypariť z podniku, alebo krčmy ako najväčšia socka, lebo je to low platiť za služby podniku, alebo nezneužiť druhého človeka. To keď čorkneš hudbu, filmy, alebo hru je rovnaký zločin ako keď u*ebeš auto, potraviny, šperky, alebo inú vec. To že sa k tomu len ináč ľudia stavajú na fakte nič nemení, tak keď už kradneš, tak to aspoň rob potichu, tak aby Ťa nik nevidel a nik o tom nevedel. Nie je to nič čím by si sa mal chváliť a už vonkoncom nič za čo by si mal druhých z*ebávať, keď nekradnú, ale si poctivo kupujú veci, ktoré ostatní kradnú. Ten ktorý u*ebe 5 hier a 5 si kúpi má menej svinstva za golierom ako Ty, čo si uje*al všetkých desať, to si zapamätaj.
Napísať odpoveď