Google Earth - video
Google Earth - video
Zdravím, potrebujem spraviť úvod k jednému videu (konkr. Luxembursko) chcel by som to spraviť tak, že na začiatku sa začne Zem krútiť až pokiaľ sa nedostane na Luxembursko, potom prejde po štátnej hranici a nakoniec priblíži hlavné mesto (tj. Luxemburg) video akože nejako spraviť dokážem len zostane v tom formáte KMZ a skúšal som to spraviť ako avi no ani za toho ******. Ak by niekto vedel spraviť taketo "video" ako som uviedol v popise tak by som bol veeeeľmi šťastný lebo ja sa s tým babrem pomaly 4 dni a nič. Skúšal som aj FRAPS ale to tiež nie je bohviečo lebo mam horny panel zobrazeny vo videu. Video nemusi byť dlhe cca 30 sekund alebo podľa toho za koľko spravi všetky vyššie uvedené operácie. Pod to pôjde zvukova stopa so zakladnymi udajmi (ta je dlhá 26 sekúnd)
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
-
lekoklatik
VIP
Re: Google Earth - video
Ak som správne pochopil z popisu a názvy témy, chceš nahrať "animáciu" z google earth ako sa zem točí, zastane nad Luxe..., prejde po Luxe... hranici a potom sa priblizi /je jedno kam/. A to chceš všetko nahrávať. Čiže spravíš animáciu v google earth a nahráš si to na video.
Ak je tak ako som napísal, tak skús použiť http://www.bbsoftware.co.uk/bbflashback.aspx?cc=true ... Nahráva obrazovku dosť kvalitne.
Ak je tak ako som napísal, tak skús použiť http://www.bbsoftware.co.uk/bbflashback.aspx?cc=true ... Nahráva obrazovku dosť kvalitne.
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
keby si pouzil program na editaciu videa (napr. Sony Vegas), a vystrihol z videa len tu cast, ktoru potrebujes bez panelu? t.j. ako kby si spravil zoom a vypadne ti nezelana cast obrazu z videaM@rt1n napísal:...Skúšal som aj FRAPS ale to tiež nie je bohviečo lebo mam horny panel zobrazeny vo videu...
-
martinez13
Light Professional
dokedy to potrebujes mat spravene? V Adobe After Effects by sa to celkom pekne dalo cele spravit..
poskúšam všetko čo ste mi tu poradili aj keĎ neviem ako sa vo Vegas vysomárim
a hotove to potrebujem tak do konca apríla ale čím skôr tým lepšie
-
Mateq
Medium Professional
Myslím, že to dokáže priamo Google Earth od niektorej z platených verzií (ktoré používa TA3 alebo ČT aj do spravodajstva). Nejaké video vie tuším aj normálny GE.
ja mam GE Pro ale ako som spomínal keď natočím uloží do formátu KMZ a to neviem previesť. Skúsim ten Adobe After Effect že čo to dokáže a ak to nebudem vedieť tak by mi martinez mohol pomôcť trochu 
-
martinez13
Light Professional
ak bude casu tak ti to spravim.. ale momentalne mam malo casu na nieco taketo..
ok, tak keď budeš mať trochu voľna skús niečo ja sa budem snažiť vytvoriť sám ale fakt neviem čo z toho vznikne 
-
Grim
Darca
...môžeš sem hodiť to kmz?...
čerstvo nahraté 
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 19:20)
som v koncoch, proste mi to nejde... ak by sa niekomu chcelo a skúsil by niečo zrobiť bol by som veľmi vďačný lebo ja už fakt neviem
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 19:20)
som v koncoch, proste mi to nejde... ak by sa niekomu chcelo a skúsil by niečo zrobiť bol by som veľmi vďačný lebo ja už fakt neviem
- Prílohy
-
- Lux11.rar
- (5.93 KiB) 61 stiahnutí
Môže byť? Je to vo formáte wmv.
- Prílohy
-
- Luxembursko_GE.wmv
- (3.55 MiB) 604 stiahnutí
jasne super diki